Thursday, 12 January 2012

Hoe te herstellen van een Break Up

Een break-up kan een tragische en traumatische ervaring voor de mensen die betrokken zijn in de relatie. Nou, ik ben niet echt onder verwijzing naar de Ik ben zo dronken one night stands, maar veeleer om de significante relaties of het huwelijk betrekkingen die zure hebben gemaakt over een periode van tijd. Het uiteenvallen van een lange termijn relatie gepleegd kan zelfs verwoestende in een gewelddadige relatie of wanneer de relatie is op rotsachtige grond al geruime tijd. Dit komt omdat het beëindigen van een relatie betekent ook afscheid van gedeelde dromen en gedane toezeggingen in een.
Meest romantische relaties beginnen op een hoge noot waar de opwinding van de romantiek brandstoffen de dromen en verwachtingen voor de toekomst. Wanneer deze niet concretiseren, is er een gevoel van volslagen verdriet en teleurstelling. Bovendien, moet u meestal verhuizen naar een ruimte waar alles goed is van je normale routine verstoord om uw relaties met uw familie en in sommige gevallen zelfs uw identiteit. Laten we nu proberen en vind u oplossingen die kunnen je leren hoe om te herstellen van een break-up.
Krijgt dan een relatie breuk is het moeilijkste deel. Terwijl de meeste mensen blijven vastkleven een onterecht gevoel van hoop, anderen zijn opgescheept met de idee om terug naar hun vroegere even na het beëindigen van een relatie. Het is echter belangrijk dat terwijl u herstelt van een breuk, je geduldig en gun jezelf de tijd om de wervelwind van emoties te begrijpen. Hier zijn een paar manieren die u helpen begrijpen hoe om te herstellen van een breuk.
Overleven van een Break Up
Cry your heart out: U moet dat van essentieel belang 24 uur druilen waar je kan huilen om de inhoud van uw hart en gewoon luieren in het huis kauwend op uw favoriete chocolade. Oke, dat was echt een overdrijving. Wat ik bedoel is de beste manier om te herstellen van verdriet is te begrijpen dat het allemaal recht op de manier waarop je voelt. Tegenstrijdige emoties en de gevoelens van woede, wrok, verdriet, angst en verwarring zijn normaal. Alleen begrijpen deze gevoelens en erken ze, zo weinig weet je, maar een van de beste manieren van hoe je een break-up handvat is om je hart te roepen, aangezien elke traan die vergoten wordt u helpt schuurtje dat veel verdriet. Het onderdrukken van de pijn kan alleen maar leiden tot verlenging van de pijn van het hart te breken. Immers is het het beste om het schrijven op de muur te zien voor wat het is eerder dan zitten en nadenken over.
Bouwen van een Support Group: Wanneer je gaat door de ergste fase van uw leven, uw vrienden en familie er om u te ondersteunen en u te helpen overbruggen van deze slechte fase. Er is niets als een luisterend oor die je biedt de ondersteuning die u nodig hebt. Ook zal tijd doorbrengen met uw dierbaren helpen je geliefd voelen en wilde.
Vernietig Memorabilia uit het verleden: Je kan blijven hangen in een toestand van limbo en onder een illusie, in de hoop dat de relatie zich zal herstellen. Het is echter best om get over it en de beste manieren om dat te doen is te vernietigen of liever van de dingen die je herinneren aan de relatie te laten.
Get Busy: Verkrijg over de dromerige deel en iets doen om jezelf bezig. Gebruik deze tijd om nieuwe belangen te verkennen en de uitoefening van leuke activiteiten die je altijd al wilde doen, maar waren bezig het nemen van uw vriendin uit voor een diner of naar een zinloze honkbalwedstrijd met je vriendje dat je waarschijnlijk nooit interesse in, in de eerste plaats . Zodra u zich richten op iets dat je geniet van het gemakkelijker zal zijn om over het trauma van de breuk.
Ontmoet nieuwe mensen: Ook al is een break up lijkt misschien het einde van de wereld, is het niet zo, de isolatie na de break up werkt gewoon niet. Sommige mensen voelen dat ze misschien hun steun groep hebben verloren met de breuk. Dus is het tijd om weer sociale door een van beide lid worden van een social networking club, toegang tot taallessen, vrijwilligerswerk of betrokken raken bij maatschappelijke activiteiten. Met nieuwe relaties is er altijd de hoop op genezing van een gebroken hart.
Remember dat echter verlamd van verdriet dat je kan worden op het moment, dit is slechts een tijdelijke fase van je leven dat binnenkort zal krijgen over. Geef het tijd en van dag tot dag, beetje bij beetje, zal deze beproeving snel voorbij zijn en gaan na een breuk zal het makkelijker zijn voor jou. Een break is de taak nooit goed voor het hart, maar na deze eenvoudige manieren van hoe je te herstellen van een breuk zal uw leven een stuk minder stressvol.

No comments:

Post a Comment