Monday 12 March 2012

Doen Solar Pool Covers Werk

Je kunt echt alleen maar genieten van het plezier van het zwembad, als het water is warm en uitnodigend. Verwarming van uw zwembad wordt een must, als je leeft in een koud klimaat zone. Echter, de kosten van de verwarming van het hele zwembad met behulp van een elektrische kachel of een gaskachel is exorbitant. Bovendien, het zwembad water vaak verliest de warmte en heeft dus opnieuw en opnieuw verwarmd worden. Dit is goed voor een extra vergoeding. Een goede oplossing voor dit probleem zou zijn om te investeren in zonne-pool dekt, of algemeen genoemd als zonne-dekens. Lees meer over een zwembad beschermkappen.
Hoe Solar Pool Covers werk?
Solar zwembadafdekkingen zijn gigantische kunststof platen, die vrij op het water drijven. Ze zijn blauw getint en hebben verscheidene lucht zakjes op hun oppervlak. Deze lucht zakjes lijken op de bubble verpakkingsmateriaal. De dikte van deze lucht zakjes is ongeveer 8 tot 12 mm. Het werkingsmechanisme van deze zonne-pool dekt is simpel, tijdens de dag, de lucht zakjes vangen de warmte van het zonlicht en het water te dragen. De warmte-uitwisseling vindt plaats tussen eenvoudig koud zwembad water en de warme zon te dekken. En 's nachts, is de situatie compleet omgekeerd, het zonnestelsel bestrijken wordt koeler, terwijl het water in nog warm is. Echter, de eigenaardige structuur van zonne-pool cover voorkomt het verlies van warmte door het vangen en het behoud van de warmte in het water. Dit vermindert het verlies van warmte, die plaats als gevolg van condensatie in de nacht duurt.
Wanneer doen Solar Pool Covers werk?
De effectiviteit van de zonne-pool dekt, is recht evenredig met de intensiteit van het zonlicht en de tijd voor die je ontvangt. Als je goed zonlicht voor ongeveer 5 uur per dag, zul je in staat om uw water te verwarmen worden met ongeveer 1 ° C. Dus binnen een week, zult u in staat zijn om het zwembad watertemperatuur te verhogen met ongeveer 10 ° C. Bovendien, aangezien er niet zal worden geen warmteverlies, wordt u in staat om de warmte van het water vast te houden. Echter, moet u het zwembad met een zonne-deken te dekken wanneer het niet gebruikt om te zwemmen. Zo, solar pool cover, werken alleen wanneer je genoeg zonlicht om de deken warmte en je beperken het gebruik van het zwembad, zodat de warmte verlies is niet te veel.
Populariteit van Solar Pool Covers
Zonne-pool dekt de kosten van het verwarmen van water met ongeveer 50%. Echter, ondanks dit, ze zijn niet erg populair. De reden is dat, omdat zonne-pool dekt werken alleen in gebieden met veel zon, de gebieden die niet ontvangen goed zonlicht nauwelijks profiteren van hen. Bovendien, vanwege hun enorme omvang, om ze aan en uit het water is een groot gedoe. Vouwen van deze reusachtige vellen is een extra klus om het zwembad eigenaren, die ze zou zeker willen geven missen. Dus mensen die huiverig zijn voor het vouwen en het opslaan van deze zonne-dekens zijn bereid om die extra kosten betalen voor verwarming.
Nu dat u precies weet wanneer en hoe zonne-pool dekt werkt, kunt u overwegen om een ​​voor uw zwembad, als u geschikte omstandigheden. Echter, ongeacht of zij niet warmte uw water, kunt u nog overwegen om hen, als ze het zwembad chemicaliën voorkomen verdampen en houdt ook uw zwembad schoon door niet te laten vuil inch

No comments:

Post a Comment