Tuesday, 6 March 2012

Hoe de wortels van bomen verwijderen

Er zijn twee voorwaarden waar de boomwortels moeten worden verwijderd uit de grond. Soms, de oude bomen hun wortels gespreid over een lange periode van tijd. Deze boomwortels kunnen problemen veroorzaken met andere planten, alsmede verstoring van de goede tuinieren. De andere voorwaarde is wanneer de boom valt uit de grond of is het naar beneden te wijten aan een of andere reden of de andere te snijden. In een dergelijk geval, de rest van de boom wortels moeten worden verwijderd, anders doen ze bederven de schoonheid van het landschap. De boomwortels of de boomstronken zijn de meest ongewenste deel van de omgevallen bomen.
Er zijn verschillende boomwortels effect op de bodem ook. Al met al, boomwortels moeten worden verwijderd van tijd tot tijd. Voordat u boomwortels, is er een behoefte aan een speciaal plan. Er zijn verschillende diensten die u kunnen helpen met de taak, maar het is altijd beter om naar de manuele techniek van hoe de wortels van bomen te verwijderen kennen. Er is een materiaal genoemd als stumping slijpmachine, dat wordt gebruikt voor boomwortels te verwijderen. Echter, er is een probleem met deze instrumenten, ze zijn behoorlijk duur. Daarom kan een persoon die niet altijd een beroep op hen. De doe-het-tree root verwijderen techniek neemt mankracht en geduld. Laten we eens kijken hoe de wortels van bomen te verwijderen.
Hoe de wortels van bomen te verwijderen; Er zijn verschillende andere boom verwijderen technieken die kunnen worden uitgevoerd op de wortels van bomen die nog op de tuin grond nadat de boom is ontworteld. Deze restanten van de bomen daadwerkelijk problemen veroorzaken voor vele redenen. Hier zijn een paar technieken die gebruikt kunnen worden voor het verwijderen van boomwortels.
De hand graven; Hand graven is de beste techniek als het gaat om het verwijderen van boomwortels van struiken, bosjes en andere kleine planten. Alles wat een persoon nodig heeft is een schop, wortel zag, grub schoffel en een snoeizaag. U moet de boomwortels van de grond te trekken met behulp van de grub schoffel met de bijl het hoofd.
Stobbenfrees; Een stobbenfrees is zeer effectief voor het verwijderen van boomstronken die grootte 6 tot 12. Ze zijn zware materialen die boomwortels te verwijderen absoluut geen tijd. Maar verhuren stobbenfrezen is een dure zaak. U kunt een van uw eigen en vervolgens de machine te genieten met een beetje onderhoud taak.
Graaf: Het is een moeilijke taak de wortels van bomen die diep in de bodem als er is altijd een risicofactor te schaden andere planten te verwijderen. Een graaf kan zeer nuttig zijn voor het verwijderen van dergelijke boomwortels. Boomwortels worden verwijderd van de grond door te trekken ze met de graaf. Backhoes zijn een beetje rommelig, ze creëren een hoop ongewenste wad van hout dat moet krijgen opgeruimd zo spoedig mogelijk.
Brand; Hoewel niet een veilige optie, maar veel mensen gebruiken vuur om boomwortels te verwijderen. Ze simpelweg bouwen van een brand op de top van de boom met wortel en laat het branden tot de boom wortel is volledig verdwenen. Deze methode voor het verwijderen van boomwortels is zelfs goed als er slechts een paar boomwortels die nodig hebt om te verwijderen. Maar er is altijd een mogelijkheid van het creëren van de verontreiniging met deze methode voor het verwijderen van boomwortels.
Chemische stoffen; Veel chemische oplossingen zijn beschikbaar in home improvement winkels als in de tuincentra die helpen bij het verwijderen van boomwortels. Deze chemische stoffen gesprenkeld over de boomwortels, maken de boomwortels te rotten sneller dan hun gebruikelijke snelheid van rotten. Dit is een methode van het ontleden van het boomwortels met behulp van chemicaliën. Dit proces is niet te snel natuurlijk als ze net versnellen het proces van verrotting.
Boomwortel Instructies van de Verwijdering; Het idee tijd voor het verwijderen van boomwortels is tijdens de zomer. De andere belangrijke ding om te overwegen is de techniek die u wilt gebruiken om boomwortels te verwijderen. Als u wilt verwijderen met de stumping molen dan komt met de instructie pamflet mee. Als je gaat met de handmatige methode, dan is het houweel of een houweel is het beste voor u! Het wordt geleverd met het brede eind die helpt bij het graven van het gat rond de boom wortel. Volg deze instructies voor het verwijderen van boomwortels. ; Meet de diameter van de stam thee met een meetlint in de voeten. ; Vermenigvuldig de voeten meting van de boomstam met een diameter, met 12 en vervolgens opnieuw toevoegen van de diameter in de resulterende. Nu, voeg 1,5 in de uiteindelijke som. ; Nu is deze hele berekening om te zetten in inches en meet deze afstand van de wortel, is deze stap gedaan om de boom te beschermen tegen eventuele schade. ; Drive het houweel naar beneden verticaal in de wortel. Bezuinigen die meer langer en niet zo splinteren. Herhaal de procedure tot het snijden van de boom wortel wordt volledig verwijderd! , Ik hoop dat dit artikel is uw vraag, hoe de wortels van bomen te verwijderen beantwoord. Was dat niet makkelijk! Ik denk dat de handmatige manier is de beste en goedkope methode voor het verwijderen van boomwortels. Alles wat je nodig hebt is een beetje geduld, dat hebben we in overvloed tijdens het tuinieren! Wat zeggen!

No comments:

Post a Comment