Friday 6 January 2012

Omgaan met de dood van een ouder

Catherine's moeder Stella was een levendige en een mooie dame. Ze was een fantastische vrouw, een geweldige huisvrouw een goed zo goed in haar professionele arena. Op een dag, helaas, terwijl thuiskomen, Stella's auto slip door op de gladde wegen als gevolg van de voortijdige regen. Stella, op zijn zachtst gezegd, een ontmoeting met een verschrikkelijke ongeval. Tegen de tijd dat ze werd meegenomen naar het ziekenhuis, had ze haar laatste paar ademhalingen. Catherine totaal verwoest was.
Dit is niet aa zeer onbekende situatie. Allemaal hetzelfde, alle van ons die gevoelig genoeg nog niet kunt dergelijke situatie verteren. Maar wel verontrustend, incredulous en schokkende omgaan met de dood van een geliefde is, dan moet je jezelf omhoog trekken van de tergend diepe put van verdriet en pijn. Boven dat, als je omgaan met de dood van een ouder (ik ben oprecht wens u hoeft niet te) is het moeilijk te doorgronden of informatie verzamelen enig gevoel van wat er gebeurt om je heen. Uw wereld krijgt TOPSY TURVY. Dit artikel is opgedragen aan alle degenen die omgaan met dood van een ouder of een geliefde.
Omgaan met het verlies van een ouder
Tijd and Again: Onmetelijke zoals het is, geef jezelf en anderen zeer dicht bij uw ouder voldoende tijd te komen van het. Is het teveel gevraagd over de persoon die je gebracht heeft en maakte je wat je bent. Toch is het onvermijdelijk. De tijd zal het uiteindelijk fade out uw verdriet, maar de pijn en de herinneringen Wold altijd daar te zijn. Vandaar, geef het tijd en niet dwing jezelf naar die ongelukkige incidentie uit je hoofd te krijgen.
Waarheid - De bittere pil: Acceptatie en alleen dat zal u helpen in het omgaan met verdriet en verlies als gevolg van het overlijden van je vader of moeder. Jezelf onderwerpen aan het feit dat de persoon niet meer zal helpen u verder gaan met je leven. Dat betekent niet dat je niet uitdrukken wat je voelt. Vent out zoveel je kunt, het werkt, de verdere dat gevoel zinkt in, u zal kunnen de waarheid gezicht in een betere gemoedstoestand. Ook begrijpen dat je ouders een vol leven geleid en het was misschien wel het juiste moment voor hem of haar om te gaan. Omgaan met de dood van een vader of omgaan met de dood van een moeder is een ruwe rit en er is geen ontkomen aan.
Diversion: Als u werkten en waren niet in het kantoor op account van dit grievous incident, start gaat weer werk. Een zekere manier om je geest afleiden van de pijnlijke gedachten en coping met de dood van een ouder. Als dat niet werkt, doe alles wat u afleiden van het denken over je vader of moeder.
Tot slot, denk aan de post de dood rituelen niet als een droevig incident, maar een onvermijdelijk formaliteit. Nu, dit was prima (eigenlijk is het niet, nog steeds). Volwassenen die omgaan met het verlies van een ouder kan misschien overwegen deze dingen en zal zo zinnig mogelijk te gedragen. Maar wat over de kinderen. Het is bijna onvoorstelbaar, wat ze door te gaan op het verliezen van een ouder.
Omgaan met kinderen overlijden van een ouder
Kinderen zijn veel gevoeliger dan wij volwassenen en als gevolg daarvan een dergelijke incidentie heeft een diepe en langdurige impact op hun fragiele geest. Maar het goede nieuws is dat ze ook kunnen herstellen van de zenuwslopend incident sneller. Hier is wat je kunt doen.
Handhaven van de Routine: Wat er ook gebeurt, de alleenstaande ouder of een naast familielid of een buurman moet in gedachten houden dat verstoring in de routine van het kind is een recept voor een ramp. Kinderen moeten worden bewaard bezette alle tijd en indien hun routine is gestoord en er is niets te doen, dingen kunnen mis gaan.
Wees duidelijk en eerlijk: Uw ouders overlijden zal ook overstuur uw kind. Nog steeds duidelijk en vertel je kind dat zijn of haar opa of oma dood is of niet meer. Dit geldt voor kinderen die ofwel verlies van hun ouders. Spreek met hem of haar vrij over de dood en sterven en de wil. Laat dat kind zijn of haar vader en moeder herinneren door te tekenen of muziek of iets dergelijks.
Emotionele Ondersteuning en Geruststelling: Een dood kan eng zijn voor een kind en als hij of zij alleen is slapen, zouden ze bang doen dus nu. Dus laat hen Omhoog Volgende knuffelen u en een steunpilaar voor hen. Douche de Kid met omhelzingen en knuffelen hem of haar. Sommige kinderen misschien niet onmiddellijk reageren op het incident en mogen niet huilen. Dat niet zeggen dat ze niet benadeelde. Als het een tiener, kan hij of zij zelfs voelen verlegen roependen in voorkant van iedereen.
Inzicht het kind in de best mogelijke wijze, is de sleutel. Naast deze hoe de mensen rond reageren heeft ook een beïnvloeden tijdens coping met de dood van een ouder. Uiteindelijk kan geen ooit vergeten de verdriet en pijn geassocieerd met de gedachte iemand verliezen. Over coping met het verlies van een ouder, kan ik slechts noemen een ding, zoals gezegd door Bertolt Brecht, een legendarische Duitse schrijver, toneelschrijver en dichter, Don't angst dood zo veel, maar veeleer de ontoereikende leven.

No comments:

Post a Comment