Sunday 8 January 2012

Home Office Design Ideas

Wanneer u begint met het ontwerpen van het kantoor aan huis, moet je bepaalde dingen in gedachten te houden. Het belangrijkste doel van het Home Office ontwerp ideeën is niet alleen om de plek goed uit, maar ze zouden ook comfortabel en dienen de praktische doel. Het gaat om de selectie van de juiste soort van kleuren, recht te zetten van meubels, en natuurlijk de juiste aankleding ter verbetering van de uitstraling van de ruimte. Zelfs als de ruimte van het kantoor is klein, kunt u het er mooi met de juiste soort van kantoor aan huis ontwerp ideeën. Zorg ervoor dat het ontwerp moet de reflectie van uw eigen persoonlijkheid te zijn.
&Kleurenschema:
De eerste stap van het ontwerp ideeën voor een kantoor aan huis is het selecteren van de kleur voor de muren. Meestal is de grootte van een kantoor aan huis is klein. Het is dus beter om donkere kleuren te vermijden op de muren, donkere tinten hebben de neiging om een ​​kamer kijken nog kleiner. Kiezen voor een aantal felle kleuren zoals oranje, limoen, citroen, of een andere favoriete kleur van uw keuze, die ook zal helpen om uw creatieve geesten inspireren wanneer u aan het werk zijn. Het is niet op alle essentiële te gaan voor een enkele kleur voor de hele kamer. U kunt gebruik maken van een combinatie twee of drie verschillende kleuren geven het een levendige uitstraling. Als u uw muren versieren met kleurrijke foto's, kunstwerken, wanddecoraties, dan kun je houd de kleur van de muren wit. Het zal helpen om de aandacht naar de decoratieve voorwerpen aan te trekken.
Meubelen Setup
Meubilair van de thuiskantoor afhankelijk uw persoonlijke wensen. Zorg ervoor dat u niet de kleine ruimte van het kantoor aan huis menigte met te veel kantoormeubilair. Idealiter zou er een bureau, een comfortabele stoel, een boekenkast en een archiefkast. Voor een betere mobiliteit van de meubels, kunt u kiezen voor een bureau met rollen voor jezelf. Zo kunt u werk zittend naast het venster als u dat wenst te doen of te verplaatsen in de buurt van de open haard in de winter. Houten meubilair met bleke kleuren zijn goed voor elk thuiskantoor want zij weerspiegelen veel licht en maken het gebied look ruime en lichte. Een van de meest belangrijke aspect van klein kantoor aan huis design ideeën is dat de meubels moeten worden geplaatst op een zodanige wijze dat ze niet geven een rommelige look. Ze moeten ook niet elke belemmering opleveren terwijl regelmatige schoonmaken van het kantoor.
Decoration
Verberg alle kabels en bedrading van de kamer met de hulp van de leiding materiaal. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor raam-behandelingen, zoals gordijnen, rolluiken, mini-blinds, etc. U dient koos degene die in overeenstemming is met andere kantoorinrichting. Houd een van de muren voor het doel van het bedrijf de verschillende Office-versnellingen. Hier kunt hangen items zoals bulletin boards, whiteboards, referentie diagrammen, belangrijke diagrammen, etc. Als uw klanten bezoekt uw kantoor geregeld, kun je de verkoopcijfers op de muren om een ​​goede indruk te maken op hen. Op een bijzettafeltje naast uw bureau, kunt u de prijzen die je hebt ontvangen. Ze kunnen fungeren als een herinnering van je prestaties.
Maak een mooi kunstwerk van uw bedrijf logo en zet het op de muur dat zichtbaar is vanaf uw bureau. Dit geeft je veel positieve gevoel en de motivatie om beter te werken. Houdt u een aantal prachtige kunstwerken voorwerpen op de muur planken. Een aantal prachtige wandkleden, posters en foto's met veel fris groen, zal gele kleuren helpen bij het verzachten van de uitstraling van uw kantoor. Om te versieren uw bureau, kunt u gebruik maken sommige lampen of een foto frame met familiefoto's. Voor sommige persoonlijke touch, zullen sommige kantoor planten of een mooie vissenkom ook goed uitzien. Indien de ruimte van uw kantoor toelaat, houdt een kleine tafel voor het plaatsen van een vaas voor verse bloemen. De geur van bloemen helpt om je geest fris en ontspannen.
Als het gaat om thuis kantoor ontwerp ideeën, je moet zeer flexibel en bereid moet zijn voor eventuele wijzigingen. Hier, de voorafgaande belang is niet de esthetiek, maar het gemak waarmee je kunt werken in.

No comments:

Post a Comment