Monday 16 January 2012

Lichaamstaal tekenen van attractie

Hij van je houdt, hij houdt van je of niet mag worden dat hij van je houdt een hoop! Slapeloosheid is uw metgezel sinds de eerste keer dat je hem zag. Je kunt niet door de slapeloze nachten en de zon weigert te schijnen. U wilt uw elke ademhaling moment doorbrengen met hem. Terug naar huis om hem, slapen in zijn armen en wakker om hem te zien naast je slaapt. Koken elke maaltijd voor hem en kijken naar de regen vastsjorren op je raam, zittend in zijn warmte. Uw liefde voor hem is onmeetbaar en is zeker wat meer dan woorden kunnen zeggen. Alles wat je doet, elke plaats die u gaan en elk lied dat je luistert herinnert u aan hem. Een meisje, ben je op hem te wachten om de eerste stap te zetten. Vrouw! Let te aanvaarden wij houden van aandacht en je bent dood om te weten of hij tot je aangetrokken of niet. Er zijn lichaamstaal tekenen van aantrekking, die uw fantasie van het maken van de liefde leven vervuld kunnen bevestigen.
Budge aub!; Ongeacht waar je hem ontmoet en ongeacht waar je naartoe gaat om hem te ontmoeten, heeft hij biedt u een stoel naast hem? Vraagt ​​hij zijn vrienden opzij te verroeren een beetje, zodat u naast hem te komen zitten? Indien ja, is dit een duidelijk teken van de mannelijke aantrekkingskracht. Nabijheid is de eerste van de lichaamstaal tekenen van de attractie. Zelfs al zou hij willen dicht bij je zijn, kan de situatie hem op wacht. Raak niet in paniek of veroordelend zijn, hem wat ruimte geven en hij zal terugkomen. Dus als de antwoorden op de eerdere vragen is ja, daar ga je!
Lees de ogen; zoals het oude gezegde gaat, de ogen zijn de ramen om de gevangen ziel. Overwegende dat het een oud gezegde, het is geprobeerd en ook getest. Een bedrijf oogcontact heeft veel macht. Een zelfverzekerde en onwrikbare oogcontact, de persoon is zeker geïnteresseerd in de interactie met je. Nu ligt de bal in je gerecht, bounce terug, of beter, niet doen!
Copy Cat; De laatste keer dat u hebt gekopieerd, het was onethisch. Het kopiëren van de acties, gebaren en gebaren van de persoon die je bent aangetrokken, is een van de voor de hand liggende lichaamstaal tekenen van de attractie. Het is natuurlijk om spiegel iemand die je leuk, dus als er iemand is die jou leuk vindt, de lichaamstaal show.
Say Cheese; De meest eenvoudige en zeker lichaamstaal van aantrekking is een eenvoudige glimlach. Krijgt een glimlach terug van de persoon die je bent aangetrokken, is de helft van het gevecht gewonnen. En een glimlach met een oog contact is een krachtige combinatie die kan het gewoon niet mis gaan.
Kostbare Touch; aanraken tijdens het praten is ook een van de andere lichaamstaal tekenen van de attractie. Meestal vrouwen hebben de neiging om dit meer dan mannen. Als ze raakt uw onderarm tijdens het praten, of slaat je pols of je aanraakt op de rug tijdens het rijden in een menigte toen ze houdt ook van jou.
Easy mager; Indien zij leunt over je heen om iets te nemen of iets op te rapen, dan zijn er geen twee manieren over haar aantrekkingskracht naar u toe. Bewegen niet weg, terwijl ze proberen om op te leunen over je heen, want ze is gewoon doen om dicht bij je. Dus laten we haar, als dat is haar manier van zeggen 'ik hou van je'.
Lichaamstaal en gebaren van de romantische aantrekkingskracht hebben een episch te vertellen als je geïnteresseerd bent. Het bepalen van de aantrekking naar u toe, in stilte in acht van de persoon, en deze keer proberen te luisteren naar de taal van het lichaam met je ogen wijd open! Lichaamstaal attractie is zo verschillend van lichaamstaal in routine het leven. Lichaamstaal en aantrekking borden zijn veel, maar net een glimlach en oogcontact hebben veel te zeggen. Hier is uw kans om uit te vinden. Laat het me weten! Voor meer informatie, lees lichaamstaal en tekenen van aantrekkingskracht.

No comments:

Post a Comment