Wednesday 21 March 2012

Hair Color Instructies

Haar kleuren geven een stijlvolle en trendy touch aan uw uiterlijk. De meesten van jullie graag te experimenteren met je haarkleur en blijf modieuze. Het is de meest spectaculaire en de makkelijkste manier om je look te veranderen. Als u van plan bent om je haar gekleurd, dan gewoon volgen enkele fundamentele haarkleur instructies. Haarkleuring is niet alleen over het selecteren van een kleur en de toepassing ervan over uw sloten. Je nodig hebt om goede zorg tijdens en na dit proces. Na het ophalen van je haar gekleurd, als je je realiseert dat het niet goed uit, dan kunt u kiezen voor een van de haarkleur verhuizers op de markt beschikbaar. Na de haarkleur instructies hieronder genoemde zal ervoor zorgen dat u de beste haarkleur resultaten te krijgen.
Kies de juiste haarkleur; Dit is het belangrijkste onderdeel van de hele haarkleuring experiment. Je moet de juiste haarkleur te kiezen. Vergeet niet, haarkleur en kleur hoogtepunten is alles anders. Je zou kunnen genieten van de blonde highlights in het haar van je vriend, maar een complete blonde look ziet er misschien raar. Dus denk aan uw haartype, haarlengte en uw teint. U kunt gaan door een aantal modetijdschriften voor haarkleuring ideeën en ontdek hoe uw favoriete tint van haarkleur lijkt.
Test de Hair Color voor huidreactie, doe een test om te controleren of er een allergische reactie op uw huid. Breng een kleine hoeveelheid van de haarkleur op je huid en het ongemoeid laten gedurende 20 minuten. Was het uit, als er een allergische reactie op de huid, en geen gebruik maken van de kleur.
Strand Test; Strand test is een van de belangrijkste haarkleur instructies. Breng drie druppels van kleur en drie druppels ontwikkelaar in een plastic kom en meng ze. Van toepassing op een innerlijke onderdeel van uw haar met de hulp van een borstel. Bind de overige haar opzij met behulp van klauwen clips. Laat het 25 minuten en was het af. Controleer de kleur van dit onderdeel nadat het volledig droog is. Als u nog steeds niet zeker weet, moet u proberen een andere kleur streng. Wees geduldig, wees dan niet in een haast om kleur al uw haar. Het is raadzaam om de streng-test doen en haarkleuring pas nadat u tevreden bent met de daaruit voortvloeiende schaduw te starten.
Instructies voor het inkleuren van Hair; Was je haar grondig met een shampoo, gevolgd door conditionering ze een dag voordat je de kleur van uw haar. ; Meng de ontwikkelaar en de kleur volgens de verhoudingen van de haarkleur kit. ; Gebruik een goede kwaliteit borstel voor de toepassing van de haarkleur. ; Handschoenen aan en leg een handdoek rond je nek. ; Start kleuren van de nek en ga naar uw kroon. ; Maak 2-3 inch delen van je haar bij het toepassen van de kleur. ; Houd het resterende haar vastgebonden terwijl u werkt op een afdeling. ; Neem kleur op de borstel en toe te passen van de wortels naar de tips. ; Neem niet veel kleur op de borstel, omdat dit zal leiden tot de kleur te druppelen; Zodra u klaar bent met kleuren van uw haar volledig, kam ze met een dikke kam. ; Laat je haar ongestoord en laat de kleur op te lossen. ; Lees de bijsluiter in de haarkleur kit en laat de kleur op je haar voor de vereiste duur. ; Spoel het haar onder stromend water. ; Na een opening van ten minste 24 uur, shampoo en gebruik een speciale conditioner voor haarkleur bewaring. ; Laat het haar droog nature en stijl zoals gewoonlijk. ; Samen met de hierboven genoemde haarkleur instructies, is het zeer noodzakelijk dat u de juiste haarverzorging te nemen, na de kleuring proces. Vergeet niet, dat de kleur chemicaliën die je haar kunnen beschadigen bevat. Massage van je hoofdhuid en het haar met warme olie eenmaal in een week, houdt ze zacht en zijdeachtig. Ook conditionering haar met een speciale conditioner voor gekleurd haar, elke keer dat u shampoo, is erg belangrijk. Dus bent u bereid om die gekleurde sloten pronken?

No comments:

Post a Comment