Thursday 15 March 2012

Hoe maak je een Beard Trim

Mannen denken van de groei van hun baard voor een aantal redenen. Sommigen willen uitzien als Russel Crowe deed in Gladiator, anderen willen de dames te imponeren, terwijl een paar mannen hun baarden groeien gewoon voorkomen dat de dagelijkse hoofdpijn van het scheren van hun gezichtshaar. Als u een man bent die wil er stoer uitzien, mannelijk en zo glad als James Bond, zou je denken van een baard (ongeacht van het feit dat Bond nooit een baard!). Echter, trimmen is en houden het in goede vorm is even belangrijk. Nu waarom is dat zo? Nou, het knippen van uw baard regelmatig en een goede verzorging van het is belangrijk omdat, een armoedige en slecht onderhouden baard zal je kijkt als een ander type van 'Bond' ... een zwerver. Daarom op deze nota, hier is hoe een baard trimmen en bewaar het in goede vorm.
Hoe te Trim een ​​Baard; Simpel gezegd, zijn er twee goede manieren om een ​​baard trim:; Met behulp van een schaar; Met behulp van een baardtrimmer. ; Afhankelijk van de aard van de baard stijl die je wilt houden, kunt u kiezen of u van deze twee methoden. We zullen nu eens een kijkje op deze beide methoden.
Knippen van een baard met een schaar, Ten eerste, moet u de volgende items bij de hand hebt:; een paar kapper een schaar, een middelmatige lengte grove kam, een kleine fijne kam, een rechthoekig vergrotende spiegel (een normaal zal men ook doen). ; U moet idealiter wast je baard trimmen voordat u het. Als je haast hebt, kunt u kiezen voor het wassen met gewone zeep, of anders kun je shampoo en conditie met behulp van een milde shampoo en conditioner. In het geval dat je niet wist, wassen en conditioneren van uw baard is een belangrijk onderdeel van gezichtsverzorging voor mannen. Pat je baard drogen voordat u verder gaat met het trimmen is. Het algemeen schaar worden gebruikt voor kleine trimmen en aanpassingen. Als je een dikke en zware baard, dan zal een schaar van nut zijn voor u alleen als u wilt marginaal trim, of als je wilt om zich te ontdoen van een paar verdwaalde haren. Voer de grove kam door je baard langs de lengte van het haar dus in de richting van de haargroei. Dit zal helpen bij het verwijderen verwarde haren, indien aanwezig. Ter wille van de symmetrie, moet u klaar bent met het trimmen van de baard aan de ene kant van je gezicht dwz ofwel wang, voordat u verder gaat naar de andere kant. Vanaf net onder het oor, trim alleen het haar dat je ziet boven het oppervlak van de kam. Langzaam de aanloop van de kam aan de zijkanten van uw gezicht en blijven trimmen op een uniforme wijze. Stopt zodra u bij de basis van je kin. Controleer uw gezicht in de spiegel en zie of je genoeg hebt bijgesneden. Als je voelt dat je nodig hebt om het te knippen een beetje meer, herhaal de bovenstaande stap. Als u tevreden bent met het resultaat, volg dan dezelfde set van maatregelen om de baard trim aan de andere kant van je gezicht.
Hoe goed Trim een ​​Baard Met behulp van een Baardtrimmer; Een baardtrimmer is vaak een handige manier om een ​​baard trimmen, vooral als je de kam en schaar methode om te omslachtig of onbevredigend. Het bezit komen van een goede kwaliteit baard en snor trimmer die meerdere bladen heeft en die voorziet in functies voor verschillende niveaus van trimmen. Ga door de handleiding grondig te begrijpen wat voor soort mes is geschikt voor welke lengte en de stijl van baard. Als je eenmaal weet wat zaagblad geschikt is voor uw doel, voeg het bij de baard trimmer. Was en droog uw baard voordat u begint met bijwerken. Voer een kam door je baard eventuele klitten te verwijderen. Nu, schakelaar op de baardtrimmer en vanaf de onderkant van je oor, loopt langzaam langs de zijkant van je gezicht tot je bij de basis van je kin. Als u tevreden bent met het resultaat, herhaal hetzelfde aan de andere wang toe. Gebruik ten slotte een schaar en de fijne kam om je snor bij te knippen, indien nodig.
Dit was alles over hoe je een baard thuis trim. Gelukkig, trendy baarden zijn in de mode als het gaat om hedendaagse Mens Fashion. Voor uw uitkering, hier zijn enkele baard stijlen voor mannen samen met een paar baard trimmen tips. Indien u wenst uit te proberen een aantal nieuwe en innovatieve baard stijlen, moet je idealiter overwegen om het gedaan op een professionele mannen salon, om ervoor te zorgen dat je niet verknoeien op uw eigen.

No comments:

Post a Comment