Saturday 31 March 2012

Repetitiediner Uitnodigingen: Formulering voor de repetitie etentje

Een repetitie diner is een prachtige manier van het starten van een bruiloft. Het is echter niet alleen voor de lol. Een repetitie diner geeft mensen uit zowel de bruid als de bruidegom de kant om te communiceren en elkaar beter te leren kennen. Ook biedt het een kans voor een repetitie voor de grote dag. De eerste stap naar het houden van dit evenement is voor het verzenden van repetitiediner uitnodigingen. Net als iedere gelegenheid, zijn er bepaalde punten die moeten in het achterhoofd worden gehouden over de repetitiediner uitnodigingen formulering.
Repetitiediner Uitnodigingen formuleringen - Richtsnoeren
De Vorm van de adressen; Sinds repetitie diners niet zo formeel als bruiloften, kan de vorm van adres ook informeel zijn. Dit geldt in het bijzonder van de naaste familieleden, zoals broers en zussen en neven en nichten. Bijvoorbeeld, zelfs als je zus is getrouwd, in plaats van het aanpakken van haar als mevrouw Caroline Smith kon je adres haar net als Caroline of zuster Caroline. Echter, kan men kiezen om meer formele met een in-wetten wel.
Informatie moet worden opgenomen; Zorg ervoor dat de volgende informatie is opgenomen in uw repetitiediner uitnodiging formuleringen:; Wat is de uitnodiging over, (de gelegenheid)? ; Wanneer gaat de uitnodiging plaats? Dit moet ook de datum en de tijd. ; Waar is de gelegenheid om plaats te nemen?Dit verwijst naar de locatie van de gelegenheid. Inbegrip van een kaart van de locatie of locaties zou een geweldig idee. ; Wie is gastheer van de repetitie diner? ; Waarom is het evenement plaats? Een lijn over het doel van het hosten van de repetitie diner. Hoewel vroeger het 'wat' aspect van de repetitie diner formulering is behandeld, is het doel van het evenement wordt duidelijk, met inbegrip van een lijn over de reden van het evenement een goed idee zou zijn. ; Extra informatie; In het geval dat er een dress code of informatie over de vraag of kinderen worden gebracht, is het het beste om deze informatie te laten uit de formulering van repetitiediner uitnodiging. U kunt contact opnemen met uw gast of te informeren over deze eis van mond tot mond of een andere modus die je het gevoel geschikt zou zijn. Aangezien deze uitnodigingen zijn niet zo formeel als huwelijksuitnodigingen, kon een klein briefje gaat ook gepaard met de repetitie diner uitnodiging die de extra informatie zou uitvoeren.
Zorgen voor een antwoord, Het is altijd verstandig om een ​​optie voor de gasten om te bevestigen of ze in staat zouden zijn om de repetitie bij te wonen het diner te nemen. Dit maakt afspraken voor eten, drinken en andere details eenvoudiger te beheren. Dit kan gedaan worden op twee manieren. Ofwel onder een telefoonnummer en / of e-mail adres van de host, met de repetitie diner uitnodiging formulering of voeg een antwoord kaart en een aan uzelf geadresseerde envelop met de uitnodiging. Vermeld ook de datum waarop het antwoord wordt verwacht. Dit zou ervoor zorgen dat u niet te maken hebben met last-minute bevestigingen van gasten.
Repetitiediner Uitnodigingen Formulering Monsters
Hier zijn een paar van het monster formulering van repetitiediner uitnodigingen die u zou helpen bij het uitvoeren van scripts de perfecte repetitiediner bruiloft uitnodiging formulering.
Repetitiediner uitnodiging formulering Voorbeeld # 1; Kom bij ons zoals we vieren; een repetitiediner Barbecue voor; (bruid en bruidegom naam); Hosted by; (Host-naam), over (tijd en datum); Bij (Adres van de locatie ); RSVP verwacht (datum); (telefoonnummer van de host)
Repetitiediner uitnodiging formulering Voorbeeld # 2; (Host-naam); Request (s) de; plezier van uw aanwezigheid; Op het diner van de huwelijksrepetitie voor; (bruid en bruidegom), over (tijd en datum); Bij (Adres van de locatie ); RSVP verwacht (datum); (telefoonnummer van de host)
Repetitiediner uitnodiging formulering Voorbeeld # 3; Andrew stelde de vraag,, En Julianne zei Ja!; Alles is al geregeld,; van bloemen tot de jurk.; Maar als we zeggen, 'Oefenen maakt een mens volmaakt'; Join us voor de repetitie diner op (datum); Als we ernaar streven om de laatste dag geweldig!
Host: _______________________; Locatie: ____________________; Datum: _______________________; Tijd: _______________________; RSVP details :_______________
Nu je weet wat zijn de belangrijke punten die moeten worden gehouden bij het formuleren van repetitiediner uitnodigingen formulering, herinner me om ervoor te zorgen dat deze uitnodigingen worden verzonden twee weken vóór de repetitie diner. Dit laat voldoende tijd voor de bevestiging van de gasten en ook voor het maken van goede afspraken voor de gelegenheid.

No comments:

Post a Comment