Friday 9 March 2012

Jaloezie in relaties

Heb je ooit gesproken ziek van de mensen alleen maar omdat je jaloers waren op hun populariteit? Herinner je je het krijgen in een gevecht met een geliefde, omdat hij / zij kreeg vriendelijk met iemand van het andere geslacht? Heb je ooit gevoeld dat je broer of zus meer vrijheden krijgt dan u, en dat is gewoon niet eerlijk? Al deze gevolgen, zijn van jaloezie. Terwijl de meeste van ons zijn op het uitvoeren kant van deze activiteiten, hebben een paar zijn aan de ontvangende kant ook. Ik herinner me een paar meisjes in mijn klas proberen om mijn vriendschap met een jongen sabotage, simpelweg omdat ze waren jaloers op me. Het trieste deel was, hij was mijn vriend, om bij een van die meiden!
Jaloezie is vergelijkbaar met afgunst, dat is een van de zeven hoofdzonden. Jaloezie betekent cardinally de angst voor verlies van iets dat je dierbaar is aan u of van iemand anders met het. Als zodanig als je ziet iemand die dicht komen te doen, dat je jezelf overspoeld door jaloezie. Ja, waarom is jaloezie een slechte zaak?
Gevolgen van jaloezie in relaties; Jaloezie heeft een groot aantal negatieve effecten en een paar positieve. Ja, positief. Echter, wanneer jaloezie positieve effecten heeft, is bekend als inspiratie. Dus, zullen we hier alleen de negatieven te zien. ; Als jaloers dat wij de neiging om de goede punten in een persoon over het hoofd. ; Mensen hebben de neiging om irrationeel en misbruik, wanneer zij worden geconfronteerd met jaloezie. ; Vaak persoonlijke prestatie neemt een klap, terwijl men probeert naar een andere prestaties uit jaloezie sabotage. ; Mensen hebben de neiging om andere mensen de gevoelens van toen jaloers kijken. ; Een jaloerse partner kan leiden tot een misbruik en onbevredigende relatie. ; Mensen hebben de neiging om anderen te domineren en hun leven, toen jaloers controle. ; Nou, ik heb net geschraapt het topje van de ijsberg hier. Maar ik ben er zeker van alles wat je slimme mensen zijn zich bewust van de gevolgen van jaloezie. Ja, hoe omgaan met jaloezie?
Verzet tegen jaloezie in relaties; overwinnen van jaloezie in relaties kunnen worden net zo makkelijk als ademhalen. Maar alleen als je echt wilt doen. De aard van jaloezie verschilt voor verschillende relaties. Dus, laten we zien hoe de jaloezie te overwinnen in een relatie en hoe om te stoppen jaloers.
Jaloezie in het huwelijk; Jaloezie in een huwelijk kan worden van twee soorten. Ten eerste kan jaloers zijn van een andere persoon die lijkt te dicht bij uw echtgenoot krijgen. Vaak is een persoon heeft de neiging om te springen met de sluiting, dat de echtgenoot is zich overgeeft aan emotionele bedrog in de relatie. In dit geval, de eenvoudigste manier om jaloezie te overwinnen is om de zaak openlijk te bespreken met de echtgenoot. Vertel hem / haar uw bezorgdheid, en eerlijk toegeven dat het feit dat je jaloers bent van die andere persoon. Weten de menselijke natuur, ik ben ervan overtuigd dat het feit dat je jaloers bent zal je partner een beetje dan. Gewoon een beetje. Maar, te bespreken met uw partner, zal zeker helpen de twee van u gaan, en versterking van de relatie, om te vermijden dat opnieuw gebeurt.
Ten tweede, kan een persoon worden jaloers op het succes van hun echtgenoot. Dit gebeurt meestal wanneer beide, man en vrouw, soortgelijke carrière hebben, of behoren tot hetzelfde beroep. Zien iemand die je dan in het succes, in het bijzonder uw echtgenoot, kan leiden tot een duidelijke stijging van jaloezie in een persoon. In dit geval kan het bespreken van uw jaloezie met uw echtgenoot niet de beste optie. Het zal pijn doen uw echtgenoot, dat zijn / haar succes onacceptabel voor u is. U moet om jezelf uit te leggen dat je partner verdient dat. Maar het betekent niet dat je niet dat succes verdienen. Het betekent gewoon dat je tijd nog niet gekomen. In feite, als uw echtgenoot succesvol is, moet u inspireren om harder te werken. Ik ben er zeker van dat als je eenmaal succes te behalen, zal je betere helft meer gelukkiger zijn dan jou!
Jaloezie in Vriendschap; Geloof het of niet, jaloezie in vriendschap is gebruikelijk. Geen grapje. Het enige verschil is dat sommige vrienden te nemen in hun pas en overwinnen, terwijl sommige laat de jaloezie beweren dat de vriendschap en voor altijd verliezen. In vriendschap, jaloezie is pijnlijk aan beide kanten. Als je vriend is jaloers op je, het doet pijn. Dit komt omdat je niet verwachten dat het op die manier. Aan de andere kant, als je jaloers zijn op een vriend, het doet pijn. Omdat, je voelt je alsof ze je verraden. Het is pijnlijk, als vrienden zijn de familie maken we een keuze.
De enige manier om jaloezie in vriendschap te overwinnen is te accepteren. Ja, je bent jaloers. Maar, moet je niet zijn. Dus, zeg tegen jezelf om gelukkig te zijn voor uw vriend. Immers, dat is wat echte vrienden doen, toch? Wanneer je vrienden blij zijn, moet je blij zijn voor hen. Over je gevoelens, goed, geluk azen verdriet, toch? De betere optie is om vreugde te nemen in andermans vreugde, in plaats van het schaduw met je verdriet.
Jaloezie op de werkplek; Jaloezie op de werkplek is de belangrijkste invloed die over het gebrek aan motivatie op het werk en gebrek aan professionaliteit op het werk brengt. Nou, je kan niet echt goed helpen? Met de prestatieprikkels en de gezonde concurrentie, het is echt moeilijk te vermijden jaloezie.
Ik zeg, jaloers zijn. Als dat is wat er nodig is om te rijden om beter te presteren. Jaloers zijn. Maar als het komt in de manier van je persoonlijke leven, en als het leidt u naar een ander te saboteren prestaties. Dan, mijn suggestie, is STOP. Als je beter kan worden dan degene die u jaloers op, bewijzen het eerlijk en vierkant. Als je niet kan bewijzen, dan doe je gewoon de beste wat je kunt. Neem tevredenheid en voldoening in het feit dat je je best doet. Jaloezie, is een barrière in de productiviteit, geloof me. In plaats van sluwe manieren om die persoon te laten lijken slecht in de voorkant van de baas, worden zijn / haar vriend en laat je inspireren. Niet alleen zullen uw prestaties verbeteren, maar je zult een goede vriend krijgt ook op de koop toe! Lees meer over hoe het niet om jaloers te zijn.
Jaloezie in relaties is natuurlijk. Echt, in plaats van in te gaan op ontkenning over, het accepteren. Die manier zal je op zoek naar manieren om het te overwinnen, zodat u in het omgaan met jaloezie. Ontkennen over jaloers zijn, zal alleen de jaloezie groeien. Als je echt wilt controle over te nemen, te accepteren en verder te gaan. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment