Sunday 1 January 2012

Hoe kan ik een kussensloop Dress Zorg

Dit artikel is voor al die volgelingen van alternatieve mode die er zijn, die geloven in hun eigen ding doen en denken out of the box! Naaien uw eigen kleding is veel plezier. In plaats van een aan merkkleding, waarom niet maak je eigen mode-en naai je eigen kleding? That wil zeggen, je eigen lijn van kinderkleding? Dit artikel in niet over hoe je een sloop jurk gemaakt van stof, maar over het maken van een kussensloop jurk van een daadwerkelijke sloop, voor uw kleine meisje. Als je oma moet het u gezegd hebben, dat in hun dagen gebruikt om vrouwen vaak naaien hun eigen kleding en dat ook heel goed. Het maken van sloop jurken voor uw eigen dochter, zijn slechts een van die kleine dingen die je kunt doen op je eigen! Laten we zien hoe een kussensloop jurk maken op uw eigen.
Ik ben er zeker van, wat heeft u op een zoektocht van leren hoe je een kussensloop jurk te maken, is hoe schattige kleine meisjes kijken in die jurken! Delicaat als ze zijn, deze delicate sloop jurken zeker bij hen past! Ik weet zeker dat je moeder ook een voor je genaaid in de zomer. Katoenen kussenslopen afgestemd op de tere huid van de meisjes en ze vinden ze bijzonder comfortabel. Ook de sloop formaat is precies goed voor hun kleine maten! Kleine meisjes liefde dragen sloop jurken zo veel als je zal genieten van het maken van sloop jurken. Dus laten we zien hoe een kussensloop jurk voor je kleintje te maken. Alvorens in te gaan vooruit, noteren de gereedschappen, grondstoffen en accessoires je nodig zou hebben in het maken van sloop jurken.
Wat heb je nodig in Making Kussensloop Jurken?; Hier zijn de dingen die je nodig hebt om je eigen kussensloop jurk te maken. ; Kussensloop (Obviously!) ; Rolmeter; Schaar, Fabric Pen; naaimachine biaisband, 2 meter lang lint; Hoe te om een ​​Kussensloop Dress maken van een kussensloop?; Oke laten we dan beginnen met de procedure van hoe je een kussensloop jurk te maken?
Hoe maak je een Kussensloop Dress Stap # 1 Zorg: Verkrijg een kussensloop: neemt of kopen een schone kussensloop. Kussenslopen in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Kies degene die je denkt dat je kind past. Vouw deze in de helft van de lengte zodanig dat de naden netjes. Druk er met een heet strijkijzer.
; Meet de hoogte van uw kind vanaf de schouder tot de lengte u wilt dat de jurk te vallen Metingen: Hoe een kussensloop Dress Stap # 2 Zorg. Meet de sloop ook uit de closed-end naar de open einde. Snijd het closed-end over de stof in een zo recht mogelijke lijn, waardoor de hoofdeinde maakt.
Hoe maak je een Kussensloop Dress Stap # 3 Merk: Armsgaten, maar nu is het tijd om te beginnen met een aantal feitelijke snijden van de kussensloop. Snijd een 1,5 tot 2 inch breed en 3-4 cm lang armsgaten aan beide zijden, op de top van de kussensloop stof. Geef het een gebogen vorm en bevestig later naai een roze kant langs als je wilt. Using biaisband krijgt de armsgaten naden omgezoomd.
Hoe maak je een Kussensloop Dress Stap # 4 Zorg: Behuizing; Volgende stap is een zaak met behulp van de biaisband naaien. Maak een aan de voorzijde en een aan de achterkant. Doe een lint door middel van zowel de openingen van de behuizing en bind het. De linten houden de jurk samen aan de top! Met dat gedaan, de sloop jurk voor uw kleine schat is klaar. Ze zal zeker love it. U kunt borduren op het ontwerpen als je wilt. These kussensloop jurken zijn best om te dragen 's zomers zoals ze zijn luchtig en comfortabel!
Hoop dat dit artikel heeft u een duidelijk idee van hoe je een kussensloop jurk te maken. Met een beetje improvisatie en observatie, je kon heel veel meer kunnen toevoegen aan de jurk!

No comments:

Post a Comment