Saturday 24 March 2012

Reinigen Schilderijen

Echte olieverfschilderijen zijn onbetaalbaar thuis activa die de waarde van elke ruimte te vergroten. Wanneer u de schilderijen hangen aan de muren of plaats ze in uw kamer, dan zul je de rijkdom van deze kunstvormen te realiseren. Niettemin, om de schoonheid van de schilderijen voor meerdere jaren te komen behouden, moet u extra inspanningen te nemen, terwijl de behandeling en het handhaven ervan. Anders, ophoping van stof en vuil de neiging om donkerder het schilderij. Hoewel het gaat om onderhoud van olieverfschilderijen, zijn er een groot aantal producten op de markt die speciaal zijn samengesteld voor het reinigen van olieverfschilderijen. Lees meer over olieverf technieken voor beginners.
Tips voor het schoonmaken Schilderijen
Olieverfschilderijen zijn stevig en duurzaam, dat indien zij worden beheerd met de juiste zorg kan duren voor vele generaties. Helaas, niet alle mensen die beschikken over olieverfschilderijen zijn zich bewust van de tips over hoe je een olieverfschilderij schoon te maken. Gezien dit, is het niet ongebruikelijk om een ​​dergelijke kostbare bezittingen schade. Een goed begrip van de fundamentele tips om schone olie schilderijen zal helpen bij het behoud van hun ongerepte schoonheid. De instructies voor het reinigen van olieverf besproken als volgt:
Stap # 1; Voor het schoonmaken van olieverfschilderijen, eerst alle items vereist als een borstel met zachte haren, een katoenen doek, en stofzuiger (met micro aanbouwset) te verzamelen. Als u van plan bent om zowel de achter-en voorzijde van het olieverfschilderij schoon, verwijder dan zorgvuldig de schilderkunst en het op een effen oppervlak. U kunt bestrijken een schoon papier aan de achterkant, zodat ophoping van vuil te voorkomen.
Stap # 2; Bevestig de micro nozzle in het vacuüm en verwijder voorzichtig het stof en vuil van het oppervlak van het schilderen met olieverf. Reinig de hoeken van de olie schilderij met de zachte borstel. Als het moeilijk is te bereiken in de hoeken met de stofzuiger of de borstel, dan kunt u veeg uit de stof met behulp van een zachte doek.
Stap # 3; In het geval van de lak (buitenste beschermende oppervlak) van het olieverfschilderij wordt gelig of saai, je kunt controleren of er een gesprek vloeistof reinigen van de lak. Controleer voor de betrouwbaarheid van het product, terwijl de aankoop is. U kunt de instandhouding vloeistof in een hoek van het schilderij naar zijn reacties of na toepassing effecten te testen.
Stap # 4; Als u de instandhouding oplossing goed te reinigen olieverf vernis, ga dan naar de toepassing van het product over het schilderij het oppervlak met behulp van een wattenstaafje. Voor betere resultaten, het uitvoeren van deze stap in een kamer met goede ventilatie.
Stap # 5; Gebruik een vochtig wattenstaafje dompelen in gedistilleerd water om vuil te verwijderen uit de olie schilderen oppervlak. Voor een vette of plakkerig oppervlak, kunt u een reinigingsmiddel voor te bereiden door het mengen van een mild schoonmaakmiddel in lauw water. Maak een katoenen doek met de oplossing en schoon het schilderij oppervlak.
Stap # 6; Als er geen barsten of scheuren op het schilderij oppervlak, zachte reiniging met een zachte doek verdient de voorkeur. In het geval u van plan bent om olieverf op doek schoon, zorg ervoor dat je een plek te testen in een hoek voorafgaand aan het reinigen van het hele doek.
Behoud van de oorspronkelijke kleur en de waarde geheel afhankelijk van hoe schoon u een olieverfschilderij. In het geval u zelf een antieke olieverf, kies dan niet bezighouden met zelfreinigend, in plaats kunt u rekenen op een deskundige voor het doel. Als u niet zeker bent over het schoonmaken van olieverfschilderijen, dan ook overwegen het inhuren van iemand die professioneel bevoegd. U kunt zoeken naar betrouwbare professionele conservatoren in uw omgeving die schoon diensten voor olieverfschilderijen.

No comments:

Post a Comment