Wednesday 28 March 2012

Hair Extensions - Do It Yourself (DIY)

Extensions lijken de woede van het seizoen. Iedereen, van het meisje naast de deur naar de top Hollywood beroemdheden maken gebruik van speciale hair extensions, als alternatief voor de groei van hun haar. Correct gebruikt wordt, kunnen ze sterk verbeteren je uitstraling. Echter, niet iedereen kan zich veroorloven om hun hair extensions zijn professioneel gelijmd of genaaid inch Voor die kiezen om te gaan voor de DIY hair extensions, zijn er een tal van dingen om in gedachten te houden terwijl het kiezen van de hair extensions die bij u past.
DIY Hair Extensions: Kiezen voor Hair Extensions
Hoewel de keuze van de hair extensions, moet u weten dat ze komen in een verscheidenheid van kleuren, lengte, textuur en stijl. U moet ook beslissen of u een lengte van natuurlijk haar of synthetisch haar wilt worden aangebracht. Terwijl de natuurlijke of human hair extensions zijn duurder omdat ze kunnen worden gekleurd, set, gekruld of behandeld, synthetisch haar zal smelten als ze worden blootgesteld aan de hoge temperaturen van een krultang of een hete föhn. Het merendeel van de doe-het-extensions kits synthetisch haar extenders die beschikbaar zijn op grote schaal bij de grote warenhuizen. Samen met dit, deze hair extensions zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren. Dus andere dan de traditionele zwart, bruin en blond kleuren, check out de uitbreidingen in het roze, groen, oranje en zelfs blauw! Daarnaast zijn er veel verschillende soorten hair extensions die vandaag beschikbaar zijn, zoals de clip in hair extensions, steil haar extensions of krullend haar extensions.
DIY Hair Extensions: Toepassing van Hair Extensions
Voor degenen die zich met betrekking tot benieuwd hoe hair extensions van toepassing op hun eigen, is het essentieel om in gedachten te houden dat er verschillende manieren om kunsthaar toe te voegen aan je eigen. U kunt zich aanmelden hair extensions met een van deze extensions technieken:
Fusion of Pre-Getipt Hair - Dit haarextensie techniek maakt gebruik van een proces waarbij lok voor lok haar is genomen in kleine secties. U kunt nu gebruik maken van verwarmde lijm sticks en lijmpistool (gemaakt voor hair extensions), om de uitbreiding haar direct toevoegen aan je eigen haar. De strengen van haar kan nu al worden gekocht gesneden, inslag verwijderd en pre-tip met lijm. Met behulp van een reinigend instrument om de lijm warm, passen de hair extensions aan uw haar.
Weven - Hair extension weven wordt meestal gebruikt om cornrow vlecht stijlen of sporen rond het hoofd te creëren en om de hoofdhuid te sluiten. In dit proces worden de wefted extensions genaaid om de tracks met je eigen haar geplaatst over het spoor, voor een natuurlijke look.
Bonding - Een van de eenvoudigste methoden van de toepassing van hair extensions is het gebruik van de hechting techniek. In dit proces wordt een hechting lijm aangebracht op de inslag van de verlenging haar en vervolgens toegepast op de root van je haar. Echter, dit is een tijdelijke methode voor het aanbrengen hair extensions.
Clip-ins - Clips-ins zijn het makkelijkst doe het zelf extensions beschikbaar. In feite is het vrij eenvoudig om deze clip, in en uit jezelf. Zij zijn de veiligste manier om lengte, volume of kleur toe te voegen aan je haar, zonder schade aan uw eigen haar en zijn een geweldig alternatief voor een permanente uitbreiding.
Mini-Links - Deze methode van de toepassing van hair extensions is veiliger en gezonder voor je haar omdat er geen lijm, geen warmte en geen remover die schade aan het haar kan veroorzaken. De mini-links methode maakt gebruik van kleine cirkelvormige link naar de haren te trekken door het, in kleine stukjes (het instrument dat wordt gebruikt voor dit ziet eruit als een haaknaald). Dan is de pre-getipt haar is gezet in de koppeling en strak geperst. Voor het verwijderen van de links, gebruik Pinchers naar. U kunt zich aanmelden hair extensions door middel van een rij van links en naaien in de uitbreidingen van de links. Ze worden ook gebruikt om een ​​cirkel te maken en neer naai een haarstukje of houd pruiken.
Tape-on en Seamless - Dit is hot nieuwe methode van DIY hair extensions, gebruikt wefted haar dat is gemaakt van een polyurethaan echt dunne platte strip. Dit is al pre-tape met een stok op dubbelzijdige tape. Voor de toepassing van de extensions alleen de backing trek en gelden voor het haar. Het beste deel van deze methode is, dat het gemakkelijk is om te doen deze uitbreidingen jezelf en het duurt 1-5 dagen. Bovendien zijn ze zeer comfortabel om te dragen en eenvoudig toe te passen.
Kunsthaar integratie is de eenvoudigste manier om mooie lange haren. Maar zorg ervoor dat u uw huiswerk voordat je in voor elke stijl, om te voorkomen dat uw haar te beschadigen. De beste cursus van actie voor een onervaren persoon is om een ​​licentie schoonheidsspecialist te raadplegen, naar beneden nul op de beste stijl voor jou.

No comments:

Post a Comment