Sunday 22 January 2012

Palm Tree Care

Palmbomen worden gemakkelijk herkend en gekenmerkt door hun grote, groenblijvende bladeren gearrangeerd bovenin van een un-vertakte steel. Ze zijn zeer veelzijdig in hun groei gewoonten en habitat-eisen. Ze zijn te vinden in de tropische plaatsen, regenwouden en zelfs woestijnen. Ze zijn een tuinman's delight, en een dominante functie in de meeste landschappen ontwerpen. Ze zien er elegant uit aan de permanente alleen, gegroepeerd of zelfs gevoerd tot een weg te geven zijn vorm. Er zijn vele soorten beschikbaar, van grote bladeren elongated die op korte bladeren en van zeer hoge tot middellange hoogten. Voor alle liefhebbers van palmboom, informatie over palmboom zorg is essentieel voor het behouden van de bomen 'een goede gezondheid.
Zorg voor Palm Trees: Young Ones; Om de beste palmboom, hoofd recht om een ​​kwekerij te krijgen. Hier zal men hebben een breed scala van palmboom types uit te kiezen. Bedenk dat palm die kunnen worden geteeld als kamerplanten hebben een paar andere eisen in vergelijking met de degenen buiten geteeld. Kiezen voor een palm die ten minste vier gezonde takken schieten uit haar basis heeft, en een oksel bud op een leaf node (dit zou uw nieuwe scheut), ontspruit uit de basis. Controleren of er geen ziekten of kleine mijten die zich kunnen verbergen en onder haar groene loof. Altijd kiezen inheemse planten zoals ze zullen meer resistent tegen klimatologische en bodem veranderingen.
Plant de boom binnen een dag van uw aankoop. Het is altijd het beste om een ​​palmboom plant tijdens de moesson, maar voor de koudere plekken, warme maanden ook doen. Een gat graven breed en diep genoeg om de kluit fit. Vul het gat terug met voorbereid bodem. Prepare the soil mixing by een part fine sand, een part mud, een part compost and een part Mycorrhizal fungi. Blend in sommige meststoffen ook. Het zand zal helpen bij het waterafvoer, de modder zal het vocht vast te houden, en de Mycorrhiza-schimmels en compost zal de palm boom voldoende voedingsstoffen aan haar groei te versnellen. Men kan gebruik maken van dezelfde grondbewerking, het potten van de palmboom in een pot. Water de palm goed, soort vul it up met water; die zullen helpen zij de modder settelen.
Zorg voor Palm Trees: Opgericht Ones; gevestigde palmen moet worden gevoed met een slow release meststof palm, ten minste tweemaal per jaar en vier keer voor kamerplanten. Zo men wil vloeibare kunstmest, gebruik ze eens per twee maanden zal de samenstelling voegt u afhankelijk van de grootte van de boom. Zorg ervoor dat de meststoffen die u kiest bevat een deel stikstof, kalium, fosfor, etc. in kleine percentages. Altijd gespreid de meststof ene voet afstand uit de kofferruimte en op de buitenste cirkel van de boom. Palmen In de pot, alle add het langs de buitenste cirkel. In principe meststoffen mogen nooit worden direct toegevoegd dicht bij de wortels, zoals soms zij schade (burn) hen. Water de plant grondig na bemesten.
Snoeien een palmboom is van essentieel belang om haar gezonde groei. Ja, zelfs die hoge Ones. Indoor palmen nodig snoeien af ​​te snijden de bladeren die zijn gegaan gele of zwart met ziekten. Snoei ze vanaf de basis, kunnen sommige van de losse bladstelen uitgetrokken worden door hand. Als ze niet loskomen, laat hen op een iets langer droog. For grote palmbomen, is het belangrijk om de bloem en fruit stengels te verwijderen. Sommigen de voorkeur geven om het te laten vallen natuurlijk de boom; in dit geval, zorg ervoor dat er een verrekening ertoe their val te breken.
Mulchen en het toevoegen van compost aan de palm plant maken het ook goed te groeien. Meer over tips voor mulchen. Dus, de basisprincipes van zowel buiten-als binnenshuis palmboom zorg zijn vergelijkbaar. Men moet alleen maar om aandacht te besteden aan hun grootte en werken rond de bovengenoemde palmboom verzorgingstips. Echter verschillende rassen nodig verschillende palm plantaardige zorg. Deze tips zal altijd zorgen dat je handpalmen green verblijf en zal altijd vrolijk zwaaien in de wind!

No comments:

Post a Comment