Tuesday 24 January 2012

Cornrow Designs

Cornrow ontwerpen zijn vlechten van de haren plat uitgeplaat op de hoofdhuid die kunnen worden geweven in verschillende stijlen. Ze zijn zeer modieus en zeer populair met hip-hop de huidige generatie. Is het een trendy kapsel dat lijkt vrij gelijkaardig aan de Franse vlechten, maar is ontstaan ​​uit Afrika. Haarlokken worden genomen, werkte in een geometrisch patroon een over de ander om eenvoudige of complexe ontwerpen vorm. Hoewel de traditionele cornrow stijl is eenvoudig met rechte lijnen, cornrow vlecht ontwerpen variëren van rechte voren naar patronen terug te stijlen die bochten en andere vormen te combineren. These gevlochten kapsels zijn vaak versierd met een reeks van kralen of kauri-schelpen, en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Hair extensions, samen met cornrows met extensies geweven ook toevoegen aan de cornrow vlecht design opties.
Veel mensen dragen cornrows voor hun gemak als ze zijn makkelijk te verzorgen en minder onderhoud vergen. Ze geven een nieuwe look aan uw haar, en tegelijkertijd laat het haar terug te krijgen zo steil en andere behandelingen en chemische stoffen niet nodig zijn wanneer het haar is gevlochten.
Hoewel iedereen kan sport een cornrow vlecht kapsel, is het meestal populair onder mensen met Afrikaans-Amerikaanse herkomst. Het belangrijkste kenmerk te worden bewaard in gedachten voordat je haar gevlochten in cornrows is dat je haar moet de gewenste lengte te voldoen, dat wil zeggen als je krullend haar, zij moet minstens twee centimeter lang, en als je steil haar, die ze nodig hebben worden vier centimeter lang. Haar kan worden gewassen nadat ze zijn gevlochten, en die de haar met een doek tijdens het slapen zal je haar van het krijgen van fuzzy te vermijden, zal ze ook zijn plaats te houden.
Het kiezen van een Cornrow Braid Style
Vóór het kiezen van een cornrow stijl voor je haar, altijd onthouden dat de stijl moet je levensstijl aan te passen. Voor instant, misschien een funky kapsel passend voor sommige speciale gelegenheid zoals partijen, maar mag niet goed uitzien met uw alledaagse slijtage. Daarom zeer zeker bij het kiezen van de haren vlechten design. Ten tweede, om het ding in gedachten worden gehouden bij het kiezen is hoeveel tijd je hebt voor het vlechten, die als ingewikkeld kan veel tijd, terwijl het eenvoudiger die kan minder tijd verbruiken. Als u op zoek bent naar de beste cornrow ontwerpen, vooral voor zwart haar, kunt u zoeken op het internet als het biedt een goede bron voor verschillende zwarte cornrow ontwerpen. U kunt ook uw eigen ontwerpen en stijlen, en om te zetten in werkelijkheid kun je een goede kapper contact. U kunt ook en veranderen de stijl, zelfs na de vlechten zijn gevlochten in je haar. Dergelijke op lange haren waar de vlechten hangen losse eind kunnen alle vlechten samen worden gevlochten tot een enkele plait die kijkt zeer opvallend vorm.
Cornrow ontwerpen en vlechten een van die tijdloze stijlen die overwinnen gender en culturele verschillen. These waakzaam ingewikkelde vlechten en rijen kijken unieke en mooie, derhalve zijn continu aan populariteit wint in de hele wereld. Ze zijn gemakkelijk te handhaven en kan worden overgelaten in voor weken of zelfs een maand met zorgvuldige bescherming. Voorzichtige wassen, het bevochtigen van de haar door middel van een kous pet, en oliën haar regelmatig, creëert een langdurige en trendy kapsel of een compliment van een persoon levensstijl.

No comments:

Post a Comment