Wednesday, 11 January 2012

Verwijderen van krassen van Glass

Er kan een keer wanneer je plotseling bemerkt een kras op het glas van uw salontafel en zijn afschuw mee. Je probeert uit te vinden van de oorzaak van. Het is geen gebruik te denken wat er de oorzaak van de kras te verschijnen, als je moet een manier vinden om zich te ontdoen van zo spoedig mogelijk. Je weet dat het hebben van het glas gerepareerd door professionals of volledig te vervangen kan duur. Daarom is het beter als je een manier vinden om de krassen te verwijderen van het glas zelf.
Voordat u het verwijderen van krassen uit glas zelf, moet u controleren of de kras diep is of een oppervlakkig. Doe je vinger nagel langs de scratch, als het vast komt te zitten, dan is de scratch is een diep en kan niet worden gerepareerd thuis. U moet de hulp nemen van een professional aan een diepe kras te verwijderen. Oppervlakkige of lichte krassen kunnen gemakkelijk verwijderd worden van het glasoppervlak. Als u zich afvraagt ​​hoe herstelling krassen?, Maak je geen zorgen, er zijn manieren om krassen te verwijderen van glazen oppervlakken. Laten we eens een kijkje bij hen in detail.
Dingen nodig om krassen te verwijderen van Glass, een juwelier is rouge, Wol, ammoniak, water; Handschoenen; veiligheidsbril; Er zijn verschillende andere dingen die kunnen worden gebruikt als een vervanging van de hierboven gegeven eisen. Een whitening tandpasta of een polijstsubstantie kan worden gebruikt in plaats van rouge juwelier. U kunt gebruik maken van een elektrische buffer zelfs voor het polijsten van het oppervlak van het glas. Je moet niet vergeten te zetten op de veiligheid versnelling voordat u begint met uw werk.
How om krassen te verwijderen uit glas
Als u bezig bent met een glazen tafelblad, is het beter om het glas te verwijderen en te plaatsen op een horizontaal oppervlak vóór het begin van uw werk. Juwelier rouge is zeer nuttig in het verwijderen van krassen uit glas. Neem wat juwelier rouge op wol en polijst de kras in cirkelvormige beweging. Leg geen druk op het glas of je kan je barsten of breken er een eind aan. Na een paar minuten het reinigen van de rouge om te zien of de kras is genezen. Meng nu wat ammoniak met water. Zorg ervoor dat u handschoenen en een veiligheidsbril te gebruiken bij behandeling van ammoniak. Reinig het oppervlak met dit mengsel en later droog met een handdoek.
Alternatieve methoden om krassen te verwijderen van glas; Afgezien van deze methode kunt u ook gebruik maken van het polijsten van verbindingen zoals Brasso, om krassen te verwijderen van glas. Je hoeft slechts een paar druppels Brasso op een doek en buff op de Scratch in cirkelvormige wijze. Zelfs als het niet volledig verwijderen van de scratch, zal het zeker helpen bij het maken van de kras minder zichtbaar. ; U kunt ook het schoonmaken producten rechtstreeks van de fabrikanten, die beschikbaar zijn voor het verwijderen van krassen uit glas. Is het zeer noodzakelijk om de instructies gegeven met hen, als u een van deze reiniging van producten met behulp volgen. ; Het is beter om zo veel preventieve maatregelen mogelijk te voorkomen dat er krassen op glas. U kunt hierbij denken van het gebruik van tafel matten op de eettafel om krassen te vermijden. Ondanks voorzorgsmaatregelen te nemen, als je nog steeds vinden krassen op het glas, moet je geen zorgen te maken. Volg gewoon de bovenstaande methode voor het verwijderen van krassen uit glas, om de oorspronkelijke schoonheid van het glas te herstellen.

No comments:

Post a Comment