Saturday 14 January 2012

Manieren om haar doen

Een nieuw kapsel kan zeker een positieve invloed op zowel je fysieke als emotionele quotiënt. Het kan fleuren een saaie dag kun je in een goed humeur. Het kan verlevendigen de procedure en in te prenten u een nieuw gevoel van vertrouwen uit te stappen en verover de wereld. Echt? Dit alles, gewoon door een eenvoudige verandering in de manier die je draagt ​​je haar? Ja, ik zie de blik op je gezicht. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is waar. En de enige manier om overtuigd is om daadwerkelijk ervaar het zelf. Op deze nota, hier zijn enkele verschillende manieren om haar te doen als onderdeel van een aantal coole kapsel stijlen en ideeën voor zowel mannen als vrouwen.
Casual Manieren om haar doen; Hier zullen we een blik op enkele eenvoudige manieren om haar te doen, waaronder een aantal quick-fix-oplossingen hebben.
Krullen in vijf minuten; Een geweldige tiener kapsel, kan meisjes goed gebruik maken van dit vijf minuten kapsel. Na het wassen en conditioneren uw haar, een handdoek droog, terwijl het verlaten van het licht vochtig. Wrijf goed hoeveelheid volume Mousse-of scrunching gel op je handpalmen toepassen en gelijkmatig door uw haar, langs de lengte. Nu met behulp van je handen, kneed je haar en houd hem in de plaats gedurende een halve minuut. Na loslaten, spray op sommige haarlak of een soortgelijke haarverzorging voor dat extra beetje glans, glans, vasthouden en stuiteren.
Lazy Sunday kijken; Als alles wat je wilt doen op een zondag is achterover leunen en te ontspannen, dit is een geweldige twee minuten kapsel die u passen moet een tee. Voer een grove kam langs de lengte van je haar, en wrijf voorzichtig aan een eventuele klitten te verwijderen. Nu, gewoon gelijkspel terug in een paardenstaart. Als het een bijzonder warme en vochtige dag, zou je beter af met een hoge paardenstaart omdat het de achterkant van je nek te voorkomen krijgen alle warm en bezwete. Je zou kunnen denken aan accessorizing je look door middel van een modieuze muts of een aantal mooie haaraccessoires.
The Casual onverzorgde look; Dit is een geweldige look voor jongens met halflang haar. Was je haar met een milde shampoo en de conditie met behulp van minder-dan-normale hoeveelheid conditioner. Dep hem droog met een zachte handdoek. Terwijl het nog vochtig is, rotzooi het rond met je vingers aan zodat deze in een floppy, onverzorgde wijze. Een koele en casual look voor een zonnige zaterdag inderdaad!
Soft spikes, een ander hairstyling optie die geschikt is voor jongens met kort haar, het gaat om werken van uw haar met uw vingertoppen aan op een zachte puntige uitstraling te bereiken. U kunt een beetje styling gel of haarwax om uw haar een beetje van houden. Als je haar is blond, kun je laten zoals het is, terwijl mensen met zwarte haren zou kunnen overwegen om het sproeien van een kleine hoeveelheid haarlak om het een beetje glans.
Traditionele Gevlochten Look; Braid kapsels zijn altijd in zwang. Het duurt amper tien minuten naar het gedaan en een nette, slimme braid kan zeker nog een paar hoofden draaien! Je zou kunnen denken aan een enkele vlecht, een Franse vlecht, of twee vlechten (een coole manier om haar te doen).
Good Old Bun; Deze is je vriend voor alle gelegenheden. Als je met een absoluut verschrikkelijk hair day, zoek dan niet verder. Dit is uw nood back-up. Gewoon borstel uw haar en rol het op in een klassiek broodje. Het heeft een dubbele taak door het verbergen van de sporen van een bad hair day en op hetzelfde moment, waardoor je kijken slim en chic.
Dit waren enkele snelle manieren om haar te doen in situaties waarin je jezelf zeer korte tijd en toch, in een wanhopige behoefte om je haar anders te dragen. Wees niet bang om te experimenteren. Vergeet niet, het vertrouwen is de sleutel tot het aftrekken elk kapsel of kapsel.

No comments:

Post a Comment