Wednesday 21 March 2012

Hoe Wedding Bows maken

Bruiloft is een tijd wanneer u wilt dat alles perfect en goed georganiseerd. Je neemt veel tijd voor het huwelijk planning en persoonlijk te organiseren alles. Dit is ook het moment waarop u geld kunt besparen op bepaalde dingen en breng royaal op sommige. U kunt geld besparen door het maken van uw eigen bruiloft strikken. Ben je benieuwd hoe de bruiloft bogen te maken? Lees dan verder om te leren hoe de bruiloft bogen te maken.
Hoe maak Wedding Bows Yourself?; Bij het maken van bogen bruiloft, kies kleuren en patronen die uw bruiloft thema en kleuren overeenkomen. Te maken bruiloft strikken, moet u het volgende materiaal. , 9 breed organza roll
Dunne bloemen draad peddel
Schaar
Pew Clips; Instructies voor bruiloft Bows te maken voor de Pew
Neem organza lint van ongeveer drie en een halve centimeter lang voor het maken van kerkbank strikken. Deze lengte is bepalend voor de grootte van uw bruiloft boog. Neem kleinere of grotere lengte van lint, afhankelijk van de grootte die u wilt.
Maak een grote lus in het midden van het lint. Neem het midden van de andere kant van de organza lint en lus rond de eerste lus. Steek de organza door de lus zojuist hebt gemaakt. Gebruik uw vingers om de eerste lus te trekken door de lus te maken.
Met behulp van je vingers kunt de grootte en de vorm van het huwelijk boeg door te trekken aan de staart uiteinden van de organza.
Neem een ​​tweede lint van dezelfde lengte als het eerste lint en wikkel het rond de voorkant van de bruiloft boeg. Het tweede stuk moet worden vastgebonden in de rug. Dit geeft een extra lengte en toe te voegen aan de vloeiende staart van de bruiloft boeg. Gebruik een transparante bank clip en zet deze met behulp van een stuk van bloemen draad. Dit zal u helpen hechten de bruiloft kerkbank bogen snel op de dag van uw bruiloft, instructies voor Wedding Bloemen Bow te maken; Maak een lus in het lint van 3 ½ lengte en blijven loops maken om de grootte van de lussen te verhogen tot de boeg is vol en er is genoeg lint lengte aan de andere staart te maken.
Gebruik een bloemen draad en veilig het midden van de boog. Gebruik uw vingers om uitwaaieren de lussen. De staart eindigt moet gesneden worden op een hoek om het uiterlijk van de boog af te ronden.
Instructies voor Multilayer Wedding Bow maken; Volg de instructies van de florale boog en maken twee of meer bogen elk iets kleiner dan de andere.
Plaats de kleinere boog over de grotere boog. Maak een krans boog die kleiner is dan het kleine appeltje bruiloft boeg. Plaats deze op de kleinere boog en komen de drie bogen met behulp van een bloemen draad. Your multilayer bruiloft boog is klaar. ; Er zijn vele andere soorten van het huwelijk van koppelverkoop decoratieve bogen die je zelf kunt maken. Wanneer u bruiloft zelf bogen, wordt het een leuke activiteit die je kunt delen met je vrienden of zelfs je partner. De bruiloft wordt nog meer bijzondere en gedenkwaardige indien een dergelijke kleine details worden uitgevoerd door jezelf. U kunt iets extra's aan de normale bruiloft tradities met uw creatieve ideeën. U kunt surfen op het internet voor meer ideeën over hoe de bruiloft bogen te maken. Probeer een aantal unieke bruiloft decoratie ideeën en geef uw creativiteit een nieuw hoogtepunt!

No comments:

Post a Comment