Sunday 29 January 2012

Hoe Bouw een Lean-To Roof

U wilt de plaats buiten uw huis of in de tuin benutten, maar kan niet, alleen vanwege de zonnestralen, regenval of sneeuwval. Dan gewoon vast een plek grenzend aan uw buitenmuren en krijgen onder een nuttig ruimte hebben, een mager te bouwen aan het dak. Is dit een perfecte ding om te hebben indien u zoekt voor een opslagtermijn schuur. Dit is een schuurtje dat leunt tegen een bestaande structuur en afhankelijk is van dit bestaande structuur voor ondersteuning. Het bestaat uit twee palen die de low-end ondersteuning van het dak, een hellend dak dat is bevestigd aan de buitenkant van de stabiele structuur te vormen. Het staat open voor elementen uit voor-en zijkanten. Zodra u dit, kunt u mooie buitenmeubelen, tuingereedschap of iets u willen eronder. Bouwen van een leunen om dak zorgt bescherming van alle items geplaatst erin. Bovendien een leunen om dak of schuin dak is een geweldige manier aan regen water lopen offs toenemende de levensduur van het dak helpen.
Het opbouwen van een Lean naar Roof
U zult vereisen de volgende materiaal een mager tot dak bouwen; Twee 2X8 stukjes van zaaghout (8 voeten in lengte); Twee 4X4 stukjes van druk behandeld timmerhout (8 voeten in lengte); Vijf 2x6 stukjes van zaaghout (10 voeten in lengte) , 10 draagbalk hangers;; Drie 1 / 2 inch ISO board stuks in 4ft 8 ft vellen X Stapsgewijze procedure om bouwen een lean tot dak
Stap 1: Fix de plaats waar u wilt een lean tot dak bouwen. U kunt kiezen uit de muur, het gebied rond die meestal wordt gebruikt of een muur naast die je nodig hebt om wat meubilair aan een ontspanningsruimte te maken plaats.
Stap 2: Clear alle dingen geplaatst in dit gebied en reinig deze. Dit zal helpen u terwijl u doet de installatie.
Stap 3: Neem alle de dakbedekking materialen en gereedschappen vereiste en start de werk. Vanaf uitvalsbasis uw exterieur muur (Lets naam dit startpunt 'A'), maatregel 8 voeten in loodrecht richting naar de muur en markeer dit punt als 'C'. Nu vanaf punt A maatregel 8 voeten over de muur zelf horizontally en markeer dit punt als 'B'. Van B start meten 8 voet holding de maatregel tape parallelle naar lijn AC en markeer dit punt als 'D'.
Stap 4: Nu, een gat graven op punt C en punt D. Elk gat moet 12 inches diep en 12 inches in diameter. Deze twee gaten zal worden tegen een afstand van 8 voeten van elkaar en 8 voet uit de buitenmuur.
Stap 5: Neem de twee stukjes druk behandeld 4X4 zaaghout, 8 voet in lengte en installeer ieder in een gat behulp cement. Laat het cement droge voor een dag, uw steunstangen zijn klaar.
Stap 6: Meet een afstand van 8 voeten omhoog de lengte van de muur vanaf de grond (punt A) en markeer. Neem een ​​2X8 stuk van zaaghout, 8 voet in lengte en horizontaal houd hem uit het merk in de richting evenwijdig aan AB lijn. Markeer deze positie van de 2X8 stuk timmerhout.
Stap 7: Gebruik 4-inch lag bouten om deze 2X8 zaaghout installeren over de buitenmuur. Fix deze bouten ten elke twee voeten om de lumber goed te beveiligen aan de muur. The 2X8 hout zal vierkant met de steun polen. De lumber zal ondersteunen de dak als het is op de muur en op 8 voeten vanaf de grond. De polen op een 7 voet hoogte. Dit zal de helling van het dak.
Stap 8: Houd de 2X8 stuk hout horizontaal over de ondersteuning van palen op een manier die de dwarsbalk zal de muur gezicht en bevestig ze op de steun palen met 4-inch lag bouten. Dit zal vormen een andere ondersteuning voor het dak.
Stap 9: Op de 2X8 lumber die op de buitenmuur, bevestig de draagbalk hangers. Bevestig een op elke 2 meter in het hout, vanaf de hoek tot vijf joist hangers hebben in alles.
Stap 10: Ook installeert de draagbalk hangers over de balk die wordt vastgesteld op de steun polen. Begin met een van de uiteinden en gaan over het installeren op elke 2 meter.
Stap 11: Start de installatie van elk van the vijf 2X6 stukken of hout (10 meter lang per stuk) door deze aan de desbetreffende joist hangers. Een reeks van spanten zal worden gevormd die het dak te ondersteunen.
Stap 12: Neem de 1/2-inch oriented strand board (OSB). Dit zal worden geïnstalleerd over de kepers en vorm je dak. De OSB-platen komt in 4ftX8ft vellen. Start van de ene kant en leg er een OSB-platen over de balken en vervolgens de raad nagel tot spanten met een schiethamer. Plaats het tweede vel grenzend aan de eerste en de nagel aan de spanten. Evenzo plaats en nagel het derde vel. U kunt de dekking de OSB platen met platte daken gordelroos of teer. Kies een materiaal dat geschikt zal zijn voor uw regionale klimaat.
Het is echt een geweldig idee om een ​​lean bouwen aan het dak dat een goede uitstraling zal geven aan de buitenruimte van uw huis en ook helpen bij het gebruik van de ruimte. U kunt uitvoeren some van de woning decor ideeën om de uitstraling van dit dak en de ruimte eronder te verbeteren.

No comments:

Post a Comment