Friday 20 January 2012

Waterontharder Problemen

We beginnen de discussie met het basisconcept van waterontharders en hun belang in de Amerikaanse levensstijl.
In geval van waterschaarste via de gebruikelijke-bronnen zoals rivier-en andere wateren, is het ondergrondse water voornamelijk gebruikt. Er zijn watervoerende lagen aanwezig zijn in de grond dat het water beschikbaar voor algemeen gebruik door het publiek na te onderwerpen aan de waterzuivering te maken. Nu, ondergrondse water is niet 'klaar voor gebruik "type water toe. Het is hard water en heeft sporen van calcium, magnesium en kalk aanwezig zijn in het. Hard water is eigenlijk een heel weinig te gebruiken voor huishoudelijke doeleinden. Het kan niet wennen aan de dagelijkse gebruiksvoorwerpen schoon is ook niet geschikt voor consumptie en baden doeleinden. Te maken met hard water geschikt voor dagelijks gebruik en verbruik, moet worden omgezet in zacht water.
Dit is waar waterontharders in beeld komt. Waterontharders kan worden opgeroepen als water filters die het water zachter door het elimineren van alle overbodige elementen van hard water en maakt hem geschikt voor dagelijks gebruik, met de hulp van twee tanks. Een die is gevuld met zout en de andere gevuld met speciale harsen. Deze harsen hebben de mogelijkheid om water te ontharden. Voor een normale gezin is, worden waterontharders het algemeen tweemaal gebruikt in een week. Hoewel het water weekmakers zijn niet dagelijks gebruikt moeten ze worden gehandhaafd op gezette tijden. Niet te doen zou kunnen leiden tot veel problemen en daarom zul je moeten rennen voor de reparatie. Veel mensen krijgen geen inzicht in precies waar het probleem ligt. Maar met dit artikel waterontharder het oplossen van problemen niet meer zal blijven een lastig probleem en je zult ook in staat om een ​​basisidee van het probleem te krijgen, door het begrijpen van de waterontharders en hoe ze werken.
Het oplossen van problemen Waterontharder Problems
Veel mensen vragen, Hoe het oplossen van problemen waterontharder? Dit artikel is een poging om hun vraag te beantwoorden.
Ontharder Produceren van hard water: Het meest voorkomende probleem waargenomen in waterontharders is dat in plaats van zacht water is hard water produceert. De mogelijke redenen hiervoor zijn de daling in de niveaus van zout in de pekel tank of kan het door pass klep van de waterontharder is opengelaten.
Op te lossen het probleem van de zouten daarvan, is het raadzaam om een ​​regelmatige controle uit te voeren van de niveaus van de zout. Als het niveau is gedaald dient te worden verhoogd, zodat de functie van waterontharding naar behoren wordt uitgevoerd. Indien de by-pass klep geopend wordt gevonden, moet onmiddellijk worden gesloten, anders zal het probleem niet opgelost, ongeacht hoe correct de niveaus van zout.
Lage waterdruk: Nu is dit probleem moet iets doen met verkeerde installatie van de waterontharder. Tijdens het installeren van de waterontharder, weet de beschikbaarheid van de inlaatdruk, de nodige debiet en ook de lay-out plumbing van de plaats. Er moet worden herinnerd dat de leidingen hogere lijn, lager is de druk. Idealiter zou de druk afneemt met ongeveer 1 psig na elke 2 meter of zo. Daarom, om de juiste waterdruk te krijgen, is het noodzakelijk om deze daling te overwegen en dienovereenkomstig de systemen te installeren.
Lekkende uit de afvoerbuis: Soms het zo gebeurt, begint dat water lekt uit het leeglopen wanneer de regelklep in zijn service positie. Dit is echter gevonden te gebeuren indien de zuigerafdichting krijgt als gevolg beschadigd breuk of als er een ander vreemd materiaal gevonden tussen de zuiger en het zegel. Om dit probleem op te lossen, is het raadzaam om de zuiger te veranderen, samen met haar zegels.
Dus mensen, deze werden enkele vaak waargenomen problemen met waterontharders. Hopelijk zal dit artikel nuttig is voor u, voor het oplossen van problemen waterontharder. Eigenlijk, zult u nooit voor problemen met uw waterontharder en bovendien, het zal u te dienen voor een lange tijd als je het goed geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden. Echter, het is tenslotte een machine en het is gebonden aan problemen op een bepaald moment hebben. Daarom is de volgende keer zie je eventuele gebreken, onthoud deze tips over waterontharder probleemoplossing en het nemen van preventieve maatregelen om uw waterontharder te repareren.

No comments:

Post a Comment