Tuesday 13 March 2012

Japanse feestdecoratie

Japan met zijn unieke cultuur, verrijkt tot een grote mate door de traditionele geschiedenis, literatuur en mode, heeft geoordeeld een exotische aantrekkingskracht voor een en allen. Dus, voor mensen die willen de oosterse Japanse thema te nemen voor hun partij, het is het feest versieringen die zal een uitdaging voor de gastheer. Dit komt omdat een Japanse partij thema leent zich voor de prachtige decoraties, dus die doet denken aan deze oude, exotische Aziatische cultuur. Echter, het is niet echt moeilijk om de Japanse cultuur te integreren in uw partij. Er zijn tal van Japanse decoratieve displays en ornamenten, houdende de Japanse cultuur. Deze omvatten, kleurrijke papieren lantaarns, papieren draken, Shoji schermen, de unieke Konchiwa banners en niet om de prachtige oosterse fans vergeten. Neem een ​​kijkje op hoe u uw feestlocatie transformeren met schitterende Japanse partij ideeën, dat is niet nodig het branden van een gat in je zak.
Ideeën voor Japanse feestversieringen
Oriental Paper Lanterns: Geen oosterse partij decoratie is niet compleet zonder de prachtige papieren lantaarns. Verkrijgbaar in een scala aan vormen en kleuren, deze papieren lantaarns zijn ideaal voor grote feesten, bruiloften en evenementen. Gemaakt van medium grade rijstpapier samen met bamboe ribben, deze batterij aangedreven feestverlichting kan worden geregen door het hele huis, evenals gebruikt om de patio te versieren. Voor uw Japanse partijen, kunt u kiezen uit zowel de klassieke effen papieren lantaarns of pick-up enkele van de fraai gedrukte Aziatische rijst papieren lantaarns. Deze zijn bedrukt met leuke hartjes, bamboe, bloemen en geometrische patronen en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren.
Papieren parasols: Mooie, kleurrijke parasols aan het plafond hing een touch van die exotische Aziatische cultuur toe te voegen aan uw huis of feestlocatie. Check out de prachtige olie papieren parasols met geschulpte randen en bedrukt met een mooie kersenbloesem bijkantoor of gebruik maken van de multi gekleurde spiraal geolied papier parasol. Samen met deze decoraties, kunt u gebruik maken van een grote rode oosterse tuin parasol, vervaardigd van bamboe die een prachtige parasol, thee parasol maakt en is een perfecte party accessoire voor alle gelegenheden!
Wall Opknoping: Gebruik noren of de unieke deuropening gordijnen die zijn in Japan eeuwen gebruikt, zoals een banner voor uw feest. U kunt ook transformeren de grauwe muren met mooi papier fans verkrijgbaar in vele kleuren en prints.
Japanse tafeldecoraties: De Japanse traditionele lage tafels en kussens te gebruiken tijdens het eten. Voor de tafeldecoratie kunt u samen plaats twee koffietafels en plaats een tafelkleed met oosterse design op. Voor het toevoegen van een traditioneel tintje, gebruik maken van de sake sets of pick-up de aarden kommen en schalen in de Japanse partij voedsel, zoals sushi serveren. U kunt transformeren normaal papier servetten en uitnodigingen die kunnen worden ingericht met een rubberen stempel met Japanse stijl motieven. Gebruik prachtig geschilderde lak eetstokjes met de Japanse kanji tekens. Voor de tabel middelpunt, kunt u gebruik maken van een mooie ikebana bloemenmand of traditionele Japanse soepkom, als een alternatief.Deze centerpieces kan ook voor mooie Japanse partij gunsten die de gasten zullen absoluut liefde.
Japanse Outdoor Decorations: Bring back van de oude Japanse cultuur om uw tuin met de traditionele bamboe fonteinen of kakei die zijn gebruikt in Japanse tuinen voor eeuwen. Plaats deze bamboe fonteinen aan de rand van vijvers, bassins of water tuinen, samen met de traditionele Japanse theetuin pollepels die werden gebruikt voor het reinigen van de handen en mond met water, om zo lichaam en geest te zuiveren. U kunt ook gebruik maken van de kraan fonteinen die zijn van messing gegoten met een mooie verdigris afwerking, zowel schoonheid en belang toe te voegen aan uw tuin.
De meeste van de Japanse feestartikelen zijn online beschikbaar, evenals in de partij winkels. Dus de volgende keer dat u van plan om een ​​Japans etentje verjaardag of een baby shower host, deze briljante versieringen te gebruiken om de charme van de prachtige Japanse cultuur, toe te voegen aan uw feest.

No comments:

Post a Comment