Thursday 19 January 2012

Huishoudelijke Schoonmaak Tips

U kunt vinden sommige mensen, die altijd zijn geobsedeerd door schoonmaken. De frequentie waarin u hen te vinden met een bezem of een mop of een schoonmaakdoekje is vrij hoog, dat noemt men obsessief. Nou! Je hoeft niet te worden obsessief compulsieve over het schoonmaken, als je wilt een schoon, hygiënisch huis dat ruikt aangenaam. Alles wat je moet doen is regelmatig in het huis schoonmaken. Overweeg doen dagelijks, als een gewoonte. Aanvankelijk zou ik adviseren dat u wat tijd te besteden voor huishoudelijke reiniging iedere dag. Ga als volgt te werk:
De beste manier om een ​​spic en span huis is toe te wijzen wat tijd om alle activiteiten de reiniging elke dag. Bijvoorbeeld de wash kamer, badkamer en het bassin kunt u reinigen voordat uw ochtend bad. De slaapkamer en de woonkamer (die een of andere manier altijd in een troep) kunnen worden gebracht om net na het hebben van een bad. De keuken moet worden schoongemaakt nadat u hebt gekookt. Alle moeders, wijzen je stoute jongens met de zware logge taken en de zoete, charmante dochters, met de functie die een beetje meer tederheid nodig. Ik heb zelf, waarbij de zoon van mijn moeder aanhankelijk, het reinigen van de vloeren en toilet en de badkamer iedere ochtend en opruimen van de keuken na een heerlijk diner.
Allereerst wat je moet doen is monteren alle de reiniging benodigdheden zoals azijn, krant, katoenen doek, bezems en zeep, en daarna alle de gezinsleden aan deelnemen aan de activiteit, met of tegen hun zal inhouden.
Een idee te krijgen over dergelijke reinigingsapparatuur en hulpwerktuigen, kunt u meer lezen ervan in Schoonmakende Producten.
Huishoudelijke Tips voor Reiniging; Zodra je jezelf hebt gewapend met de munitie aan ontdoen van alle het vuil en vervuiling, van is het tijd om aanval.
Huishoudelijke schoonmaakmiddelen Tips # 1; huishoudelijke schoonmaakmiddelen tips kan bijna eindeloos en ik vroeg me af waar te beginnen. Dus hier gaat (ben ik begonnen met de eenvoudigste tip). Het schoonmaken van de meubels. Wat je kunt doen is wijzen ergens aan meubilair schoonmaken elke dag. Schoonmaken van meubelen is uiterst eenvoudig. Wat u moet doen is de stofzuiger over de sofa set iedere dag. Zorg ervoor dat u alle delen van het weefsel in de meubel-inhouden, terwijl stofzuigen. Vervolgens neemt een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel op een katoenen doek en snel polish en wrijf alle 'harde' oppervlakken in het huis, zoals de salontafel of de kapstok. Tijdens het schoonmaken van deze oppervlakken de plaats van de 'out of the plaats dingen' in hun juiste plaatsen. Bijvoorbeeld, als een boek lag te openen op de salontafel, leg het terug in de boekenkast.
Huishoudelijke schoonmaakmiddelen Tips # 2; Onder het gehele huis te houden reinigen tips het meest vermoeiende gedeelte is het schoonmaken van de keuken. Dit deel is het belangrijkste onderdeel als de keuken is op de hoogte gehouden van de meest hygiënische. De beste manier om de keuken schoon te houden is het opruimen van de keuken platform na het koken en vervolgens eettafel na het eten. De beste manier om deze twee aspecten schoon te maken is een katoenen doek te bevochtigen met water en wat vloeibare zeep en vervolgens naar beneden wrijf alle dimensies van de keuken platform, kasten en de eettafel grondig. Het hele proces moet niet meer dan ongeveer 15 minuten.
Om meer te weten over het schoonmaken van de keuken, lees verwijzingen op schoonmaken van de keuken.
Huishoudelijke schoonmaakmiddelen Tips # 3; schoonmaken is de badkamer is niet zo'n groot probleem. Gewoon schoonmaken van de WC, de badkamer en ook het bekken met een lange steel borstels, vloeibare zeep en een aantal ontsmettingsmiddel. U kunt ook een lange steel mop, een emmer water en weinig ontsmettingsmiddel om het schoonmaken van de vloer.
Om meer te weten kunt u ook lezen op gegevens die in Badkamer schoonmaken.
Huishoudelijke schoonmaakmiddelen Tips # 4; Een laatste ding dat ik slaagde er niet in te dekken is de slaapkamer. Te houden in de slaapkamer netjes alles wat je hoeft te doen is de meubelen regelmatig schoon, gebruik een schone stofzuiger over de matras, de was doen regelmatig en frequent de lakens.
Huishoudelijke Tips voor het reinigen - Door de medewerkers van Buzzle; Hier zijn enkele suggesties die ik te verzamelen beheerd vanuit de inzenders van Buzzle, die ik toevallig te weten ...
Chaitra Saxena: zet de dingen terug van waar je pakte ze; Meera Mankhedkar: elk ding heeft een eigen plaats, te geven zijn eigen plaats; Dhanya Joy: gebruik kranten oppervlakken te reinigen, wonderen; Maisie M: Niet alleen houden naar te kijken (de rotzooi die je kent!) zijn tijd om te handelen!; Sayali Bedekar Patil: Essential naar de keuken te houden (vooral kookgedeelte) schoon te maken. ; Loveleena: lakens - Verander ze om de andere dagen!; Paramita Bhattacharya: Netheid is om de verspreiding van vuil te voorkomen (kan variëren van vlekken schandelijke opmerkingen en roddel zijn) bij onszelf en anderen.
Ik hoop echt dat u in staat bent om schoon te maken uw huis elke dag. Nee niet naar me kijken Ik ben de luiste schrijver ooit geboren. Ik heb net opruimen mijn slaapkamer wanneer sommige gasten staan ​​te komen!
Om een ​​globale visie, lees meer over House Cleaning.

No comments:

Post a Comment