Friday 27 January 2012

Tricky Riddles voor Kids

In de kindertijd, boeken waren mijn gewaardeerde bezittingen. Onder mijn favorieten, waren een paar boeken van raadsels, die ik fel have op aangehouden voor nageslacht. Elke nu en dan kom ik op hen, terwijl dusting een plank of putting dingen in volgorde. Met de baan bij vergeten hand, ik zitten met hen, voor degenen goed gedragen yellow pages altijd in staat om een ​​glimlach educe. Ze altijd terugbrengen herinneringen van hoeveel ik genoten ze te lezen, evenals herhalend ze naar vrienden. Ik hoop dat je geniet van deze lastige raadsels voor kinderen zo veel als ik genoot bijelkaar.
Fun Tricky Riddles voor Kids
Probeer uw antwoorden voor elk raadsel voordat u op de Toon het antwoord link. ; Welk voertuig is gespeld dezelfde vooruit en achteruit?; Toon Antwoord
Antwoord:; Racecar; Wat doen zeemonsters eet?; Toon Aannemen; Antwoord:; Vis en schepen; Hoe noem je een kitten die drinkt limonade?; Toon Aannemen; Antwoord:, A Sourpuss; Waarom de klok in de cafetaria altijd run traag?; Toon Aannemen; Antwoord:; Elke lunch ging terug vier seconden Waarom de banaan naar de dokter?; Toon het antwoord, Antwoord:; Want het was niet peeling goed! ; Waarom zal niet fietsen opstaan ​​door henzelf?; Toon Aannemen; Antwoord:; Omdat ze zijn twee moe (te moe). ; Wat krijg je wanneer u SpongeBob kruis met Albert Einstein?; Toon Aannemen; Antwoord:; SpongeBob SmartyPants! ; Waarom is zes bang zeven?; Toon het antwoord, Antwoord:: Omdat zeven acht negen! ; Hoe noem je uw vader-in-law's enige kind's moeder-in-recht?; Toon Aannemen; Antwoord:; Mam! ; Hoeveel is een stinkdier waard?; Toon Aannemen; Antwoord:; Een S (cent). ; Hoe noem je een lied over een auto?; Toon Aannemen; Antwoord:; Een auto tune (cartoon); Waarom de cookie naar de dokter?; Toon Aannemen; Antwoord:; Omdat hij voelde Crummy; Waarom de taart graag honkbal spelen?; Toon Aannemen; Antwoord:; Omdat het was een goede slagman. ; Welke aap kan vliegen?; Toon het antwoord, Antwoord:: Een warme lucht baviaan. ; Wat deed de banaan doen als het het ijs schreeuw gehoord?; Toon het antwoord, Antwoord:; Het splitsen. ; Tricky Math Raadsels voor Kids
Jenny gaf Ally zo veel dollars als Ally begon met. Ally gaf toen Jenny weer zoveel Jenny had verlaten. Jenny gaf toen Ally weer zoveel dollars als Ally had verlaten, Jenny verliet brak en Ally met een totaal van $ 80,00. Hoeveel heeft Jenny en bondgenoot aan het begin van de uitwisseling?; Toon het antwoord, Antwoord:; Jenny had $ 50 en bondgenoot 30 dollar
King Tut overleed 120 jaar nadat koning Eros was geboren. Hun gezamenlijke leeftijd toen ze stierven werd 100 jaar. Koning Eros stierf in het jaar 40 v. Chr In welk jaar werd King Tut geboren?Uitwijzen Aannemen; Antwoord:; King Tut werd geboren in 20 v. Chr werden 120 jaren tussen de geboorte van koning Eros en de dood van koning Tut, maar sinds hun leeftijd bedroeg slechts 100 jaar, moeten er is 20 jaar wanneer er geen sprake . Dit zou een periode tussen de dood van koning Eros, 40 voor Christus, en de geboorte van Koning Tut, 20 BC
Bruce is eigenaar van een dierenwinkel. Hij plaatst een kanarie per kooi, maar heeft een vogel te veel. Indien hij zet twee kanaries in iedere kooi, hij heeft een kooi te veel. Hoeveel kooien en kanaries heeft hij? ; Toon het antwoord, Antwoord:; Bruce heeft 3 kooien en 4 kanaries.
Welk nummer ben ik? Ik ben een getal van drie cijfers. Mijn tientallen cijfer is vijf meer dan mijn degenen cijfer. Mijn honderden cijfers is acht minder dan mijn tientallen cijfer. ; Toon het antwoord, Antwoord:; Aantal 194; Tricky Logic riddles for Kids; What natter wordt, hoe meer het droogt?; Toon het antwoord, Antwoord:: Een handdoek!
Om bij het bouwen heeft het meeste verhalen?; Toon het antwoord, Antwoord:; de bibliotheek!
Wat kunt u in een houten kistje dat maakt het lichter?; Toon het antwoord, Antwoord:; gaten!
Wat is het verschil tussen een juwelier en een cipier?; Toon het antwoord, Antwoord:; Een juwelier verkoopt horloges en een gevangenisbewaarder horloges cellen!
Wat groeit naar beneden als het opgroeit?; Toon het antwoord, Antwoord:; een gans!
Als er een geel hoed in de Rode Zee, wat doet het worden?; Toon het antwoord, Antwoord:; Wet!
Als er drie sinaasappelen en je neemt twee, zal Hoeveel heeft u er? ; Toon het antwoord, Antwoord:; Twee. (Je nam twee); Funny Tricky Raadsels voor de kids; Waarom haaien alleen zwemmen in zout water?; Toon het antwoord, Antwoord:: Omdat peper water maakt sneeze hen.
Waarom niet Afrikaanse dieren spelen?; Toon het antwoord, Antwoord:; Er zijn te veel cheeta's (bedriegers)!
Hoe noem je een rits op een banaan?; Toon het antwoord, Antwoord:: Een fruitvlieg!
Wat doe luie honden doen voor de lol?; Show Antwoord, Antwoord:; Chase geparkeerde auto's!
Wat krijg je als je een papegaai met een tijger kruis?; Show Antwoord, Antwoord:, ik weet niet, maar als het praat, kun je beter aandachtig luisteren!
Indien een brandkraan heeft H2O binnen, wat heeft het aan de buitenkant?; Toon het antwoord, Antwoord:; K9P! , Ik hoop dat je een goed lachen uit deze lastige raadsels voor kinderen. Studies hebben aangetoond dat puzzels en het oplossen van problemen tussen de andere activiteiten, de hersenen te stimuleren, want de hersenen om te groeien en ook later te verminderen kans op geheugenverlies. So, stimuleer je kinderen om hun grijze cellen actief, en probeer ook hetzelfde doen!

No comments:

Post a Comment