Thursday 26 January 2012

Patio Ideeën

De koele Zephyrs op een zomeravond, zittend in uw tuin en het genot van gekoeld bier is inderdaad een heerlijke ervaring. De smaakvol gedaan-up patio voel je je helemaal warm en geliefd. Uw terras is een plek voor iedereen in het huis. Dus terwijl versieren, wilt u misschien een schommelstoel te overwegen voor een oud persoon, een aantal comfortabele banken voor de gasten en een hoek dat uw kinderen kunnen hun eigen call. Tijdens het ontwerpen van deze rustige retraite rekening houden met de afmetingen van het gebied, zodat u kunt passende terras meubilair te kopen. De basis terras ideeën om uw patios functionele, esthetisch interessant en mooi.
Het definiëren van uw Patio Stijl; Het sleutelwoord bij het bepalen van uw terras stijl is 'uw'. Uw smaak en keuzes zal bepalen uw terras stijl. De 'jij' element, gaat om een ​​persoonlijke impact te brengen, terwijl het ontwerpen van de patio. Om de buitenruimte zo comfortabel en rustgevend mogelijk te maken, koopt tuinmeubilair en kussens, bloembedden en accessoires in uw favoriete kleuren. Beslissen over de houding van uw terras en de ideeën voor terras ook. Het bepalen van de houding betekent of je het nu wilt formele, ontspannen, glamour of enige andere manier.
Ideeën voor terras; Red Brick Road, Brick patio's zijn een schilderachtig werkelijkheid, omdat ze lijken op de degenen die op gehaakte kleding. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook stevig. Goede kwaliteit van bakstenen wil is dat ze lang te garanderen. You can effenen donkergroene struiken langs de rode bakstenen pad, dat zal leiden tot een weelderig groen gazon. Alvorens een baksteen patio, overweeg dan het weer je leven in, want wat bakstenen zijn bedoeld voor ijs en sommige zijn bedoeld voor warme klimaten. Zwarte terras meubilair is ideaal om je 's ochtends kopje koffie te genieten in je rode baksteen patio.
Gewoon een Patio Casual; inwoners van de stad zal weten wat een casual patio brengt aan het huis. De ontspannen en relaxte gevoel is een zegen na een lange slopende dag op kantoor. Om uw terras kijken platteland, effenen de weg met natuursteen, met ongelijke delen. Hierdoor zal het een toevallige blik, maar een zeer informeel gevoel ook. Hebben een verscheidenheid van kleurrijke heesters, rozen en vaste planten langs het trottoir, wat zal leiden tot het dek of een tuin. Om de verweerde charme, gebruik oude opnieuw gepolijst houtblokken, zoals planken om op te zitten. Cane meubels met witte kussens zullen zeer goed gaan om uw terras look casual en gaaf! Dus hier is nog een van de vele terras ideeën voor jou.
Vijverwater Patios; Water heeft zijn charme van sereniteit en rust. Het geluid van water is rustgevend. Maak een vijver water in het midden van uw tuin. Ga voor natuurlijke kleur van de stenen, in plaats van het schilderen van de patio. Maak een rotstuin, met interessante arrangementen van de rotsen. Smeedijzeren meubels zouden perfecte look voor vijverwater patio's. Kijken naar de vogels drinken water aan uw vijverwater, als je de eerste slok van energie voor de dag. De andere manier van het opnemen van water in uw terras is het maken van een oase.
Stedelijke Patios; u wilt dat uw terras look zeer sterk stedelijke en moderne, gaan voor betegelde bestrating. Have chique lantaarnpalen langs de weg geplaveid. Houd het gazon netjes zijn, en de regelmatig trim de planten. Smeedijzeren meubelen mengt goed met de stedelijke patio's.
Terras verfraaien ideeën geven u ideeën voor het versieren. Maar de uitvoering van het terras ideeën is uw taak. Eenvoudig te maken, maak een steekproef begroting van hoeveel u nodig heeft voor de patio en de geschatte tijd frame. Onthoud dat je een ruimte die je hebt gemaakt met uw keuze te genieten. So, vreugde is uw keuze, en maken het!

No comments:

Post a Comment