Sunday 15 January 2012

Beste manier om het roken van sigaretten stoppen

De meeste rokers erkennen de schade die roken veroorzaakt, maar niet in staat zijn om te stoppen omdat het gewoon te moeilijk. Geld besparen, niet ruiken van rook, de jacht voor een rokersruimte, en een opleving van uw smaakpapillen zijn slechts enkele van de voordelen van stoppen met roken sigaretten. Er zijn tal van schadelijke gevolgen voor de gezondheid van sigaretten roken en stoppen met roken zorgt ervoor dat aandoeningen zoals hart-en vaatziekten, beroertes, kanker en hoge bloeddruk zijn ook niet bijgedragen. Sommigen zeggen dat de beste manier om roken sigaretten stop is te stoppen koude kalkoen. Evenwel u kiest te doen, roken is een sterke verslaving en eventuele extra bijstand gaat een lange weg. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen op het pad van de-verslaving.
Hoe om te roken van sigaretten Quit
Maak een lijst: Onder de manieren om het roken van sigaretten te stoppen, de eerste stap is meestal te krijgen geïnspireerd. U kunt dit doen dit door het aanbieden van uw redenen om te stoppen en te noteren op papier. Nu plak deze lijst op een goed zichtbare plaats waar je kunt zien het elke dag dragen of in het rond met je mee. Onthouden van uw redenen om te stoppen met roken en visualiseren van hen zal u helpen de verleiding weerstaan. Er zijn een groot aantal voordelen die u zou kunnen plukken van het stoppen met roken, maar de lijst die betekenis hebben voor jou.
Neus op de feiten: Tijd voor een andere lijst, maar dit heeft men de redenen waarom stoppen zal moeilijk zijn. Op dit punt, kan je het gevoel alsof je een verloren strijd te vechten, maar het doel moet worden voorbereid. Probeer ook een lijst van manieren om de behoefte te vervangen. Bijvoorbeeld, als u rookt, want het helpt je omgaan met stress, dan kun je een nieuwe manier van blazen stoom af, zoals het nemen van een vijf minuten lopen te vinden.
Houden: Als je hebt besloten om het roken van sigaretten te stoppen cold turkey, goed voor je! Echter, als u van plan om geleidelijk de rook uit je leven, dan neem je vooruitgang. Noteer de datum wanneer u van plan om volledig te stoppen met roken op de eerste pagina. Op de volgende pagina's, neem uw dagelijkse vooruitgang, evenals andere details, zoals wanneer een verlangen sloeg. Dit zal helpen u uw vooruitgang en u zult niet jezelf kunnen dwaas, over hoeveel je bent roken.
Vervanging: Zodra je weet wat bepaalde tijdstippen van de dag of de activiteiten van uw cravings trigger kun je ofwel proberen om die situaties te minimaliseren of te vinden vervangende activiteiten. Dingen je kon doen wanneer u craving een sigaret zijn: zuigen op een kaneelsmaak tandenstoker, shell en eet sommige noten, krijgen een kopje koffie of thee, neem een ​​wandeling, kauwen een stuk van gom, kus uw partner of kind, borstel uw tanden, gooi de bal voor de hond, een dutje of praktijk diepe ademhaling.
Andere Remedies: Zodra uw bereik het punt waar u stoppen sigaretten volledig, ontdoen iets dat u zullen herinneren van roken. Chuck overgebleven sigaretten, lucifers, aanstekers (zelfs de ONE in uw auto), asbakken en sigaretten houders. Op momenten dat u zou hebben genomen van een sigaret pauze op het werk, ofwel bellen, spelen een spelletje Solitaire op uw computer of eet een stuk fruit. Een andere suggestie is om een ​​1 milliliter van Avena sativa (haver) extract vier keer per dag. Een studie heeft aangetoond dat dit helpt rokers daling van het aantal sigaretten die zij rook. Express hoe u plaats gevoel van broeden met een sigaret.
Lees meer over:; Stoppen met roken - Stoppen met roken Aids; Hoe roken Cold Turkije stopt, Natuurlijke manieren om stoppen met roken, er is niet een beste manier om het roken van sigaretten te stoppen. Waarschijnlijk een combinatie van deze ideeën voor u zal werken. Wij adviseren u om alle mensen om u heen (familie, vrienden en collega werknemers) weet dat u probeert te stoppen, zodat ze kunnen worden als ondersteunend mogelijk te laten. Meeste mensen lapse een paar keer terwijl het proberen om stoppen. Uw lange termijn succes hangt af van hoe aanvaardt u deze tegenslagen. Leer van de schubs en zonder kloppen jezelf of genieten van teveel schuld of zelfmedelijden, weer op de rails.

No comments:

Post a Comment