Friday 30 March 2012

Baby Shower Recepten van de Cake

Baby douches zijn een unieke manier om de te-mama's toetreding te vieren in een hele nieuwe wereld van het moederschap. Het is een tijd toen haar familie en vrienden komen samen om haar vreugde te delen en douche haar met geschenken en cadeaus. Het hosten van een baby shower heeft veel aandacht voor detail, vooral als het gaat om baby shower taart. Het is iets dat de to-be-mom evenals de gasten zou doen toekomen aan te kijken. Wat is er uniek aan baby shower taart is dat ze twee soorten, de eetbare en niet-eetbare soorten. De niet-eetbare soorten staan ​​bekend als de baby shower luier taarten. Er is een aantal manieren waarop je kunt maken en versieren baby shower taart. U kunt hieronder vindt u enkele unieke en lipsmakken baby shower taart recepten.
Baby Shower Recepten van de Cake
Meisje of jongen Cake
Ingrediënten: 1 Box witte cake mix, eieren, water, 2 kopjes Vanilla glimmertjes, 1 klein flesje kleurstof-roze en blauw, 2 eetlepels plantaardige olie; methode; Verwarm de oven voor op 350 ° C. Vet een negen inch ronde pan met boter of gebruik perkamentpapier voor het bakken te lijn. Per gericht op de taart mix doos, in een grote kom, voeg het water, eieren en plantaardige olie aan de cakebeslag te maken. Verdeel de hoeveelheid van het beslag in drie gelijke porties en giet twee delen in twee kleinere schalen. In een kom van cakebeslag, voeg 10 druppels van de roze kleurstof en meng goed. In de andere kom van cakebeslag, voeg 10 druppels van de blauwe kleurstof en meng goed. Nu in de ronde bakpan, bak de blauwe slagman eerst, dan de witte en dan de roze voor ongeveer 20 minuten elk. Om te controleren of het wordt gedaan, plaatst u een tandenstoker in de cake, als het er schoon uit komt, betekent dit dat het is gedaan. Haal uit de oven en laat het afkoelen gedurende ongeveer een uur. Leeg vervolgens de blauwe laag op een vlakke plaat, boven naar beneden. Uitstrijkje 1/3e kopje vanille glazuur op de blauwe laag en op de top van deze plaats de witte laag. Uitstrijkje another1/3rd kopje glimmertjes op deze laag en de bovenkant van het in de roze laag. Uitstrijkje deze laag ook. Met 1 kopje glazuur, op te slaan losjes bedekt.
Building Block Cake
Ingrediënten: 3 pond bevroren cake, 1 klein flesje voedselkleurstof-roze, geel en blauw; 1 tube geprepareerde witte poedersuiker met schroef-op plastic star tip, 1 glas gevuld met heet water, 1 16-oz. container roze aardbei poedersuiker, 2 16-oz. containers wit, vanille, of roomkaas poedersuiker; Methode: met behulp van een liniaal, snijd de bevroren cake in 3, drie inch plakjes cake en trim de randen van een kubus achtig uiterlijk voor de schijfjes te maken. Voor het glazuur, nemen sommige witte glazuur in een middelgrote kom en voeg blauwe kleurstof bij. Met behulp van een staafmixer, meng en mix de kleur goed in de witte glazuur. Herhaal dezelfde procedure voor het roze en geel glazuur. Koelkast het glazuur een tijdje voor gebruik. Dan dip een scherp mes in de glas heet water en vorst de taart kubussen, een in roze, een in het blauw en een in het geel. Met behulp van de witte glazuur buis, trekken een letter of cijfer op elk van de blokjes en schik ze op een zodanige wijze dat de blauwe en roze zijn kant geplaatst door kant en de gele rustte op de bovenkant van de blauwe en roze kubus.
Douche van de Baby Diaper Cakes
Baby shower luier taarten kan maken op een zeer creatieve middelpunt op de baby shower vieringen. Een baby douche luiertaart is gemaakt van luiers en andere essentiële items voor de baby die zijn gerold en op elkaar gestapeld in de vorm van een taart en maakt een uniek en schitterend geschenk voor de moeder-to-be. Hier is hoe kan je een baby shower luiertaart.
Benodigdheden: 50 luiers, 1 cm brede linten - roze of blauw; Elastiek - grote en kleine, 1 grote baby zuigfles; 1 plastic taartplateau; Baby items - fopspenen, flessen, lotion, slabbetjes, ontvangen dekens, en miniatuur gevulde dieren, baby handdoek, rompertje, washandjes, baby hygiënische producten, speelgoed, enz.; Cake versieringen; methode; Om te beginnen, voor de eerste tier ontvouwen 12 van de luiers en ze strak rollen. Zet ze vast met kleine elastiekjes vastgebonden in het midden van elk broodje. Deze vormen de binnenste luiers voor de luiertaart. Op een plastic taartplateau, plaats de grote baby zuigfles in het midden en schik de opgerolde luiers omheen. Zet de zuigfles met de luiers met behulp van een grote rubberen band. Vervolgens herhaalt u dezelfde procedure met de resterende 24 luiers om een ​​tweede ring te vormen. Leg de tweede ring rond de eerste ring en zet hem vast met een grote rubberen band. Nu das kleine linten vormen in een boog in het midden van elke luier van de tweede ring en zet alle de ringen met een groot lint stuk. Vormen de tweede fase op een vergelijkbare wijze met behulp van de resterende 14 luiers, maar slechts een enkele ring en maken plaats het op de top van de eerste tranche. Stuff alle baby items tussen de luiers en versier met de taart decoraties.
Hopen dat deze baby shower taart recepten en luiertaart instructies zullen u helpen de perfecte taart voor een baby shower. Veel ple

No comments:

Post a Comment