Thursday 26 January 2012

Het verwijderen van boomstronken

Boomstronken liggen de overblijfselen van bomen na het snijden boven het maaiveld. Deze boom stronken vaak problemen opleveren, terwijl de planning van het landschap, vooral tijdens aanleg van tuinen. In dergelijke gevallen hebt u geen andere oplossing dan ze te verwijderen. In het algemeen, een grote plant of boom heeft een gevestigde root systeem dat dringt diep door in de grond. Houden hiermee rekening te houden, is het niet zo makkelijk om boomstronken te verwijderen. Zonder de juiste tuingereedschap en planning, het verwijderen boomstronken kan een van de moeilijkste projecten. Laten we eens kijken hoe boomstronken te verwijderen.
How naar Tree Stumps verwijderen
Tijdens het controleren op de methoden voor het verwijderen van boomstronken, vindt u een groot aantal manieren om het uitvoeren van de taak. De logica is te kiezen voor de effectieve procedure, afhankelijk van het type, de grootte en het aantal boomstronken. Na zijn enkele van de in de volksmond uitgevoerd methoden voor de boomstronk verwijderen, die je kunt volgens uw behoeften praktijk:
Graven boomstronken; De meest praktische oplossing voor het verwijderen van boomstronken is handmatig graven. Hoewel deze methode is arbeidsintensief en tijdrovend, het is meer eco-vriendelijk en betaalbaar in vergelijking met de andere boomstronk verwijderen technieken. U kunt deze methode voor kleine tot middelgrote ondiepe wortels bomen. Graven de grond rond de boomstronk naar de wortels met de hulp van een shovel of bijl bloot te leggen. Zodra de wortels worden blootgesteld, kunt u de stronk verwijderen door het snijden van de wortels met een root zag.
Splitsing van boomstronken, een ander handmatige procedure voor het verwijderen van boomstronken is het splitsen van de boom blijft, als ze nog in de grond. Met behulp van een splitsing of een maul bijl, kunt u de boomstronk te splitsen in verschillende stukken, vanaf de randen en te werken aan het centrum. tegelijkertijd, spitted lumber pieces totdat alle resten gewist. Deze methode vereist een minimale graven voor het verwijderen van de stronken. Zorg ervoor dat je het voorzichtig, omdat het gaat maul swingen.
Bomen gebruiken stobbenfrees; een boomstronk molen is een tuin tool, die speciaal is ontworpen voor het wegwerken van grote omvang, boomstronken. Het bestaat uit een draaiende zaagblad met hardmetalen tips dat de boomstronken maalt. Een superieure kwaliteit eenheid is effectief voor het verwijderen van boomstronken tot ongeveer 12 centimeter onder de grond. Boomstronkfrees is ook een ideale mogelijkheid voor het verwijderen van boomstronken zich in lastige gebieden zoals in de buurt van de muren of paden. You kunt geven dit apparaat van tuincentra. Zorg ervoor dat u inzicht in de werking van de molen machine voordat u daadwerkelijk beginnen met het verwijderen van de boomstronken.
Chemische verwijdering van boomstronken; Als u niet in een haast om de boomstronken verwijderen, dan kunt u gebruik maken van chemische producten, die worden geformuleerd om vaart te zetten achter het doden van boomstronken en wortels. Voor het gebruik van dergelijke producten, boor een paar keer diep gaten op de top van de stomp op gezette tijden. Giet de chemische stof in de gaten volgens de instructies en wachten op de resultaten. Hopelijk zal de boomstronk af te breken binnen 4-6 maanden.
Brandende boomstronken; verwijderen boomstronken door verbranding is ook een effectievere en goedkopere manier om zich te ontdoen van stevige stompen. Voor het wegwerken van een boomstronk met deze methode, verzamelen hout stukken en restanten bos als zoveel als je kunt. Brand het hout stukken op de bovenkant van de bijzondere boomstronk die u wilt verwijderen. Verder aanvullen van het hout kladjes in het vuur tot het stompje is volledig verbrand. Aangezien deze methode rook, overwegen toestemming van de lokale ambtenaren in uw omgeving.
Dit was een overzicht over hoe boomstronken te verwijderen. In het geval u nog niet klaar voor het verwijderen van de boomstronken op uw eigen, dan altijd professionele diensten inhuren voor het project. Ook al moet je huurprijs te besteden, ze zijn de beste personen om boomstronken te verwijderen snel en effectief.
Lees verder om meer te weten over hoe zich te ontdoen van de boom stompen.

2 comments:

  1. De meest praktische manier om van een boomstronk af te komen is door 'm uit te laten frezen door een freesbedrijf, bijv Dendron www.boomstronkverwijderen.nl Uitgraven met de hand is erg tijdrovend en kost bloed, zweet en tranen. Met chemische middelen ben je milieuverontreinigend bezig en tevens is dat op geen enkele wijze effectief. Uitbranden van de stronk is totaal nutteloos. Je bereikt er niks mee, het is gevaarlijk en ook nog eens illegaal omdat je geen openbaar vuur mag maken.

    ReplyDelete
  2. Meesters in Management is een managementbureau dat vooral actief is binnen de publieke sector. Wij werken onder andere voor gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en verenigingen waaronder woningcorporaties.

    Interim Management

    ReplyDelete