Sunday 8 January 2012

Tips voor het verven van donkerbruin haar

Dyeing donker bruin haar blond, licht bruin of donkerbruin is geen lastige klus. Allen u wenst is een beetje onderzoek op haarkleurmiddelen kleuren die de gewenste kleur op uw haar kan brengen, leren het recht verven methode en de geduld om blijf proberen totdat u het exacte haarkleur van uw keuze krijgen. Neem een ​​kijkje op de nodige haarkleuring tips en technieken om jezelf te helpen bij het proces.
Hoe maak je een Hair Dye Select?
Haarkleurmiddel zou zeker verander je look, maar slechts een geschikte men zou geven u een gewenste en aangename look. Een bijzonder haarkleurmiddelen dat je vriend past met donkerbruin haar niet per se je dezelfde schitterende look en vleierij. Kiezen van de juiste haarkleur is een cruciale beslissing. So, verven donkerbruin haar heeft je nodig om dat bepaalde elementen.
Haarkleuren hebben een level systeem. Het varieert van 2 tot 10. Level systeem 2, duidt donkerste bruine of zwarte haarkleur terwijl niveau systeem 10 duidt lichtste bruine haarkleur. You can kleurstof je donkere bruine haar hetzij meer donkerder en rijker of een beetje lichter of blond. Choose het haar kleur met het juiste niveau systeem. Het verdient aanbeveling die u niet verder gaan dan een verschil van 2 niveaus tussen je natuurlijke haarkleur en het commerciële bedrijf is. Dit is zo, omdat de menselijke haar op een gemiddelde groeit aan een tempo van 1 cm in een maand en dus zal de jouwe. Na een maand haarkleurmiddelen aanvraag, zouden anderen begint te merken een contrast in de kleur van het haar schachten en wortels en je zou waarschijnlijk niet van zulke opmerkingen. Door niet te kiezen voor een haarkleur meer dan twee tinten donkerder dan je natuurlijke haarkleur, zou je kunnen deze mogelijkheid te voorkomen dat een groot deel.
Ga voor een haarkleurmiddelen die bij u past uw huid toon en kleur van uw ogen. Bijvoorbeeld, als uw huid toon is peachy, romige beige of romige ivoor en de oogkleur is groen, topaas, bruin of hazelnootkleurig, dan moet je gaan voor donkere goudbruin, mahonie, koper of rode haarverf. Ook wanneer uw teint is donkerbruin of medium tot donker olijf en de oogkleur is blauw, zwart of bruin en vervolgens kleurstof uw haar in het zwart, paars en donkerbruin.
Er zijn in hoofdzaak twee soorten van haarkleurmiddelen - permanente en tijdelijke. Permanente haarverf duren ongeveer een paar maanden tot het nieuwe haargroei komt. Het begint vervagen na 6-12 wasbeurten. Tijdelijke haarverf vervagen of beginnen te verdwijnen na een shampoo wassen en niet langer duren dan 15 dagen. Nu, de beslissing is aan jou. Ik stel voor dat als je duidelijk over de haarkleur dat je gezicht gesneden, huidskleur, kleur ogen en over de gehele persoonlijkheid past, ga dan voor een permanent is. Als je dan niet beter je jezelf een tijdelijke haarkleurmiddelen voor nu en proberen uit te vinden waarmee haarkleur u het beste kijken. Echter, is de veiligste optie dyeing donkerbruin haar lichtbruin.
Hoe maak je een Hair Dye toepassen?
Afgezien van de kleurstof van uw keuze, haarkleurmiddelen applicatie vereist een kam, borstel en een glas warm water. Kam uw haar unsnarling all de knopen. Houd de borstel in warm water voor ongeveer een half uur. Dit verzacht de borstel. Voor een nog look Verdeel het haar in 5-6 secties. Neem een ​​sectie en verder verdelen in 3-4 bosjes. Neem een ​​plukje haar en verf het met de hulp van borstel. Herhaal dit met andere plukjes van de sectie. Complete verven van de sectie op deze manier. Evenzo, kleurstof de andere secties van het haar. In het geval je wilt dikke hair hoogtepunten, neemt plukjes haar, waar u wilt dat de kleur en de kleurstof ze door ze op verse wraps op een zodanige wijze dat de verse wrap vast aan de tuft. Dit zou houden de bosjes gescheiden van de rest van het haar. Laat de kleurstof te drogen voor de aanbevolen periode. Verwijder de haren kleurstof door het wassen. Gewoonlijk, geverfd haar kijkt normaal binnenkant thuis maar toont haar aanwezigheid onder zonlicht. Ga naar buiten en zie je veranderd zien. Heb je het leuk? Indien niet, ga voor haarkleurmiddelen verwijderen met de hulp van een professionele of wacht voor een paar weken. Zo ja, richten zich op het behoud van de haarkleur.
Hoe de zorg voor een Gekleurd Haar?
Een doorgewinterde haar glanst in de zonneschijn, maar de ultraviolette stralen daadwerkelijk werken aan de vervaging van het haar te verven. Gebruik een shampoo en conditioner met UV-bescherming, speciaal gemaakt voor geverfd haar. Niet wassen je haar elke dag of te vaak, althans niet meer dan twee keer per week. Het zou behouden kleurstof voor een langere periode. Na een paar weken, een contrast is er in de wortel en schacht van het haar van nature te wijten aan de haargroei. Je kunt het voorkomen door verven de haarwortels eenmaal in 10 dagen. Never bleekwater your geverfd haar. De moleculen van de bleekmiddel zou reageren met de moleculen van de haarkleurmiddelen coating op uw haar en kan ernstige haarbeschadiging veroorzaken. Geverfd haar verliest natuurlijke oliën en vocht vaker dan de normale haar. Je moet je haar met de benodigde hoeveelheid vocht en nourishment bieden. Volg een goede haarverzorging te voeden en te versterken het haar. Gebruik alleen op basis van eiwitten haarverzorgingsproducten, massage uw haar met warme olie (kokos, olijfolie, enz.) tweemaal per week, en bescherm uw haar tegen stof veelvuldig wassen te voorkomen. Dit zou de levendigheid te behouden en levendige look voor het verven van donkerbruin haar.
U kunt uzelf een complete make-over door het verven van donkerbruin haar. Er kunnen verschillende haarkleuren ideeën maar je moet wijselijk beslissen. Ziet u welke haarkleuren en stijlen suit u de beste en u kijken meer mooie en elegante. Doe een beetje experimenteren en ontdekken een charmante en het beïnvloeden van you.

No comments:

Post a Comment