Tuesday 3 January 2012

Omgaan met afwijzing

Je ontmoet een meisje en buitelen in liefde met haar direct. Ze is erg aantrekkelijk en charmant. Als je meer tijd doorbrengen met haar, je je realiseert dat zij een goede luisteraar en een persoon die je al je gevoelens delen. Denken dat ze het perfecte meisje voor jou, en ze heeft dezelfde gevoelens voor jou, stelt u voor om haar echter haar antwoord komt als een totale schok. Je zou nooit hebben gedacht dat ze zou NEE zeggen. Maar dat is wat er is gebeurd in de realiteit en al je helemaal moedeloos, je moet leren om gaan met deze afwijzing.
Hoe om te gaan met afwijzing?
Volgens Bo Bennett, afwijzing is niets meer dan een noodzakelijke stap in het streven naar succes. Elke persoon in zijn of haar leven heeft te kampen afwijzing. Het kan afkomstig zijn uit een bedrijf waar u zich heeft aangemeld voor een baan, of hogeschool, een persoon die je wilt, enz. Veel mensen vinden het moeilijk om de afwijzing gezicht, waardoor ze zich depressief voelt, en in extreme gevallen, de persoon die probeert te schaden zichzelf of de andere persoon die hem afwezen. Hoewel het lijkt misschien een moeilijke taak voor u, het omgaan met afwijzing is zeer belangrijk voor een succesvol leven voor de boeg hebben. ; De eerste gedachte die komt aan een persoon wanneer hij wordt afgewezen is iets mis is met mij. Er moet echter elke persoon begrijpen dat elk individu anders is en heeft verschillende meningen en houdingen. Ja, zijn / beslissing zou afhangen van hoe zij de wereld waarnemen. Dus, als een jongen of meisje dat je afwijst, maar dat betekent niet dat je onaantrekkelijk of een verliezer, in plaats van u misschien niet zijn of haar opvattingen Fit een vriendin of vriendje. ; Succesvol om te gaan met afwijzing, moet je leren jezelf te accepteren. Het meisje dat je voorgesteld kan u vertellen dat ze u niet willen, omdat u minder avontuurlijk. Als je eenmaal weet dat dit niet zitten en broeden over het feit of om jezelf te veranderen proberen. Er zijn veel mensen die zichzelf veranderen volkomen om hun vriendin of vriendje imponeren. Maar dit kan trainen in het begin, ergens langs de lijn zou je gaan voelen gefrustreerd, wat leidt tot veel ernstiger problemen in je relatie. ; Als je wordt afgewezen door een jongen of een meisje, in plaats van zich te concentreren wat er mis is met je, na te denken over de goede dingen in je. Het feit dat uw vrienden en familie je liefde en zijn er voor u betekent dat er iets goeds over jou. Als u dit niet voor jezelf, vraag dan uw dicht degenen wijzen je goede kwaliteiten. ; Meer informatie over hoe om te gaan met afwijzing. ; Omgaan met afwijzing van Men
Vrouwen wordt gezegd dat ze zeer emotioneel zijn, en er zijn veel vrouwen die de neiging hebben om naar in een depressie wanneer ze worden afgewezen door mannen. Echter, moet elke meisje weet hoe om te gaan met afwijzing van een kerel. De meeste meisjes hebben de neiging om alleen te zitten en na afgewezen door de man ze willen huilen. Al is dit goed voor een dag of twee, als je dit nog vele dagen, er is kans dat je zult voelen zich meer depressief en zal niet in staat om te gaan met de afwijzing. Je moet uitgaan met vrienden en dingen doen die je graag doet. U kunt praten met een goede vriend of familielid die in staat zou zijn om u te helpen omgaan met afwijzing.
Omgaan met afwijzing van Vrouwen
Het is belangrijk voor de jongens om te weten hoe om te gaan met afwijzing van een meisje ook. Veel mannen die verlegen zijn, kan zijn gegaan door meerdere afwijzingen door meisjes. Mannen die gaan door afwijzing vele malen de neiging om hun vertrouwen te verliezen en een angst om andere vrouwen aanpak te ontwikkelen. Voor zulke mensen, omgaan met angst van afwijzing is erg belangrijk. Eerder dan denken dat je bent een loser, moet u denken over wat misgegaan telkens. Het kan de aanpak die niet werkt, of je geweest moet zijn te verlegen om eens goed praten met die persoon. Als u geconfronteerd met problemen tijdens het starten gesprekken, proberen om je sociale en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen zou helpen bij het stimuleren van uw zelfvertrouwen. ; Meer informatie over conversatie starters. , Ik hoop dat deze tips zou u helpen in het omgaan met afwijzing. Men moet bedenken dat de afwijzing is een onderdeel van het leven, en wordt afgewezen keer is niet de einde van het leven. Je zal zeker vinden van een persoon die begrijpt je en accepteren je zoals je bent.

No comments:

Post a Comment