Tuesday 24 January 2012

Hoe te om Uw First Home Buy

Een thuis is een speciale plek voor alle. Het is de plaats waar een persoon kan zichzelf te zijn zonder enige beperkingen. Voorts, indien u een eerst thuis koper vervolgens worden je moet extra voorzichtig over alle aspecten die betrokken zijn bij home kopen. Mensen hebben veel vragen over hoe hun eerste huis kopen. Laat me van sommige bijstand voor degenen die moeite met de vraag hoe uw eerste huis kopen.
Hier is een stapsgewijze procedure die gevolgd kan worden terwijl het kopen van een eerste woning. Ik noem het de top-to-bottom procedure, omdat we de kwestie bespreken van de top dat wil zeggen vanaf het belangrijkste aspect aan de onderkant dat wil zeggen niet in het minst, maar relatief minder belangrijk punt.
Gebied 1: De belangrijkste en meest persoonlijke kwestie van alles is, uw budget. Hoeveel bent u bereid of hoeveel je kan veroorloven om te besteden aan het kopen van een huis. De rest van de onderwerpen die grotendeels afhankelijk zijn van deze. Hier is waar je moet van plan over de bedrijfstoeslagregeling, die u kunt ondernemen voor de aankoop. Als het nemen van een woningkrediet, wat is de limiet die je kunt krijgen op uw huidige salaris en wat zijn de rentetarieven, terugverdientijd regelingen en opstalverzekering regelingen. Je moet sommige banken te bezoeken voor het kiezen van degene die voor u geschikt is. Toch zou ik je aanraden om een ​​ruwe onderzoek te doen en je maakt geen papier voordat u deals gaan door met alle problemen.
Let op: Issue 2 en 3 kunnen samen worden bekeken, omdat, sommigen vinden Issue 2 belangrijker dan nummer 3 of vice-versa.
Probleem 2: Nu, naar gelang van Uitgave 1, kunt u beslissen wat voor soort woning die u verkiest. Want dit is je eerste huis, moet u de selectie maken door rekening houdend met het aantal leden in de familie. Of u wilt een appartement, een boerderijtje, een bungalow, een rij-huis, een boerderij, een villa, een micro-appartement, enz. Het aantal kamers nodig zijn, afhankelijk van de personen die verblijven in het huis.
Probleem 3: Dit probleem heeft betrekking op het punt met betrekking tot de ligging van het huis van het centrum van de stad, de markt, uw werkplek, uw echtgenoot werkplek alsmede van de kinderen 'school. Wat zijn de vervoermiddelen en andere sociale voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen, enz. die beschikbaar zijn in het gebied.
Probleem 4: Nu kun je denken aan de omliggende aspecten als ligging van het huis. Kun je omgaan met een drukke plaats of heeft u behoefte aan een zeer rustige omgeving? Vergeet niet, zal Issue 1 variëren een beetje afhankelijk van uw dit besluit.
Probleem 5: Indien een van de huizen die je gezien hebt u interesseert, probeer het niet te gretigheid bekend te maken vóór het maken van een paar antecedentenonderzoek van de bouwer en de grond waar het huis is gebouwd. U kunt naar de lokale overheid het bijhouden van registers centrum en de kassa de documenten betreffende de daden van het land. Als u hebt geselecteerd een appartement en het was voorheen eigendom door iemand anders, navraag van buren of enige andere bronnen over de vorige inwoners. U kunt ook controleren of een van de aangrenzende / lager / bovenste appartementen die identiek zijn aan degene die u graag een idee over de werkelijke uiterlijk en de ruimte krijgen. Als het huis in aanbouw is, kunt u vragen de bouwer welk type woningbouw methode die hij voornemens dienst te houden, gebruikte materialen, de aannemer levering van goederen, enz. Als u de bouw van je eigen huis via een aannemer, vergeet niet om goed in de gaten te houden op de ruwe materialen en de rekeningen. Als het een co-operatieve huisvesting, informeren over de samenleving beleid en andere faciliteiten, zoals water, gas, elektriciteit, gezondheidszorg clubs, gemeenschappelijke voorzieningen, onderhoud belastingen, parkeren, veiligheid, enz.
Probleem 6: Nadat u onder de buitenkant van het huis, ga naar het interieur voorzieningen. Controleer het type van balkons, vloeren, verf, kozijnen, enz., die worden gebruikt.
Probleem 7: Gebaseerd op nummer 5 en 6, als je eenmaal hebt gekozen het huis, doe een beetje onderzoek naar de marktwaarde van de plaats van makelaars en makelaars. Indien de gevraagde prijs voor het huis niet geschikt is volgens u kijken wat de redenen daarvoor van de bouwer of de persoon die de verkoop van het huis. Onderhandelen over logische termen te zien of er wijzigingen aangebracht kunnen worden gedaan over de financiële aspecten.
Nummer 8: Nu, onderhandelen over de betaling regeling met de huiseigenaar als de bank (in het geval u het krijgen van een lening). Afhankelijk van de bovengenoemde kwesties, moet u beslissen uw betaling regeling ratio ie cash: lening. Als u de lening regelingen gunstig zijn, kunt u buigen de verhouding richting de lening kant meer. Ook bespreekt het bezit periode te maken en alle de voorwaarden juridisch door het verkrijgen van elke deal op de juiste overheid stempel papier. Raadpleeg een onroerend goed advocaat hiervoor, als je moet.
Als u het inhuren van een binnenhuisarchitect of landschap architect voor verbouwing van het huis, duidelijk overbrengen van uw eisen aan hem en houden de hele zaak gedocumenteerd. Van de blikken op jullie gezichten nu ik kan begrijpen dat alle hierboven genoemde onderwerpen klinken nogal eng en langdurige, maar na al is het uw eigen huis, dat we het over hebben, dat ook uw eigen eerste huis. Dus, doe je ook niet dat het de moeite waard is de moeite om te weten hoe je eerste huis kopen en volg de richtlijnen?

No comments:

Post a Comment