Friday 27 January 2012

Omgaan met jaloezie

'Jaloezie uw naam is vrouw' gaat een oud gezegde. Of dit adagium geldt of niet, is een andere vraag, maar het is vaak gebleken dat jaloezie de anders perfecte houding van een vrouw verduisteringen. Jaloezie is niet een enkele emotie, het is een assortiment van emoties zoals woede, onzekerheid, depressie, angst, etc. Een beetje jaloezie bestaat in elke romantische relatie, maar eerder voegt een kruid aan de relatie. Het wordt echter wel een probleem wanneer ze uitgaat negatieve gevoelens zoals achterdocht en wantrouwen die een potentie om een ​​leuke relatie kill. Weeën van jaloezie eenmaal een tijdje een gemeenschappelijke zaak, maar als je het gevoel een eeuwige gevoel van jaloezie zo nu en dan, dan moet je waarschijnlijk leren manieren met jaloezie omgaan voordat het te laat.
Omgaan met jaloezie in relaties
Verzet tegen de onveiligheid, vaak, jaloezie voort uit een gevoel van onveiligheid of een zeer laag zelfbeeld. Deze gevoelens worden niet alleen schadelijk voor uw relatie, maar ook af te schrikken uw eigen emotionele groei. Vandaar, het overwinnen van deze gevoelens met een evaluatie van uw positieve aspecten. Iedereen wordt geboren met een unieke persoonlijkheid en is speciaal op hun eigen manier. Dus, is het niet uit of u er geen een bepaalde kwaliteit, omdat je al een dozijn andere goede dingen in je die je onderscheiden van anderen. Kijk maar eens naar deze goede dingen in je wat vaker.
Als onafhankelijk te veel is afhankelijk van een enkele persoon zal maken je emotioneel gehandicapt. Je zult een emotionele bagage pas voor de andere persoon en verliezen hun respect voor je. Vandaar, leren om een ​​leven van uw eigen leven. Stoppen geobsedeerd over de andere persoon, herinner, hoef je niet zelf hem / haar. Obsessie kan omzetten u in een ernstige control freak en aanzetten tot je partner de relatie te beëindigen.
Niet overreageren; de meeste gelegenheden, als je jaloezie ervaring opdoen de betere van u, zijn frivool. Een vrouwelijke vriend van je vriendje het planten van een kus op zijn wang is echt niet de moeite waard maken van een probleem. Confronterend hem voor, dat maakt je dom en onvolwassen. Het is het beste om te negeren dergelijke kwesties, als uw partner lijkt erg casual en onverstoord door haar.
Omgaan met jaloezie in het sociale leven
Niet te vergelijken; vergelijken van jezelf met anderen voel je je ellendig zonder reden. Bij het vergelijken van jezelf met een object van uw jaloezie, je alleen maar kijken vooral naar een aspect van die persoon die spreekt jou het meest. Maar, je moet begrijpen dat hetzelfde aspect niet kan beroep doen op anderen en dus ook niet maken dat een persoon het bijzonder.
Avoid negatieve gevoelens; Feeling een beetje jaloers over een aantrekkelijke collega of een vriend die kreeg de best uitziende man in de stad, is begrijpelijk. Maar, niet laten deze pijn van jaloezie om te zetten in wraakzuchtige gevoelens ten opzichte van de betrokken persoon. Leer te kijken naar de dingen die je hebt in het leven, die anderen niet hebben en voelen zeer dankbaar over hen. Willen niet slecht voor de persoon, omdat in ieder geval dat wil je niet helpen.
Blijf kalm; Houd je bezig met een activiteit te weren van de boze gedachten uit je geest. Het oude gezegde, "een lege geest is een duivel workshop ', is absoluut waar. Negatieve, destructieve gedachten goed gedijen in een geest die niets beter te doen. Vandaar, ontspan en probeer een aantal activiteiten, zoals meditatie, woede beheer. Kunnen meer positieve gedachten in je geest, over jezelf, evenals de betrokken persoon. Dit is een effectieve manier van omgaan met gevoelens van jaloezie.
Omgaan met jaloezie en onzekerheid is inderdaad moeilijk. Maar, als je oprechte pogingen om zich te ontdoen van jaloezie uit je leven, dan zul je in staat om een ​​gelukkig en tevreden leven te leiden.

No comments:

Post a Comment