Friday, 13 January 2012

Het wegwerken van fruitvliegen Natuurlijk

Fruitvliegjes zijn een groot nuisance, waar ze ook gaan. Echter, de meest aangetaste gebied in het huis is de keuken. Veel huiseigenaren maken gebruik van insecticiden en pesticiden op te heffen vliegt besmetting. Kan echter bestrijdingsmiddelen gespoten het milieu vervuilen en laat een ondraaglijke geur (stank) in het huis. Ook kan inademing van deze bestrijdingsmiddelen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Gezien de ernstige gevolgen van bestrijdingsmiddelen behandeling, een veiligere optie is om natuurlijke methoden te gebruiken om zich te ontdoen van fruitvliegen. Helaas, veel mensen denken dat het wegwerken van fruitvliegen in het huis, zonder het gebruik van insecticiden en pesticiden, is niet mogelijk. Echter, tot de volgende natuurlijke manieren te ontdoen van fruitvliegen zijn zeer effectief en veilig. Lees meer over waar komen fruitvliegjes vandaan?
Manieren om zich te ontdoen van de fruitvliegen Natuurlijk
Hoe zich te ontdoen van fruitvliegen nature? Nou, er zijn een flink aantal goedkope opties die hebben gewerkt in het wegwerken van fruitvliegen in de keuken, alsmede andere plaatsen in het huis. Sommige van de verschillende manieren om zich te ontdoen van fruitvliegen worden hieronder gegeven:
Fruit Azijn: Neem een ​​glas en voeg een zekere hoeveelheid vruchten azijn, zoals wijn azijn of appelazijn, in. Nu gebruik maken van een plastic folie om het glas te dekken. Fixeren of vast te stellen de plastic wrap om het glas stevig vast met een elastiekje. Nu maken we gaten in de plastic omslag, door binnen te dringen met een scherp voorwerp. Zodra dit klaar is, zult u merken dat de geur van azijn brengt het vliegen in de buurt van het glas. In feite, ze proberen om het fruit azijn toegang door te gaan door de gaten. Hoewel de fruitvliegjes succesvol kan krijgen in het glas, ze vinden het uiterst moeilijk om uit te komen en uiteindelijk sterven. Dit is de makkelijkste manier van het wegwerken van fruitvliegen in het huis. Leg deze vallen op verschillende plaatsen in het huis om deze dreiging uit het huis weg te nemen.
Vloeibare zeep Oplossing: Een andere methode van het wegwerken van fruitvliegen natuurlijk gaat het gebruik van oplossing op basis van suiker en azijn. Ten eerste, moet je lauw water giet het in een glazen kom. Nu, neem 2 eetlepels witte azijn en meng dit met het water. Voeg 2 eetlepels suiker aan de azijn oplossing. Nu, met het oog op val de vliegen in de kom, 4-5 druppels van een afwasmiddel moeten worden toegevoegd in de azijn oplossing. U kunt de bak waar de fruitvliegen wonen in groot aantal. De kom met de oplossing is een groot werk van het aantrekken van de vliegen. Nu, als deze zwarte bugs een poging om een ​​slokje van de oplossing te maken, ze glijden als gevolg van de vorming van afwasmiddel film op het oppervlak en vast komen te zitten. Deze methode kan ook gebruikt worden om te voorkomen dat vliegt vanaf terechtzitting van vers fruit.
Het huis schoon houden: om besmetting van de vrucht zoveel mogelijk te beperken vliegen, houden het huis brandschoon is van het allergrootste prioriteit. Onreine zones, waar het eten wordt open gehouden, worden de broedgebieden van fruitvliegen. Deze zwarte bugs zijn natuurlijk trok richting stilstaand of opgeslagen water. Fruitvliegjes kan ook worden opgemerkt in groot aantal in vuilnis opslag gebieden die rotte groenten en fruit bevatten. Met het oog op de bedreiging van deze plagen te verminderen, moet je stagnatie en ophoping van afval te voorkomen, en dat zij bereid is op een dagelijkse basis te garanderen. Een betere optie zou aan vuilniswagen blikken buiten gezet de hoofdingang van het huis. Dit kan ook helpen bij het wegwerken van fruitvliegen natuurlijk.
Meer weten over hoe natuurlijk ontdoen van fruitvliegen, lees:; How to Get Rid van Fruit Flies in de Huis; Hoe Elimineer fruitvliegen; De bovenstaande methoden van wegwerken van fruitvliegen nature moeten worden gebruikt voor een periode van 2 weken zodat maximale aantal vliegen zijn geëlimineerd uit uw huis. Deze voornoemde home remedies voor fruitvliegen zijn zeer eenvoudig te implementeren, waardoor het wegwerken van fruitvliegen in uw huis een gemakkelijke taak.

No comments:

Post a Comment