Saturday 10 March 2012

Zelfgemaakte trouwkaart Ideeën

Trouwkaarten vormen een integraal onderdeel van een huwelijk planning. Elegant of eigenzinnige, geraffineerde of gewoon ondeugend, huwelijksuitnodigingen zijn meestal de eerste glimp van de bruiloft die gasten te zien krijgen. Zij niet alleen de stijl en de toon van het grote evenement, maar ook een afspiegeling van het echtpaar persoonlijke flair. Aangezien de meeste van de bruiloft begroting is gemakkelijk verbruikt in de grote ticket items zoals, de trouwring, de plaats en de decoraties, trouwkaarten vaak een achterbank. We zullen nu al ingaan op een paar van de meest populaire zelfgemaakte trouwkaart ideeën die kunnen helpen in de totale inrichting.
De meesten van ons uiteindelijk kiezen voor de goedkoopste trouwkaart ontwerp die waarschijnlijk honderden andere koppels misschien eerder hebben gebruikt. Een eenvoudigere en goedkope manier van het creëren van unieke, creatieve huwelijksuitnodigingen is door het zelf. Zelf doen of zelfgemaakte huwelijksuitnodigingen kun je een persoonlijk tintje toevoegen aan de nodigt door het opnemen van de bruiloft thema, motief en kleurstelling. Wat maakt deze taak een wandeling in het park zijn de ontwikkelingen in de druktechnieken en desktop publishing, waardoor het afdrukken maakt thuis vrij eenvoudig. Echter, als je niet wilt gaan voor een digitaal verbeterde bruiloft uitnodiging, dan zijn er een scala van unieke briefpapier die u kunnen helpen uw eigen trouwkaarten.
Ideeën voor Homemade Trouwkaarten
Het kiezen van een stijl voor de uitnodiging: Er zijn aanwezig, een hele reeks van do it yourself trouwkaart stijlen die er zijn die u kunt kiezen op basis van de formaliteit van het evenement. Bijvoorbeeld, een traditionele bruiloft uitnodiging is meestal in het wit, waaronder met goud in de vorm van vet artwork. Als u van plan bent een strand bruiloft kunt u deze toevoegen wat schelpen en gedurfde kleuren op de uitnodiging. Terwijl de planning van de uitnodiging stijl die u nodig hebt om te controleren of de stijl die je kiest is haalbaar of niet en in het achterhoofd te houden met de beperkingen van de tijd. U kunt kijken voor inspiratie voor de uitnodiging stijlen in bruids tijdschriften, kantoorboekhandel catalogi, kunst en knutselspulletjes winkels of online.
Kiezen van de materialen: Zodra u hebt besloten de aard van de huwelijksuitnodiging te maken, is het tijd om de materialen te selecteren voor het maken van de trouwkaart. Eerste is het papier voor de uitnodiging. Er zijn vele unieke papier stijlen beschikbaar in een kantoorboekhandel. Sommige zijn al bedrukt met gouden prints en kleurstof bezuinigingen. U kunt ook mix and match de papieren of gebruik trendy gerecycleerd papier gedrukt met gedroogde bloemen voor het toevoegen van een uniek tintje aan de uitnodiging. U kunt versieren de uitnodiging met postzegels, linten of stickers voor het bereiken van het gewenste effect. Foto's van het paar toe te voegen een bijzondere, romantische tintje aan de uitnodiging. Vergeet niet, terwijl het kiezen van kleuren voor de bruiloft uitnodiging ervoor te zorgen dat ze niet alleen esthetisch, maar ook gel met de stijl en het thema van de bruiloft.
Uitnodiging formulering: In plaats van met behulp van de clichematige formele bruiloft uitnodiging formulering, gebruik van creatieve formuleringen, die is veel meer gepersonaliseerd voor uw handgemaakte trouwkaarten. Dit dient te gebeuren houden bruiloft uitnodiging formulering etiketten in het achterhoofd. U kunt gebruik maken van de liefde gedichten, citaten uitspraken of verzen voor de bruiloft uitnodiging. Als u wilt een eigenzinnige touch toe te voegen aan de uitnodigingen, kunt u gebruik maken grappige bruiloft uitnodiging formuleringen, die een grappig verhaal of anekdote kan bestaan ​​uit samen met een komische tekening. Voor degenen die weten kalligrafie of kan iemand die niet, dan nemen een aantal stijlvolle lettertype op uw uitnodiging kan een geweldig idee vinden.
Het afdrukken van uw Homemade Uitnodigingen: Voor degenen die de toegang tot computers en printers hebben, is het een goed idee om een ​​afdruk van uw uitnodigingen te krijgen. Dit is geweldig voor die mensen die niet helemaal experts kunstwerk. Voor het maken van een zelfgemaakte uitnodiging, gewoon downloaden wat foto's en clip arts of zelfs foto's en pick-up een lettertype om te gaan met de stijl van de trouwkaart. U kunt een afdruk van de uitnodiging nu op het papier van uw keuze.
Als u niet wilt gaan door de drukte van de keuze van de ontwerpen dan is het een goed idee om wat trouwkaart kits te kopen of gewoon een afdruk van online huwelijksuitnodigingen om je te helpen in uw huwelijk planning. Dit zou u toegang tot enkele verbazingwekkende luxe zelfgemaakte trouwkaart ideeën, tegen een fractie van de prijs.

No comments:

Post a Comment