Monday 9 January 2012

Paint Your Car at Home

Te schilderen uw auto thuis kunnen als een belachelijk idee lijken sommige, maar voor degenen op een begroting, kan het de enige optie. Wat ik zou willen zeggen is dat terwijl met car verf is een uitdaging, het kan worden gedaan door iedereen bereid om in hun zweet en bloed en kan opleveren heel behoorlijk resultaten. Deze methode van schilderen een auto thuis is mogelijk de meest voorkomende zoals het professionele verf baan resultaten voorziet. Als je verf uw auto met een roller, zal je nog steeds goede resultaten, maar zal een veel doen schuren.
Schilderen van een auto thuis
Voorbereiding; Start met het grondig wassen van de auto met afwasmiddel en follow-up met een veeg-down met wax en ontvetter. Zodra u klaar bent met de auto wassen, moet je zand van de oude verf met behulp van een dubbele actie (DA) orbitaal lucht schuurmachine. Voordat u begint, te beschermen de voorruit gieten met zware tape. We suggest sanding de auto down to ten minste het niveau van its original lak. Het belangrijkste ding in gedachten te houden is dat je roll-up van alle ramen en sluit de deuren van de auto naar uw auto-interieurs te beschermen voordat u start met het schilderij baan.
Reparaties; Als u tegenkomt die slecht geroest gebieden, zet in vervangingen waar mogelijk. Je hoeft niet nieuwe onderdelen (ja, we weten dat je op een budget), maar kon delen gebruiken van vernielde auto's, en knip ze precies passen. Voor kleine verroeste gebieden, grondig reinigen het gebied en de vacht van de achterkant van de reparatie secties met een las-through primer. Zodra uw auto reparaties voltooid zijn, breng dan een dun laagje plastic behuizing trechter naar de gepatchte gebied. Zodra het droog en vrij hard, bestand met een Surform mes (een geribbelde, half-ronde vorm) totdat je een uniform oppervlak dat goed is vormgegeven. Regelmatige vulstof zal bijna altijd te verlaten pinhole-size bubbels. Use acryl spaarzaam glazuur om kleine, oppervlakkige gebreken te vullen.
Schuren; Nu, zand van het oppervlak van de auto naar een uniform oppervlak met een fijn doezelrand creëren. U kunt elke harde auto-body schuren boord. Deze baan moet zeer grondig gedaan worden, voor een groot deel van de uiteindelijke uitkomst hangt af van het. Zodra dit is gebeurd, schoon de auto nog een keer en beginnen maskeren. Use masking papier en tape om delen te beschermen tegen overspray. Gebruik afplakband om een ​​gordijn om alle de weg, rond de onderkant van de auto. U kunt gebruik maken van een 3M zachte randen foam tape voor het afdichten van gaten panel.
Primer; Vervolgens behandelt het oppervlak tot een definitief veeg-down, en gebruik bij voorkeur een oplosmiddel-gebaseerd product. Uw eerste grondlaag moet worden gedaan met behulp van een epoxy primer. Met het oog op een top kwaliteit afwerking sommige raden het gebruik van een dunne waas van een contrasterende kleur over de primer. Dit zal dienen het doel van een guidecoat (die zal onthullen hoge en lage plekken in het lichaam). U hoeft niet verf the guidecoat, alleen mist over het oppervlak.
Voor een fantastische afwerking, zand van de primer met droge 150-schuurpapier en slijtage van de hoogtepunten. Zodra u klaar bent met mengen of corrigeren verstoringen, spuiten op een tweede laag primer / sealer. Zand deze omlaag te een 600-grit oppervlak voor de basis-jas, en blanke lak. Wij adviseren dat de auto demasked en gereinigd van de verzamelde nat-schuren rommel. Masker de auto opnieuw te waarborgen en het oppervlak is brandschoon.
Schilderij; om aan de slag om de werkelijke schilderen, spuiten op een lichte basis voor een uniforme kleur, dit zal de basis-vacht. Houd het spuitpistool 10 tot 12 centimeter afstand van de auto en loodrecht op het gebied dat je gaat spuiten. Voortzetting van een gelijkmatig tempo en overlappen de lijnen 50 procent. Volg deze methode, terwijl de toepassing van de blanke lak te. Nadat de verf is uitgehard gedurende ten minste een paar dagen, doen een laatste kleur schuren en polijsten alvorens de topcoat.
Lees meer over:; Car Schilderij Gids; Car Schilderen Instructies - Stappen op hoe een auto Paint; Automotive Paint: Custom Car Schilderen; Car Paint Job Prijzen, ik hoop dat deze instructies te verduidelijken hoe u uw autolak thuis. Een belangrijk aspect om in gedachten te houden is te controleren en naar uw lokale milieu-regelgeving met betrekking tot het mengen en spuiten van verf thuis houden.

No comments:

Post a Comment