Wednesday 18 January 2012

Pine Tree Soorten

Dennenbomen behoren tot het geslacht Pinus genoemd uit de familie Pinaceae. Ze zijn naaldbomen en vormen de monotypisch subfamilie Pinoideae. Er bestaat verschillende denneboom rassen en soorten. Als u een gedetailleerde studie van de dennenbomen, kunt u eenvoudig doen pijnboom identificatie. In het onderstaande artikel, is wat informatie over dennenboom soorten gegeven.
Sugar Pine: Deze boom is gigantisch groot. Its kegels van de maatregel tussen 11 tot 21 inch, die verondersteld wordt de grootste ooit. Dit type van den boom is vooral te vinden in de bergen, ravijnen en canyons. Het beschermt mensen uit de intense kou, sneeuwstormen en stortregens.
Lange Leaf Pines: Deze bomen zijn voornamelijk gevonden in kustvlakten en zijn ook aangeduid als harde pijnbomen. Het is een opperhoofd bron voor scheepsbehoeften voor het maken teer, pek, terpentijn en andere harsachtige producten vanwege van haar hard, zwaar, sterk, duurzaam en rijk aan hars, eigendom. Het hout van deze boom is uitstekend voor de bouw van spoor road modellen, masten, bruggen, viaducten en doeleinden waar sterke kwaliteit van hout wordt vereist. The pijnbomen bladeren zijn lang en vandaar de naam.
Gele Pine: Dit pine boom is ook aangeduid als een korte pijnboom. Het hout wordt verkregen uit dit hout is niet sterk en stevig. Deze boom is van dezelfde hoogte als die van de lange leaf pijnboom maar het heeft een dikkere trunk ten opzichte lange leaf pijnbomen. Deze boom is vooral te vinden in New York, Texas, de Mississippi-vallei, Missouri en Illinois.
White Pine Trees: Er zijn verschillende soorten witte pijnbomen, variërend van zaailing tot grote remklauw bomen. Het is vooral gevonden in de Noord-Amerika. De groei van deze boom is een zeer snelle, en dus het wordt gebruikt in herbebossingsprojecten in de bosbouw, de groenvoorziening en ook voor thuis decor als kerstbomen. Dit was een kort overzicht van wat informatie op een witte pijnbomen.
Cubaanse Pine: Dit boom is ook aangeduid als een slash pijnboom. Deze boom wordt vooral gevonden langs de kust in moerasland en dus, de naam slash pine. Meeste van haar kwaliteiten lijken de lange leaf pijnboom.
Jack Pine: Deze boom is helemaal niet groot in grootte maar, deze boom heeft vele toepassingen. Het wordt gebruikt voor brandstof, spoor weg banden, palen, enz. Het is ook gebruikt voor het maken van kano frames. De vorm is vergelijkbaar met die van twee op elkaar lijkende naalden die de neiging hebben om te groeien in twee tegenovergestelde richtingen geven een gevoel alsof ze eruit vallen. Het is omdat van deze eigenschap dat het is benoemd Pinus divaricata. Het laatste deel van haar naam betekent apart uitgerekt. Het is voornamelijk gevonden in regio van Nova Scotia, Vermont, noordelijke Indiana en Illinois. Het wordt gevonden in de zandgebieden en land dat is uitgeput door verkwistend landbouw. Dit helpt in het maken de bodem rijke in kunstmest en chemicaliën vereist voor de groei van bomen en gewassen.
Vossenstaart Pine: Deze boom is vol van tak-laat en heeft een borstel aan het eind van elk van haar filiaal-let. Ook naalden heeft en hun bijzonderheid is dat, ipv netjes verpakt aan het einde, ze zien zoals gebakken karbonades en ook schede minder.
Tamarack: Deze spar is ook wel aangeduid als Lariks. Deze boom is gevonden van Newfoundland, Minnesota en ook ten zuiden van Pennsylvania. Het hout wordt verkregen uit deze boom wordt gebruikt voor de bouw van berichten, banden, palen, schip hout en andere sterke en harde componenten en onderdelen, waar duurzaam hout nodig is.
Bristlecone Pine Tree: De groei van deze boom is traag. Deze bomen worden ongeveer 20 meter in hoogte. Sommige van deze bomen zijn zelfs 4.000 jaar oud. Methusalah is de oudste van de Bristlecone pijnboom en wordt gezegd dat 4.700 jaar oud. Deze bomen zijn voornamelijk gevonden in de noordelijke Amerikaanse continent.
Er bestaat meer pijnboomboom soorten dan bovengenoemde hebben we echter uitgewerkt op de weinige meest voorkomende en nuttige pijnbomen boomsoorten. Enkele van de types van dennenbomen zijn sequoia's, witte ceder, Lawson's Cypress, Red Cedar, Rood Fir, Noble Fir, enz. Als dat niet de juiste zorg genomen, deze bomen meer te lijden onder dennenbomen ziekten.

No comments:

Post a Comment