Friday 16 March 2012

Anti-Aging crème beoordelingen

Als het gaat om anti-aging crèmes, worden de beste resultaten verkregen, afhankelijk van wat bij u past het beste. Veroudering is een gemeenschappelijke zorg, vooral bij vrouwen. Tijdens de pre-menopauze en de menopauze, de huid begint met tekenen van veroudering met rimpels, opstaande randen, fijne lijntjes en diepe groeven. Soms kan al deze factoren maken de mensen er ouder uitzien dan ze daadwerkelijk zijn. De beste anti-aging crèmes, dat past bij uw huidtype, moet in staat zijn om te zorgen voor droge huid, rimpels en fijne lijntjes, ongelijke toon van de huid, zichtbare poriën, ruwe en doffe huid, vlekken en ouderdomsvlekken. Laten we meer over de beste anti-aging crème weet van een aantal anti-aging crème beoordelingen.
Anti-aging Wrinkle Cream; Een anti-aging rimpel crème werkt op je huid door het elimineren van fijne lijntjes onder de ogen en rimpels op het voorhoofd. Het product helpt bij het opruimen donkere huid onder de ogen, stimuleert vernieuwing van de huidcellen, verjongt en herstelt de verouderende huid jeugdig uiterlijk. Volgens anti-aging crème reviews, moet anti-rimpel crèmes bevatten natuurlijke ingrediënten, zoals de extracten van rode wijn, collageen extracten, Matrixyl en natuurlijke crème basis. Matrixyl is een koper-peptide, dat helpt de huid te produceren zijn eigen collageen en elastine. Deze stoffen zijn degenen die het optreden van rimpels te voorkomen, terwijl een persoon is jong. Retinol (een onverzadigd alcohol die voorkomt in zeevissen-lever oliën en is biologisch gesynthetiseerd uit beta-caroteen) is een effectieve ingrediënt in anti-aging rimpel crèmes. Het werkt op het verminderen van rimpels rond de ogen en de diepe lijnen op de huid. Het heeft een positief effect op het verbeteren van bestaande rimpels en voorkomt ook eventuele nieuwe. Granaatappel extract helpt ook bij de productie van collageen en gevechten effecten van oxidatie en veroudering. Andere nuttige onderdelen van een dergelijke anti-rimpel huidverzorging producten zijn natrium hyraluronate, Panex en Sophora extracten, glycerol, en vitamine C.
Anti-aging gezichtscrème, Als er iets is dat meer schade berokkent aan de huid andere dan alle andere factoren, dan is de blootstelling aan de zon (ultraviolette straling). Het is een duidelijke feit dat het gezicht wordt blootgesteld aan meer zonlicht dan enig ander deel van het lichaam. Afgezien van de bescherming van de huid tegen schade door de zon, moet de crème te induceren genezing of andere veranderingen in de huidcellen. Volgens anti-aging crème recensies, de effectieve bestanddelen van de anti-aging crèmes moeten vitamine A, vitamine C, vitamine D en vitamine E. omvatten Naast deze vitaminen, mineralen zoals selenium en zink moeten eveneens worden opgenomen. Lycopeen (carotenoïde dat tomaten rood maakt), anti-oxidanten, kruidenextracten en verbindingen die lichter de huid toon zijn de andere dingen die een deel van enkele van de beste anti-aging crèmes op de markt te vormen.
Regelmatig en het juiste gebruik van anti-aging huidverzorging producten, in combinatie met andere factoren, geven de beste resultaten bij het maken van de huid er gezonder en jonger. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon, en vooral als je boos bent, hongerig of emotioneel overstuur. Dit is te wijten aan het feit dat al deze factoren toe te voegen aan de toenemende hitte in het lichaam en hebben de neiging om verdere schade aan de huid veroorzaken. Het is beter om te dragen een hoed of een zonnebril wanneer ze buiten in de zon, vooral tijdens de middaguren.
Eten van veel groen helpt ook bij het voeden van de huid en het verlagen van de snelheid van veroudering. Zich te onthouden van het gebruik van agressieve chemicaliën en het eten van verwerkt of verpakt voedsel. Kiezen voor producten die meer op natuurlijke basis en voedingsmiddelen die zijn organisch van aard. Prenten meditatie technieken om mentale, emotionele en fysieke stress die invloed hebben op de huid op een belangrijke manier, waardoor het verouderingsproces tegen te gaan. Afgezien van al deze dingen, waarbij je je huid goed gehydrateerd en gereinigd, zijn de andere belangrijkste factoren die helpen te stoppen met de veroudering van je huid, tot op zekere hoogte.
Uit het bovenstaande anti-aging crème reviews, kunt u een idee krijgen van de juiste anti-aging crèmes die passen bij de behoeften van uw huid. Niet alle anti-aging crèmes voordelig zijn voor iedereen, zoals alle huidtypes zijn niet hetzelfde. Maak kennis met alle functies van de crème die je gaat kopen en het eens te proberen. Het is het beste om wat tijd door te brengen met een dermatoloog, ken uw huidtype en de verschillende behoeften en vervolgens kiezen voor de beste anti-aging crème die zal helpen houden uw leeftijd een geheim!

No comments:

Post a Comment