Monday 30 January 2012

Sweet Sixteen Uitnodigingen Formulering

Het effect van steeds zestien is precies tegenover op de ouders en de verjaardag jongen of meisje! De kids zijn uiterst blij en opgewonden aan de nieuwe voorrechten die zij geacht te krijgen, waaronder, vrijheid, leren licentie, tag van zijnde een kerel en jongedame enz. Aan de andere kant omarmen, dezelfde voorrechten maken de ouders ongerust! Maar verjaardagen zijn een reden om feest te vieren. En zestien is een van de belangrijkste fase in het leven, zoveel psychologische veranderingen bij jongens en meisjes op dit moment. Dus, de zestiende verjaardag moet rocken! Volgende zijn enkele Sweet 16 uitnodiging ideeën.
Praten over Sweet Sixteen uitnodiging ideeen, laat de jarige jongen en het meisje suggereren dat de ideeën. De kinderen zijn vol met ideeën, je hoeft alleen maar om hen een kans geven. Indien mogelijk, maken de Sweet Sixteen uitnodigingen formulering volgens de partij thema. Meer op party thema voor zoete Sixteens. Dit zal creëren enthousiasme onder de uitgenodigde kids en zal ook geven een idee over het thema. Als u verwacht de gasten tot enkele specifieke soort kledij slijtage, zodat match met het thema, noemen de dresscode in de uitnodigingen. Bovendien voldoende tijd geven van de partij in de van - tot formaat, zodat de gasten kan komen volgens hun gemak. Hier zijn een paar sweet sixteen uitnodiging formulering ideeën. Meer op Sweet 16 party ideeën.
Sweet Sixteen Uitnodigingen Formulering
Formulering # 1; Afscheid dollies,; dekentjes en strikken; Welkom bij make-up; telefoons en Beaus; Please join us te vieren; Katie's; 16de verjaardag
op (datum); van (tijd); op (Venue).
Formulering # 2; We hebben enkele groot nieuws; de hele wereld moet worden verteld! ; Onze kleine prinses draait zestien jaar oud!
U bent harte uitgenodigd om; Katie's; Sweet Sixteen Celebration
op (datum); van (tijd); op (Venue).
Formulering # 3; Wanneer u toewensen een ster,; uw dromen brengt u heel ver; Een speciale wens ik wil maken,; dat u zal komen en vieren! ; Katie's Sweet 16!
op (Datum); uit (Time); bij (Venue).
Formulering # 4; De zon is heet,; het water's cool.; Won't u mee; zoals we partij in onze zwembad!
Vieren we John's; verrassing verjaardagsfeestje; Hope u mee!
op (Datum); uit (Time); bij (Venue).
Formulering # 5; Katie is 16!; En we krijgen vastgesteld; om haar een feestje; She'll nooit vergeten!; Join us voor muziek, plezier,; geweldige te eten,; En een partij wij weten; u zult denken is zoet!
op (Datum); uit (Time); bij (Venue).
Sommige meer Sweet Sixteen Uitnodiging Monsters
Formulering # 1; Once upon a time a; klein meisje had een droom; draaide ze Sweet 16;; Om een ​​gast zoals jij; zou een genot zijn,; een prachtige partij wanneer hebben dus gelieve Come join us voor; Beth's magische nacht!
op (datum); van (tijd); op (Venue)
Formulering # 2, doe once in a lifetime; u 16; nooit meer zal dit, leeftijd worden gezien. ; I'm uitnodigend u helpen; maken mijne; een gebeurtenis om terugkijken; ten in de tijd.
Please join me op mijn, zoete Sixteen partij; op (datum); van (tijd); op (Venue)
Formulering # 3; The Green Golf Club zal mogelijk; de scène; te vieren John's Sweet 16; vrijdag 30 juni is de datum; de partij begint bij 7, dus; wees niet laat!
op (Datum); uit (Time); op (Venue)
Formulering # 4; Afscheid bretels, pigtails; en speelgoed! Welkom in het rijden, partijen, en jongens! ; Katie's; sweet sixteen is hier eindelijk; Diner, muziek en dansen,; wat een blast!
op (datum); van (tijd); op (Venue)
Formulering # 5; Een betoverende moment dat de scène,, onze prinses Katie is Sweet Sixteen! ; De prachtige dag hier op het laatst, het diner en dans, een dynamische blast!
Doe dan met ons op voor Katie's; verrassing verjaardagsfeestje: op (datum); van (tijd); op (plaats)
Meer op party uitnodigingen. Dit waren enkele van de Sweet Sixteen uitnodigingen formulering, die zeker zal u helpen om een ​​schommelstoel partij, die alles zal onthouden voor de komende jaren te gooien!

No comments:

Post a Comment