Monday 16 January 2012

Hoe maak je een straatverbod Bestand

Gillian, een 27-jarige software-professionele was te merken voor een paar dagen op haar weg terug naar huis na het werk, was dat er iemand achtervolgd door haar en het was niet een heel aangenaam gevoel. Hoewel ze nog nooit een confrontatie van de stalker, is de kans die op het aambeeld op elk gewenst moment. Ze hield haar hoofd koel voor een paar dagen door het veranderen van haar route, dat iemand haar en zaken te begeleiden als dat. Maar niets werkte. En het ergste was, ze dacht dat ze wist dat de stalker en was ergens uit de buurt. Eindelijk, ze geraadpleegd een van haar vrienden die een advocaat voor juridisch advies en diende zij een straatverbod.
Dat was slechts een 'case' op het punt van wanneer een straatverbod bestand en in welke omstandigheden te bewijzen. Hier is het gedetailleerde proces, dat zal nader ingaan op de kwestie van hoe je een straatverbod bestand.
Het indienen van een straatverbod, Als je in het potentieel en onmiddellijk gevaar, bel dan het alarmnummer (911). In de situatie waar je wordt bedreigd, mishandeld en de zaak is afgelopen, dan nog bellen en de politie die u wilt om aangifte te doen te vertellen. Als het überhaupt de zaak onmiddellijk vervolgd, zal de rechter onmiddellijk een straatverbod. ; Ontvang het gezin naar een veilige plaats. Zoek een veilige plaats, om hulp te vragen en de mensen het meest waarschijnlijk in dergelijke zaken en hulp die ze zou helpen om een ​​straatverbod bestand. ; Naderen het politiebureau, zou van hulp er als officier zou zeker inlichtingen verstrekken over de wijze waarop de kosten te drukken. ; Roep de lokale familie rechter (in geval van huiselijk geweld) en vragen over hoe u een straatverbod bestand. Dan zou u moet naar de rechtbank en krijg de vereiste documenten. ; Vervolgens zou u moet invullen de papieren goed en zorgvuldig. Opneming van de sociale zekerheid nummers, geboortedata, de datum van het incident of de incidentie van misbruik of stalking en ga zo maar door, getuigen de namen en als het al zijn er geen bewijzen zoals foto's. ; In het kader van een vrouw die een slachtoffer van huiselijk geweld en dat ze kinderen heeft, kan de vrouw een straatverbod om voor hen te krijgen ook. Als dat zo is opgedragen, meldt de krant ten overstaan ​​van een notaris. Een straatverbod tegen huiselijk geweld kan alleen worden verkregen bij een echtscheiding. ; Dit was voornamelijk over hoe je een straatverbod dossier in verband met huiselijk geweld. In het geval het niet gaat om huiselijk geweld, heb je een optie van het indienen van een intimidatie straatverbod.
Het indienen van een Intimidatie straatverbod; Zorgen of je wordt lastig gevallen in juridische termen en is de situatie daarom kritisch. Een straatverbod kan gemakkelijk worden weerlegd, in het geval u niet beschikt over een oorzaak goed genoeg om de bestelling bestand. ; Consult een wetshandhavingsfunctionaris of een advocaat, voordat u een straatverbod, over uw bevoegdheid bestand. De procedure zou enigszins variëren, afhankelijk van de omgeving, maar er zou specifiek vormen voor het fixeren orde. Ze zouden moeten worden ingediend bij een stad of een provincie klerk. ; Aanvankelijk zou de pesterijen huisverbod een huisverbod (TRO), met een geldigheidsduur van 5 tot 15 dagen na indiening van de bestelling. ; Zodra de rechter de orde reviews, kunt u beslissen of u wilt een permanent straatverbod (PRO) hebben. ; Als u wilt bestand voor een PRO, is het beter te huren een advocaat. ; Een van de meest belangrijke dingen om te onthouden is het vermijden en elk contact te weigeren met het ingehouden partij. Als jij sceptisch over het feit dat je bescherming nodig, zou u gevaar uw wens om uw TRO in PRO beurt. ; Dat was alles over hoe een straatverbod bestand! De wetten variëren afhankelijk van het land waar u zich bevindt, dus je zou moeten voorzichtig zijn dat ook.
Straatverbod zou blijken te zijn uiterst cruciaal, als het gaat om uw eigen veiligheid. Dus als je geconfronteerd met iets als Gillian, en u bent zeker van dat, dan geen twee keer nadenken over het indienen van een straatverbod.
Uiteindelijk, uw veiligheid is wat belangrijk is en in staat om te leven zonder angst is een van de meest belangrijke en fundamentele rechten in de grondwet van een land.

No comments:

Post a Comment