Monday 2 January 2012

Hygiëne voor Kids

Als er een persoon die het water heeft een hekel aan meer dan mijn kat, het is mijn vijf jaar oude neefje. Badtijd voor hem gelijk een strijd waar sprake is van een constante razende oorlog van testamenten met mijn zus. Hij zou graag nog vies en rommelig dan Neem een ​​bad in het sop. Zoals ik keek naar mijn zus achter hem rond het huis voor een bad, vroeg ik me af over het belang van het onderwijzen van kinderen een goede hygiëne gewoonten. Immers, de hygiëne voor kinderen gaat niet alleen over schone schijn, is het belangrijk dat kinderen een goede hygiëne gerelateerde gewoonten te leren om zichzelf gezond en ziekten te voorkomen verspreiden. Hier zijn een kijkje bij enkele lessen over hygiëne voor kinderen. Meer informatie over kinderopvang.
Hygiëne Basisprincipes voor Kids
Kids Hygiëne: Essential Bad Tijd: Het is verrassend hoe baby's die net te spetteren liefde rond in het water opgroeien tot rommelige pre-puberale jongens met een complete afkeer voor nog een tien minuten douche. Ongeacht dat je nodig hebt om een ​​routine voor de kinderen persoonlijke hygiëne. Je moet het gezicht, hals en onderkant van zuigelingen was de hele dag door. Oudere kinderen moeten dagelijks een bad hebben vooral in de zomer. Voor kinderen die de puberteit bereikt en hebben te maken met hardnekkige problemen van lichaamsgeur in armen en hun prive-delen, een dagelijkse douche is een must.
Kids Hygiëne: handen wassen: Wist je dat het wassen van de handen is de beste manier om de verspreiding van ziektes te voorkomen? Dit komt omdat de kiemen van een besmette persoon kan gemakkelijk verspreid door handen. Echter, je moet leren kinderen de beste manier om de juiste handen wassen technieken gebruiken. Stappen om een ​​juiste handen wassen omvatten:; eerste natte handen grondig af met warm water; Gebruik genoeg zeep om een ​​goed schuim te creëren en krachtdadig wrijf de handen gedurende 20 seconden; Was zowel de handpalmen en de achterkant van je handen om zich te ontdoen van het vuil vastzitten in je nagels; Spoel uw handen en droog ze met een handdoek; Zorg ervoor dat de kinderen hun handen wassen voor de maaltijd, na het uit openlucht of spelen met huisdieren. In auto's en speelplaatsen wanneer er geen toegang tot stromend water, natte doekjes en handdesinfecterende zijn een goede weg te houden van de handen schoon te maken. Echter mogelijk dat u nodig hebt om de jongere kinderen die misschien uiteindelijk hun handen in hun mond of wrijven over hun ogen voor de reiniger verdampt monitor.
Kids Hygiëne: Nail Care: Hou je kid's nagels geknipt en schoon is essentieel voor het weren weg die rommelige kiemen die zich verbergen onder hen. Krassen op de huid met kiem geïnfecteerde nagels kan leiden tot ontsteking van de huid en huiduitslag.
Kids Hygiëne: Dental Care: Pediatric tandartsen adviseren door de leeftijd van een, alle kinderen moeten worden gescreend door tandartsen. Dit komt omdat naar schatting twintig procent van de kinderen in de leeftijdsgroep van drie zijn al aangetast door tandbederf. Regelmatig borstelen is essentieel onderdeel van de mondhygiëne voor kinderen. Pre-teens idealiter brushing drie keer per dag om een ​​slechte adem en tandbederf te voorkomen. Kinderen die hebben net genoten van een suikerzoete behandeling te starten dient penseel binnen twintig minuten om het risico van holten voorkomen. Het is essentieel dat je kinderen te leren onder de leeftijd van tien tot penseel en goed flossen hun tanden. Als uw kind gevoelig voor gaatjes gebruik van een gefluorideerde mondwater voor tandbederf te voorkomen. Lees meer over basis tandheelkundige zorg.
Kids Hygiëne: Haarverzorging: Hoewel de meeste ouders gaan door alle de moeite van de oprichting van een reiniging van de huid routine, is niet veel aandacht besteed aan haarverzorging. Echter, het wassen van het haar dagelijks is net zo essentieel als zwemwater. Tijdens het wassen je haar met een shampoo, massage goed en afspoelen met water. U kunt experimenteren met verschillende shampoos om de beste een voor uw kind te kiezen. Als uw kind heeft een hoofdhuid probleem dan kunt u gebruik medicinale shampoos door de arts voorgeschreven.
Kids Hygiëne: Veranderende kleding en schoenen: Een belangrijk vaak vergeten deel van de kinderen persoonlijke hygiëne is aan het veranderen kleren en schoenen op een regelmatige basis. Vuile kleren en schoenen die dode huidcellen en zweet bevat kan leiden tot een stinkende geur en huid-infectie, zoals voetschimmel.
Het maken van een routine die helpt bij de handhaving van de juiste hygiëne alsmede de kinderen te leren over hygiëne is van essentieel belang voor het bijhouden van uw kind schoon en gezond op de lange termijn. Ingrain deze gewoonten in je kind wanneer hij of zij is jong met behulp van herinneringen, positieve versterkingen en zelfs door zelf het goede voorbeeld, en het zeer waarschijnlijk dat uw kind zal deze gewoonten voor het leven te prenten.

No comments:

Post a Comment