Monday 16 January 2012

Overleven ontrouw in het huwelijk

Vanwege verschillende redenen is het aantal gevallen van ontrouw in het huwelijk verhoogd variëteiten in de afgelopen decennia. Statistieken van de verschillende enquêtes blijkt dat, hoewel zowel mannen als vrouwen kunnen krijgen in buitenechtelijke affaires, maar het percentage van de mannen vreemdgaan zijn vrouw is veel hoger. Bovendien is het vaker voor bij jonge koppels dan in de oudere. Ontdekken ontrouw in het huwelijk komt als een schok en het verraden echtgenoot echt niet weet hoe te reageren. Het gevoel van ongeloof kunnen blijven voor de komende dagen of het kan duren enkele weken. Hoe sneller je bent in staat om het feit te accepteren dat het is gebeurd in uw huwelijk des te beter de overlevingskansen ontrouw in het huwelijk.
Identificeren de Factoren Leidend tot Ontrouw
Er kunnen talrijke redenen achter buitenechtelijke affaires in een huwelijk. Het is een mythe dat ontrouw niet kan gebeuren in een goed huwelijk. Ontrouw kan gebeuren zowel in goede huwelijken evenals in huwelijken met echtelijke problemen. Een echtgenoot kan worden betrokken bij dergelijke zaken met of zonder enig gevoel van schuldgevoel. Natuurlijk, een van de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor een dergelijke situatie is het gebrek aan genegenheid tussen de twee. De meeste echtparen nemen hun echtgenoten toegekend en de slag met andere aspecten van het leven zoals het nastreven van hun carrière of het opvoeden van kinderen. Waardoor ze vergeten de noodzaak van hun echtgenoot. In een dergelijk scenario, is een emotionele leegte gemaakt en gaan ze op zoek naar iemand die kan opvullen van deze kloof. Lees over de waarschuwingsmechanismen tekenen van ontrouw.
Degenen met gepek aan zelfachting of verslaafd tegenover seks en romantiek of degenen die zoekt meer macht en invloed in hun leven, zijn meer geneigd om betrokken met iemand buiten het huwelijk. Lichamelijke intimiteit kan wel of niet bestaan ​​in huwelijksontrouw. Het kan inhouden flirt of misleiding alleen. Vandaag kunnen chatten met iemand van het tegenovergestelde geslacht over internet worden beschouwd als een vorm van emotionele ontrouw en is poseren grote problemen in vele huwelijken. Emotionele ontrouw in het huwelijk is zo slecht als elke fysieke relatie. Lees meer over tekenen van ontrouw in het huwelijk.
Hoe te om Uw Huwelijk opslaan?
Het besluit of u moet uw huwelijk opslaan of opt voor echtscheiding afhangt u omdat niemand weet de precieze omstandigheden beter dan jij. Echter, als je dapper genoeg zijn om je huwelijk te geven nog een kans, zal de volgende maatregelen u helpen een hoop.
Get rid of Anger: Wanneer een persoon is diep gekwetst, is het vanzelfsprekend om een ​​sterk gevoel van boosheid. U moet echter ontdoen van deze emotie zo vroeg mogelijk. Botteling van de woede zal leiden tot meer schade aan je dan iemand anders. Bovendien, dit gevoel is zo sterk dat het niet zal laten u denkt logisch van de situatie. Het kan ook leiden om wat meer negatieve gevoelens zoals de wens voor wraak. Zodra de woede zakt, kunt u zich richten op de relevante relatie kwesties zoals je toekomstige leven en doelstellingen.
Vergeef je Echtgenote: Als uw echtgenoot bekent werkelijk en oprecht dat de affaire was een fout op zijn of haar onderdeel en belooft een einde aan de extra echtelijke relatie dan moet je overwegen om hem of vergeving. Het is niet gemakkelijk de kracht te vergeven voor een dergelijke fout dat bijna heeft verwoest uw leven vinden. Denk dat het op deze manier dat je een tweede kans te geven om je huwelijk door te vergeven in uw echtgenoot.
Communiceren: De sleutel tot overleven huwelijkse ontrouw is communicatie. Wanneer we de communicatie te zeggen, betekent dit eenvoudige gesprekken en niet een soort van argumenten of te schreeuwen naar elkaar. U kunt vragen zoveel vragen als je wilt, maar je moet ook luisteren naar wat de andere persoon te zeggen heeft over de kwestie. Het is via dergelijke gezonde discussies vind je out als uw echtgenoot is klaar om de affaire of niet, of hij of zij is echt berouwvol op de verkeerde doen en jullie beiden kunt ook beslissen over uw toekomstplannen verlaten.
Begeleiding: Op zoek naar een professionele hulp van een goed huwelijk counselor is van essentieel belang voor het overleven van ontrouw in het huwelijk. Het zal ook heilzaam voor coping ontrouw met juiste relatie advies. Bepaalde dingen heeft worden veranderd in uw relatie te maken overleven alle opnieuw. Deze noodzakelijke dingen kunnen geïdentificeerd door de huwelijksconsulent in een veel betere manier dan u en uw echtgenoot. After begeleiding zowel van u zullen het gevoel dat je iets hebt opgedaan na de sessie. Lees meer over huwelijkstherapie.
Herstellen van de schade: Dit is een proces de tijd nemen en je moet veel tijd en moeite te investeren om dingen beter voor jullie allebei te maken. Het is een samenspel en jullie allebei dezelfde wijze moeten worden betrokken. Je moet elkaar begrijpen en met elkaar om te slagen samen te werken. Stel reële, haalbare doelen voor jezelf. Probeer te besteden zoveel tijd als mogelijk met elkaar. Deelnemen aan alle die werkzaamheden in waarbij beide u geïnteresseerd bent om de obligatie herbouwen. Allerbelangrijkste, langzaam maar zeker probeer te herstellen de trust.
Het beste deel van de overlevende ontrouw in het huwelijk is dat je zal eindigen ontdekken veel nieuwe dingen over uzelf, uw partner en uw relatie. Vindt u dat u opgegroeid als een sterker en beter mens.

No comments:

Post a Comment