Tuesday, 10 January 2012

Hoe omgaan met Greif

Van het brede spectrum van menselijke emoties, verdriet is waarschijnlijk de meest ingrijpende is. Het is erg moeilijk om tot een goed einde komen met het verlies of de dood van een geliefde, en het kan dagen en zelfs jaren te komen van de schok. Men gaat door middel van een scala van gevoelens, die begint met ontkenning - 'Dit kan niet met mij gebeurt'. Dit wordt gevolgd door schuldgevoel, woede en depressies. Ieder individu gaat door de 7 stadia van rouw totdat hij / zij uiteindelijk accepteert het verlies. Deze reis kan emotioneel belastend waarin men kwetsbaar is om te lijden van kwalen en zelfs ten prooi vallen aan verslavingen zoals alcoholisme en drugsgebruik. Vandaar is het zeer belangrijk om te weten hoe ze moeten omgaan met verdriet.
Manieren om te gaan met verdriet
Accepteer de waarheid: Je kunt niet je geliefde terug door het ontkennen van de waarheid. Accepteer de verlies. Praat met vrienden en familie, een geliefde, die zou begrijpen wat je doormaakt, of iemand die heeft geleden hetzelfde verlies. Je zou versteld staan ​​hoe licht en opgelucht je je voelt na te hebben uitgestort your heart out. Schrijf een dagboek en daarna te vernietigen indien je bang bent dat er iemand zou kunnen lezen. Het draait allemaal om te laten die gevoelens uit. Behoud van het eigen emoties vergrendeld weg zal only accentueren en de pijn te verlengen.
Voel de pijn: dit kan ridiculous voelen bij de fase waarin de pijn van het verliezen van een geliefde voelt als een scherpe steek in de borst. Maar geloof me, de pijn te voelen zal werken in het verkorten van de rouwende periode. Hoe meer dat je blijft duwen afstand de pijn hoe meer het zal kwelling you. Omgaan en het zal eindigen. Anders wordt het wegdek houden gedurende iemands leven en interfereren in relatie met anderen.
Te passen aan de New Life: leren leven in de omgeving waarin de geliefde is er niet meer. Bezoek de plaatsen die jullie allebei gebruikt om gaan. Besteed tijd thuis, zonder de geliefde in de buurt. Vieren jubilea. Gezicht elk facet van het leven waarvan hij / zij een integraal onderdeel. De eerste keer dat u dit doet zullen immens pijnlijk zijn, maar met de tijd zal het gemakkelijker worden om te gaan met het verdriet en verlies.
Word lid van een Support Group: Wanneer het gaat om de pijn te delen van je is er niemand beter delen pijn met dan iemand die reeds in dezelfde situatie. Mensen vinden het vaak gemakkelijker om te relateren tot degenen die hebben geleden soortgelijke verliezen als ze lijken om hun verlies beter te begrijpen. Deze mensen lijken de juiste woorden te hebben en de beste adviezen over hoe te maken met verdriet en verlies geven.
Draai om je geloof: Degenen die religieuze zou vaak vrede te vinden in spirituele activiteiten, zoals gebed, meditatie en bezoeken aan de kerk. Praat met een geestelijke of enige andere persoon in uw religieuze gemeenschap. Religie kan zorgen voor een grote kracht. Geniet van de comfort dat de rouwrituelen uw godsdienst biedt.
Zorg goed voor jezelf: Het proces van rouw is een immens stressvol is. It is belangrijk om rekening oneself zorg. Eet goed en regelmatig oefenen. Meditatie geeft ook de kracht om omgaan met verdriet.
Benader een Counselor: In het geval het verdriet wordt te veel beer, een geestelijke gezondheid professioneel call. Deze opgeleide professionals hebben ervaring in rouwverwerking. Ze kunnen helpen de ene naar de emotionele beroering handvat en moeilijkheden te overwinnen die een belemmering vormen bij het genezingsproces.
Er is niets mis mee om kunnen gaan met de pijn van het verliezen van een geliefde. Je kunt niet elke goede aan degene die voorbij rouwende. Echter, door te weten hoe om te gaan met verdriet, zou u moeten doen een groot plezier voor hen die nog steeds rond en liefde en zorg voor je.

No comments:

Post a Comment