Wednesday 25 January 2012

Snelgroeiende Privacy Hedges

Tuinen en huizen die worden gekenmerkt door een haag grens, lijken nooit tot een abrupt einde, het landschap lijkt het gewoon stromen. Groeiende hagen vereist aandacht voor enkele belangrijke details, zoals de klimatologische en bodem-geschiktheid, de beschikbaarheid van water, en het doel moet dienen. Vastgesteld hagen prachtig uitzien, maar voor haar om er te komen moet vele jaren, snoeien en opleiding. Evenwel, voor al diegenen die willen hagen die snel zal groeien, kiest u uit een van de volgende snelgroeiende privacy hagen.
Snel groeiende hagen; Hulst: The Hollies zijn gemakkelijk te hagen groeien, ze vereisen heel weinig water en kan groeien in verschillende klimaten en de bodem. De takken zijn dicht, waardoor het ideaal is voor screening. Makkelijk te snoeien en op te leiden, ze kunnen vrij gemakkelijk worden gevormd. Ze hebben groene bladeren en felrode bessen dat de hagen te vullen, waardoor het een zeer Kerst kijken.
Turkestan Elm: Dit iep is een dichte, bladverliezende haag met kleine, heldergroene bladeren. Het is bestand tegen de meeste ziekten, en kan gemakkelijk te gedijen op arme gronden. Voldoende water in de eerste twee jaar maakt het groeien van ca. 1,20 tot 1,80 meter per jaar, waardoor het een van de snelst groeiende hagen. Omdat dichte, kan het niet alleen isoleren lawaai, maar ook opsluiten stof en stoppen met de vervuiling door komen in de tuin.
Thuja Green Giant: Het Thuja is een van de snelst groeiende groenblijvende boom, die zorgen voor een goede heggen voor trottoirs, evenals een grote tuin. Droogte tolerant, ziekte en insecten resistent., Groeien ze op tot 3-5 meter per jaar. Het loof is dik en heldergroen. Houd er rekening mee dat de Thuja is een hybride, wat betekent dat het niet kan worden gekweekt uit zaden, ze moeten worden doorgegeven door middel van stekken.
Golden Duranta: Dit goudgeel gekleurde afdekking is misschien wel de gemakkelijkste om te groeien van alle hagen. Ze groeien snel, gedijen in elke vorm van een bodem, en zijn ziekte resistent. Ze hebben kleine bladeren, die een goudgele 's zomers en helder groen tijdens de regens. Men kan stekken plant tijdens het regenseizoen, en in slechts twee jaar, zal men een gevestigde hedge hebben.
Chinese liguster: De Chinese liguster is een onderhoudsvriendelijke, droogte verdraagzame haag. De bladeren komen in de kleuren zilver, groen en geel en maken de haag zien er erg kleurrijk. De bloemen zijn kegelvormige, vertakkingen in pluimen van twee tot vier centimeter lang which uitbundig dekking van de struik in bloei. Het is niet nodig regelmatig snoeien.
Bamboo: Het wintergroene haag van bamboe, is een favoriet onder vele tuiniers. Mooie lange stelen, met een langgerekte, heldere groenblijvende bladeren makes bamboe een aantrekkelijk af te dekken. Er zijn veel variëteiten kan men kiezen uit, controleren op kleur, hoogte, dichtheid en bladgrootte alvorens te beslissen over de variëteit. Bamboes zijn water-intensieve, althans in hun groei-jaren.
Purpleleaf Sandcherry: Deze snel groeiende hedge produceert een spectaculair uitzicht op haar bladeren en bloemen. Het produceert rood blad in het voorjaar en witte bloemen in mei, terwijl in de herfst, de bladeren zal weer een diepe paarsrode. Ze zijn winterhard en groeien planten gemakkelijk.
Snel groeiende hagen privacy bieden niet alleen privacy en veiligheid, maar houden ook de chaos van de buitenwereld. Meeste van de bovengenoemde genoemde zijn de beste hagen te planten omdat zij niet-gedoe telers, en zal binnenkort vestigen.

No comments:

Post a Comment