Tuesday, 10 January 2012

Oak Tree Leaves bruin

Eiken waardevolle groenvoorziening bomen, die ook van belang zijn voor de productie van hoge kwaliteit hout. Meer dan 400 soorten van de eik geslacht zijn geïdentificeerd, waarvan sommige zijn aangemerkt als struiken. Eiken worden ook geassocieerd met verschillende culturen van de wereld. De spectaculaire luifel vorm, spiraalvormige rangschikking van bladeren, getande blad marges en gegroefde schors zijn opvallende kenmerken van eikenbomen. Met elke boom ras, meer te leren over de plantage en zorgzame tips zijn essentieel voor een gezonde en ziekte vrije planten te handhaven. Meer over de verschillende soorten eiken.
Vergelijkbaar met de andere werf boomsoorten, eiken gevoelig zijn voor bepaalde ziekten en plagen. De meeste van de eikenboom ziekten worden waargenomen bij bepaalde seizoenen, terwijl sommige aanwezig zijn in heel het jaar. In het laatste eik problemen, gebrekkige culturele praktijken en onregelmatigheden in de factoren met betrekking tot de bodemkunde zijn de belangrijkste oorzaken. Een van deze kwestie met betrekking tot eiken is bruinkleuring van een onvolwassen gebladerte. Het is niet ongebruikelijk om eik mededeling bladeren bruin en uiteindelijk, eraf vallen. Meer lezen over hoe eiken planten.
Oorzaken van Oak Tree Leaves bruin
Bruine kleur en abscissie van volgroeide eiken bladeren is een veel voorkomend verschijnsel. Maar als browning occurs in grote hoeveel jonge en mals eikenbladeren, dan is het een probleem dat moet worden bijgesteld. Als u onder een van die hobbyisten die zijn gekomen over deze eik problemen, controleer dan de volgende mogelijke oorzaken, die je in de identificatie van de oorzaken en manieren te helpen voor het corrigeren van hen:
Minder water; In de meeste tropische groenblijvende bomen, de meest voorkomende oorzaak voor leaves turning bruin is gebrek aan water. Eiken (afhankelijk van de cultivar) niet kan verdragen droogte een voorwaarde voor een langere periode, die daarna bruint verkleuring van de bladeren te ontwikkelen, als de droogte nog voor een lange duur.
Gebrek aan voedingsstoffen in de bodem; Eiken bladeren van de bomen sterven en bruinen zijn ook gemeenschappelijke, wanneer ze worden geplant in arme grond. Zolang je de bodem met essentiële voedingsstoffen voor planten te vullen, zal de eiken bomen die goed groeien. Echter, als je niet voldoende meststoffen toe te voegen, dan zal je zien de ontwikkeling van ziekten en symptomen zoals eik bladeren gekruld, bladvlekken en uiteindelijk, de dood van de boom.
Probleem drainage; Een andere mogelijke reden voor de eik bladeren bruin is verandering in het drainagesysteem van de bodem. Beschikbaarheid van een van beide te weinig water (droogte) of te veel water (water-logged bodem) kan bruinverkleuring blad in eiken bomen. Dit probleem is duidelijk, als je spot bladeren verkleuren in eiken bomen die in de buurt van bouwplaatsen.
Bodemmicroben; Bodem microben zijn de ergste oorzaak voor eik bladeren bruin. Zoals we allemaal weten, zijn er verschillende bodemgebonden pathogenen die het potentieel hebben om planten te infecteren. Eik ziekten veroorzaakt door bodemmicroben zijn moeilijk te identificeren en te behandelen.
Leaf ziekten; Afhankelijk van de ziekte, kunnen de bladeren ontwikkelen ongebruikelijke tekenen, zoals vlekken en waterige patches. Ernstige aantasting door eik verlaat schimmel (meeldauw en schimmels) kan leiden tot vergeling, bruinverkleuring en vallen van de bladeren. Komt u over een van de schimmelinfectie tekenen, neem het advies van een tuinbouwer om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Meer op eik blad verkleurt naar geel.
Insecten; Zware insectenvraat kan ook leiden tot eik bladeren vlekken en bruine kleur. Deze insecten boring door het bos en zuigen het sap, wat resulteert in manifestatie van bepaalde ziektesymptomen vertonen. Controle van de aanwezigheid van insecten in de stengel, twijgen en takken en hen te doden met behulp van een geschikte insecticiden.
Gebruik geen pesticiden en insecticiden, zonder te weten de oorzaak van eiken boom blad verkleurt naar bruin. Of anders, je zult uiteindelijk verdere verslechtering van de eik bladeren ziekte, in plaats van het verminderen. De beste manier is om zich aan de culturele praktijken voor elk seizoen, zoals voorgesteld door de tuinders. Door dit te doen, kunt u gunstige voorwaarden die nodig zijn voor een goede groei van eiken en het voorkomen van een aanzet van een ziekte.

No comments:

Post a Comment