Saturday 17 March 2012

Griekse feestdecoratie

Het vinden van een unieke en leuke thema voor een partij kan een pijn voor de gastheer. Echter, als je in de stemming voor een exotische partij, die doet denken aan de romantiek en de schoonheid van het Middellandse-Zeegebied, dan is een Griekse partij thema kan de perfecte optie voor je. Griekenland met zijn prachtige landschappen, heerlijke gerechten, interessante cultuur en vriendelijke mensen heeft aangetrokken toeristen voor jong en oud. En, wat een betere manier opnieuw het gevoel van de prachtige Europees land, dan naar een Grieks feest thema voor uw volgende feest hebben. Ja, of het is een verjaardag, reünie, jubileum, bruiloft of zelfs een eenvoudig diner get-together, kan dit thema worden aangepast aan uw evenement past op een T.
Echter een unieke Griekse partij etentje vraagt ​​veel van de planning, die impliceert de keuze van de uitnodigingen, de kostuums, en de Griekse partij levensmiddelen, natuurlijk niet te vergeten de geweldige Griekse feestartikelen. Maar het belangrijkste aspect van de planning een dergelijke partij zijn de Griekse partij decoraties. Dit is vanwege de uitdaging die betrokken zijn bij herscheppen van de blik van de authentieke Griekse hotspots. Hier zijn een aantal Griekse partij decoratie ideeën die ik weet zeker dat u zou absolute liefde en die zou in sync met de Griekse partij ideeën.
Ideeën voor de Griekse feestversieringen
Aanpassing van de Griekse architectuur voor uw woning: de klassieke Griekse touch toevoegen aan uw partij die de sfeer doet denken aan de klassieke Griekse architectuur, gebruik maken van verschillende soorten Griekse zuilen, terracotta urnen, en klassieke beeld borstbeelden gemaakt van papier-mache. Daarnaast vindt u een aantal zuilen en balustrades in verschillende Griekse party winkels en zelfs online die u kunt gebruiken in uw decoreren.
Het kiezen van de kleuren: Versier de feestlocatie in de kleuren goud en wit of gebruikt u de blauwe en witte kleuren van de Griekse vlag. U kunt ook gebruik maken van functies zoals wijnstokken, olie-brandende lampen en klimop wijnstokken slingers voor die oude Griekse voelen. Toe te voegen een gouden tintje aan uw huis, voor het spuiten van goudverf betrekking hebben op alle decoraties. Met zich mee, je kan draperen en zwaaien wit of goud ragfijne in plafonds, wanden, en de randen van de tabel plint, want dat dramatisch effect.
Verlichting van de Griekse manier: Kaarsen zorgen voor een mooie en exotische sfeer aan de instelling. U kunt gebruik maken drijfkaarsen met vintage kandelaars, in goud uitgevoerd. Gebruik spiegels aan de voet van de kandelaar en geniet van het romantische effect deze instelling biedt.
Met behulp van ballonnen: Ja, ik weet waren er geen ballonnen in het oude Griekenland. Echter, wanneer een witte en gouden ballonnen worden gebruikt om de ruimte te versieren, kunnen ze een kamer van elke grootte te veranderen in een gezellige ruimte, in minuten, tegen een zeer lage kostprijs.
Tafeldecoratie: Voor de tafeldecoratie te gebruiken goudkleurige kunststof borden en servetten, glazen, lepels te evenaren. Of anders, kunt u gebruik maken van een goudverf pen om willekeurige Romeinse cijfers of de Griekse blok patroon te tekenen, op de handvaten van wit plastic bestek. Voor het tafellaken, kunt u gebruik maken van een eenvoudige witte doek en leg klimop goud guirlande langs de randen of gebruik een gouden tafel rok. Als u gebruik maakt van plastic tafelkleed vinden dan een met grote gouden krullen, een Griekse blok patroon of Romeinse cijfers op. Voor de tabel middelpunt, kunt u lauwerkransen en gouden kaarsen of gebruik een gouden votive kandelaars met theelichtjes.
De meeste van de Griekse feestartikelen zijn verkrijgbaar bij winkels partij, evenals online. Als je deze decoraties te duur dan met een beetje creativiteit en fantasie kun je ze zelf maken. Immers, het belangrijkste onderdeel is om plezier te hebben!

No comments:

Post a Comment