Thursday 15 March 2012

Dingen te doen met vrienden in het weekend

Kom weekend, begint iedereen het maken van plannen. Echter, elke keer in een tijdje, je gezicht deze vreemde beproeving, waarbij je gewoon niet kunt komen met iets te doen. U hebt de gek feest gedaan op de club, heb je geprobeerd het aardewerk. U ging zelfs naar het strand en naar je vrienden hut in de heuvels. Nou, wat op aarde doe je nu? Je kunt niet opnieuw beginnen met de hele cyclus. Dat is gewoon te triest. Nou, wat dan? Wat zijn de leuke dingen te doen met vrienden in het weekend? Hier is een lijst van leuke dingen om te doen in het weekend met vrienden.
Dingen te doen met vrienden in het weekend # 1; Terwijl u misschien geprobeerd hebben rekening aardewerk klassen (het kan andere dingen net zo goed), de ervaring van een college zou niet hetzelfde zijn. U kunt tot literatuur, optreedt of geavanceerde kooklessen aan het community college in de buurt. Het merendeel van de hogescholen hebben deze weekend klassen die werken individuen gaan. Word lid van een van deze klassen als een groep en werken hard aan. Ik stel het nemen van een klasse in iets dat je bijzonder slecht. Zelfverbetering, nooit zo goed gevoeld. Meer nog, u en uw vrienden zullen obligatie beter, omdat van deze klassen. Wie weet, kan je ook daar aan uw speciale iemand (als je nog niet hebt voldaan).
Dingen te doen met vrienden in het weekend # 2; Helpen bij het dichtstbijzijnde buurthuis. Als een groep je zou kunnen toevoegen veel waarde aan de sociale dienst. Terwijl de meeste mensen de voorkeur om geld te doneren en hun handen te wassen af ​​van elke verdere verantwoordelijkheid, kan je je vrijwilligerswerk. Jij en je vrienden samen konden vrijwilliger, versoepeling veel van de stress die deze organisaties hebben. Meer nog, er niets beters dan de 'feel good factor die wordt een Samaritaan brengt. Je zou kunnen helpen eten wordt geserveerd, of gewoon soort kleren helpen bij het Leger des Heils. De keuze is aan jou, het sentiment zaken. Denk je niet dat het helpen van vreugde tot leven brengt iemand anders, en is veel meer voldoening dan een paar schoten op een bar? Check ot deze voordelen van het vrijwilligerswerk.
Dingen te doen met vrienden in het weekend # 3; Word lid van een boekenclub. Oh, ik denk dat je dat al gedaan. Vervolgens start een boekenclub. Start een boekenclub in een plaats waar niemand van u woont. Focus op auteurs die schrijven goed, maar niet echt de bijval die ze nodig hebben. Dit zal vereisen dat u aan bibliotheken en Amazon sites te scannen. Ga door middel van boeken en ontdek welke functie kunt u op uw boek club. U kunt boekenclub bijeenkomsten per weekend. Dit zal niet alleen helpen u een praatje maken met andere intellectuele mensen, maar zal ook helpen het bevorderen van een schrijver die echt nodig zijn de push! Meer nog, je voorstellen hoe het lezen van uw intelligentie en intellectuele quotiënt te verbeteren!
Dingen te doen met vrienden in het weekend # 4; Vrijwilliger om getuigen te zijn op het kantoor van het huwelijk registrar. Veel koppels, die schaken, worden vaak geconfronteerd met een moeilijkheid van getuigen. Deze manier zal u hen helpen in het realiseren van hun liefde fantasie. Meer nog, ik ben er zeker van de bruid zal komen met een bruidsmeisje en bruidegom met een grooms man. Wie weet, terwijl je iemand helpen das de knoop, je zou kunnen eindigen aan uw wedstrijd. Zelfs als je niet aan je match, zal de goede wil van iedereen zeker iets voor jou.
Dingen te doen met vrienden in het weekend # 5; Ok, ik weet dat dit zal men raar geluid. Maar je kon het park te gaan in het weekend en hebben een picknick! De frisse lucht zal je goed doen. Je kon een ritje maken op de schommels en om de beurt te geven met elkaar een 'push'. Ja, het klinkt als iets wat een klein meisje zou doen, maar laten we niet vergeten, het is het weekend. Breek uit je wereldse volwassen schelpen en een beetje leven. Hardop lachen en observeer de mensen om je heen. Je zou zelfs kunnen gaan praten met willekeurige mensen. Nou, ja, zou dat gênant. Maar, probeer het uit. Schaamte vandaag, kan een lang verloren grap morgen. Maak herinneringen!
Kijk ook op:; Things To Do met vrienden 's nachts leuke dingen te doen met vrienden als je je verveelt, Nou, je hoeft niet te houden aan de reguliere leuke dingen te doen met vrienden in het weekend. Denken uit de doos en worden fantasierijk. Een zeer belangrijke suggestie in het weekend, je kon slapen. Herwinnen alle verloren rest. Dus, wat activiteit die je nemen voor het weekend, zorg dan dat krijg je rust, als goed. Op deze manier zal het weekend bevredigend en volledig zijn. Dit is waar ik aftekenen! Let op!

No comments:

Post a Comment