Saturday 28 January 2012

Hoe maak je een Guy voor de eerste keer Kus

OK Dus welkom op de 21e eeuw. Vrouwen in de huidige dag en leeftijd zijn niet bang om degenen zijn die intimiteit te leiden. Meer ja, kan de homo-broederschap nu openlijk aan te kondigen hun voorkeuren ook. Ja, bottom line, als iemand, wie dan ook, wil, kunnen ze worden degenen met de intimiteit in de relatie leiden. Welke betere manier om de hitte te verhogen, dan een perfecte eerste kus! Wow! Maar, hier is waar we vandaan komen op je vraag hoe je een man voor het eerst kus?. Nou, laten we naar beneden tot het beantwoorden van het toen!
Ik ben niet van plan om in de bloederige details van de technische aspecten van zoenen. Ik ben er zeker van dat het een verschijnsel dat een mogelijkheid om op natuurlijke wijze gebeuren heeft. Echter, er zijn een paar dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden om het te brengen op de rand en de plaats van gebeuren. Verward? Nou, ik hoop dat je niet denkt dat je gewoon kunt gaan en kus een kerel! God nee! Dat zou een ramp zijn. Dat wil zeggen dat hij waarschijnlijk kus je terug, maar dan, je indruk in zijn geest zal worden van een wellustige natuur, niet een betekenisvolle. Dus nogmaals, dezelfde vraag, hoe kus een man voor de eerste keer?
Het is erg eenvoudig. De beste manier om een ​​jongen voor de eerste keer kus ... is om gekust door hem! Het is ook de meest betrouwbare is. Dat wil niet zeggen dat je wachten en wachten en wachten tot in de eeuwigheid. Nee, het betekent gewoon dat je hem wil je kussen. Breng hem naar een positie waar hij niet kan overmeesteren zijn verlangen om je te kussen. So de handeling is zijn, maar de bedoeling is van jou. Zoiets als de Puppet Master! Er zijn vele manieren om jezelf en de situatie en de ambiance onweerstaanbare maken voor zoenen.
Hoe maak je een Guy voor de eerste keer Kiss - Trick # 1; Pick-up lijnen voor meisjes zijn een geweldige manier om een ​​man op de hoogte van uw interesse in hem te maken. In de meeste gevallen is dat genoeg om een ​​jongen kussen. Tenzij hij is verlegen. In dat geval uitbreiding van de vriendschap en het besteden tijd om naar elkaar te leren kennen is een geweldige manier om de druk te verlichten en doorgaan met het plan. Echter, als je een tiener bent en is dus je man van belang, dan is er een mogelijkheid dat is hij het uitstellen van de kussen, want hij weet niet hoe te zoenen voor de eerste keer. Een eerste timer kan worden nerveus over, dus versoepeling hem erin en helpt hem uit je zou kunnen helpen ook. Meer nog, zal dat de ontwikkeling van een voorliefde voor u in zijn geest. Niemand geesten die, toch? Meer informatie over het Franse kus een meisje.
Hoe maak je een Guy voor de eerste keer Kiss - Trick # 2; Deze truc is voor tieners ook. Organiseren van een feest en nodigen hem voor. Een excuus zou doen, mijn ouders zijn de stad uit of het is mijn hond de tweede verjaardag. Ik ben ervan overtuigd dat Hij niet zal weigeren, indien hij geïnteresseerd is in jou. Zodra de partij begint, kan je een spel spelen van spin de fles of ondeugend waarheid en durven en te zorgen dat hij te zoenen die je maakt. Once u beiden gedeeld hebben een kus, is het vrij duidelijk dat het niet opnieuw zal worden een probleem. Dit idee if goed worden uitgevoerd, kunnen worden uitgevoerd veeleer de volledig iedereen. Ja, zelfs een 30 jaar oud. In feite, kan het leuk en je zou kunnen eindigen helpen van iemand anders voor hun eerste kus met een jongen ook. Meer op ondeugende Truth or Dare vragen en durf ideeën.
Hoe maak je een Guy voor de eerste keer Kiss - Trick # 3: Een lange rit werkt voor de jongens. Dus waarom niet voor jou? Je kon hem vragen u te nemen op een lange rit of je kunt hem uit. De avond, de sfeer en de maan is perfect om romantiek induce in de stemming te. Kun je ook meenemen een wijntje of champagne mee. Invloed van alcohol zou werken in uw voordeel, mijn liefje. In principe zou dit hem een ​​duidelijke boodschap dat u geïnteresseerd bent in hem. Dan te kijken in elkaars ogen is genoeg om het ijs te breken en op het vuur te brengen. Ook zou het helpen als je ervoor gezorgd dat uw lippen onweerstaanbare look. Je zou kunnen proberen een aantal glans of lippenbalsem. Te trekken zijn aandacht op je lippen en je bent klaar! Meer over romantiek.
Er zijn vele trucs die je kunt improviseren en gebruiken om een ​​antwoord te vinden op de vraag hoe een man voor het eerst kus?. Het fundamentele punt is om ervoor te zorgen dat hij weet dat je niet zou denken als hij kuste you. Zodra hij is overtuigd, dan alles wat je nodig hebt is de stemming. Laten we eerlijk zijn, ik denk niet dat iemand van ons mis zou gaan met het instellen van de stemming, toch? Dus dit is waar ik aftekenen. All the best!

No comments:

Post a Comment