Monday 23 January 2012

Casual Business Dress Code

Genoemd als 'business casual' in de corporate wereld werd de casual business dresscode eerst geïntroduceerd in jaren 1970 op werkplekken de 'witte kraag' en de trend blijft evolueren zelfs vandaag. De corporate wereld heeft genomen om deze verandering gemakkelijk en verwelkomde hem met open armen ontvangen omdat het hen in een zekere mate van comfort en gemak op de werkplek. Business casual kleden is gezegd dat het een significant positief effect op werknemersmoreel hebben en de bedrijven de uitvoering ervan wordt gezegd dat het geven van waarde aan behoeften van medewerkers. Het is ook een wezenlijk aspect van zakelijke etiquette en werkplek ethiek.
Echter de business casual jurk beleid geldt alleen aan bepaalde werknemers die geen behoefte rechtstreeks of in persoon met hun cliënten interageren. Voor zover het bedrijf is betrokken, professionaliteit is niet echt gehinderd door de business casual dress kleding, maar als het gaat om interactie met de klant, gedegen vakmanschap betekent volgens de professionele dress code.
Wat is Business Casual Dress Code; Voor degenen onder jullie die nog steeds af wat is business casual dress code, het is niets anders dan een mooie mix van formeel en casual kleden. De dresscode voor het bedrijfsleven casual nadruk meer op comfort behoud van het professionalisme op hetzelfde moment. De 'casual' in business casual, betekent geenszins dat de business casual dress code kleding zoals jeans en t-shirts omvat. Dan weer, kunt casual business dresscode lichtjes variëren als per het beleid van de bedrijven. Dus zorg ervoor krijg je een duidelijk beeld van de casual business dresscode in uw bedrijf voordat u op uw eigen business casual kledij.
Hoe te kleden Business Casual-voor vrouwen; Voor vrouwen die zaken willen vrijetijdskleding, heb je een heleboel opties van casual zakelijke kleding aan uit te kiezen. Als het op shirts en jacks, kan casual kleding zoals shirts, sweaters, golf shirts en overhemden coltrui gedragen worden. Zoveel jassen betreft, zijn colberts opgenomen als een casual business dress code kledij. Alsjeblieft niet aan het werk gaan dragen buis tops, halsters, off schouders en t-shirts die logo's, foto's of kwetsende woorden hebben, maar gewoon t-shirts kunnen worden gedragen onder een shirt, jas of blouse. Wij gaan nu naar de rokken en broeken. Als u besluit om een ​​rok te dragen, moet het onder de knie met een gleuf aan de achterkant en hetzelfde is het geval met jurken. Mini-rokken, zon jurken en uit de schouder zijn niet geschikt voor business casual dress code. Broeken die passend zijn per casual business dress code omvatten katoen, flanel en wollen broek, gekleed capris en khaki broek. Jeans en trainingsbroek dient niet te worden gedragen om te werken. Houd uw sieraden en make-up zo klein mogelijk. Schoenen die een gesloten front hebben zijn passende per business casual dress code.
Hoe te kleden Business Casual-voor mannen; Mannen moeten blijven vasthouden aan hun gebruikelijke kantoor te dragen om te voldoen aan de casual business dress code. U kunt echter overslaan het dragen van een volledige pak of een das of een volledige jasje aan het werk. Je kunt gewoon fijne doen met een formele collared overhemd en formele katoen of kaki broek, samen met een elegante riem. Vergeet niet om-knop onderaan uw overhemd of mouwen opstropen te veel. Houd de cologne en parfum minimaal en het niet dragen van opzichtige sportschoenen om te werken, dragen in plaats instappers met sokken.
Tips for Business Casual Dressing
Om een ​​duidelijk idee van hoe business casual in uw bedrijf jurk, observeer je collega's goed. ; Draag kleren die goed gestreken, netjes en goed uitgerust. Draag geen gekreukt en slordig kleren te werken.De jurken moeten niet te strak of te verliezen. , Doe geen concessies aan de kwaliteit van de business casual dress kleding omdat het laat zien en zal verschijnen shabby. ; Haar en gezichtshaar moet goed worden verzorgd. Vrouwen moeten bruidegom hun nagels en haren prima. Heffen, terwijl het dragen van rokken, vrouwen moeten ervoor zorgen dat ze zijn comfortabel bij het zitten. Het moet niet onthullend. ; Mannen moeten up dragen donker gekleurde sokken tot een lengte die niet pronken met hun huid bij het zitten. ; Hoop dat deze tips en ideeën helpen u de juiste jurk aan uw werkplek. Vergeet niet, het houden van het minimale en stijlvol, maar toch stijlvol en professioneel is de sleutel tot passende dressing per casual business dress code.

No comments:

Post a Comment