Tuesday 17 January 2012

Omgaan met een Break Up

Er bestaat geen twijfel over het feit dat de meest pijnlijke fase van iemands leven te maken heeft samen met een pauze. Geen advies, kan geen steun genoeg zijn om je beter te voelen. Je moet het geduld om tijd te laten genezen van je wonden, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Er is niets mis als je niet in staat bent om je ex en het gevoel eenzaam te vergeten. Iedereen voelt het op dezelfde manier op dat punt van de tijd. Houd een ding in gedachten dat de omstandigheid van break-up is verschillend in elk individueel geval, maar de verschillende fasen van de post break-up periode van min of meer hetzelfde.
Omgaan met een break-up?
Omgaan met een break-up is geen gemakkelijke taak, maar het is ook niet onmogelijk. Zoveel mensen krijgen over hun relatie verbreken, en je kunt het ook doen. Volg de onderstaande stappen en ik ben er zeker van dat het zal de zaak veel gemakkelijker voor je.
Het aanvaarden van de Break Up, Aanvankelijk zijn we geneigd aan het feit dat de meest belangrijke persoon van ons leven is niet langer een deel van ons leven te ontkennen. We ten onrechte zekerheid geven om onszelf aan dat de persoon terug te kunnen komen in ons leven, wanneer het feit is dat de relatie al voorbij. Zulke gedachten kunnen brengen een tijdelijke verlichting van de pijn. Nochtans, als u On om ze hangen voor een lange tijd, zou je leven geworden taai. Het zal ook stoppen u vanaf bewegen op in het leven. Dus niet weglopen van de werkelijkheid en moedig onder ogen zien.
Doe er niet Blame; Zodra u hebben aanvaard dat de break up er werkelijk is gebeurd, begin je de schuld hetzij het aantrekken van uzelf of van uw ex-vriendje of ex-vriendin voor de break up. Beide zijn een heel verkeerde benadering van het omgaan met de pijn van een break-up. Als je blijft zetten de schuld bij jezelf, zij zal u meer depressief en eenzaam. Aan de andere kant, als je de schuld op je ex zetten, kan je het gevoel dat wraak nemen op hem of haar. Dit zijn alle impulsieve gedachten en je moet hen niet laten zitten in je hoofd voor lang. Veroorzaken van schade aan iemand zal niet goed zijn voor u noch voor uw ex-partner. Integendeel, proberen om al uw aandacht te schenken aan het herbouwen van uw gevoel van ware identiteit die verloren zijn gegaan met de pauze.
Positief zijn; Na een break up, begin je te hopen dat alles gaat normaal te zijn na enkele dagen te verliezen. You bottelen-up van alle negatieve emoties in jezelf. In dergelijke omstandigheden, een van de beste manieren om te gaan met een pauze te noteren al je negatieve gedachten een voor een op een stuk papier. Zo vindt u uw geest is lichter geworden. Dan naast elke negatieve gedachte schrijf iets positiefs over dezelfde gedachte. Lees ze zo vaak als je kunt en je zal een positief gevoel te krijgen in jezelf. Een andere manier van omgaan met een break-up is om je gevoelens toevertrouwen aan een dergelijke persoon die u goed kent en kan u de juiste emotionele steun. Bel of bezoek de persoon wanneer u het gevoel dat de gedachten je last van hebt te veel.
Leven te beginnen opnieuw; Als je het uitmaakt met iemand, je begint te verliezen belangen in elk ding om je heen. Je hoeft niet meer gezellig met je vrienden. U bent niet in staat om je verdriet met niemand delen. Uw prestaties op de werkplek wordt beïnvloed. Al met al, de negatieve gedachten overname van uw leven. In dit stadium, moet u zich richten op alle goede eigenschappen die je hebt. Probeer om je leven te normaliseren. U moet resume uw dagelijkse routine en start bewegen in het leven. U kunt dit doen meditatie voor je geest ontspannen. Besteden sommige kwaliteit tijd met die vrienden die om je geven en kan u helpen om over de crisis. Betrek jezelf in al deze activiteiten die je gelukkig maken. Het zou kunnen werken in de fitnessruimte, het doen van wat de gemeenschap werken of gewoon uitgaan met vrienden. U zult merken dat u bent begonnen met kijken naar de dingen om je heen met een nieuw perspectief.
Een onderbreking hoeven elkaar niet zeggen dat het is het einde van het leven voor jou. Blijf niet stilstaan ​​bij zelfmedelijden voor lang. Voor het omgaan met een break up, is het zeer belangrijk dat u uw emoties onder controle. Zodra uw pijn en emotie verdwijnt, probeer dan om het incident te analyseren en je vindt zo veel dingen die je kunt leren.

No comments:

Post a Comment