Tuesday, 10 January 2012

Dekking van grijze haren op Home

Hoewel grijs haar is iets dat wordt geassocieerd met ouderdom, veel jonge mannen en vrouwen hebben last van dit probleem. De reden voor dit kan worden toegeschreven aan een verscheidenheid van factoren, waaronder de genetica, gezondheidsproblemen, te veel stress en ook om gewoonte van een persoon van het roken. Als haar wordt beschouwd als een belangrijk ding dat een persoon lichamelijke schoonheid een aanvulling zijn, grijzend haar wordt vaak gezien als een zaak van grote bezorgdheid. De meeste mensen gaan naar de beautysalon of de kapper om hun grijze haren bedekt. Echter, dit kan heel duur zijn en niet veel kan dit bieden als verven van het haar moet regelmatig worden gedaan. Nochtans, zijn er bepaalde methoden waarmee men kan grijs haar thuis zich in te dekken. Laten we een blik op enkele van de ideeën voor de dekking van grijs haar thuis.
Hoe om grijze haren thuis Cover
Met de introductie van de variëteit van haarkleurmiddelen en haarverven, kunnen mensen kleuren hun haar gemakkelijk binnen het comfort van hun huis. Ze zijn gemakkelijk toe te passen en handig ook. Echter, voordat de aankoop van een kleurstof of haarkleur, is het belangrijk om een ​​die zal laten zien van de resultaten die u verwacht te vinden. Bijvoorbeeld, haar kleuren en kleurstoffen worden weergegeven in drie vormen die tijdelijk, semi-permanente, duurzame en permanente. Als je nog maar net begonnen om de kleur of kleurstof gebruiken, is het beste om te gaan voor een tijdelijke of een semi-permanente een, omdat als je niet de kleur wilt, hoef je niet om voor een lange tijd wachten op de kleur vervagen als tijdelijke en semi permanente haarkleuren of kleurstoffen duren niet voor een lange tijd. Echter, als je de perfecte kleur dat je haar past weet, is het het beste om te investeren op een permanente haarkleur of kleurstof. Afgezien van dit, is het ook belangrijk om de perfecte haarkleur dat een natuurlijke uitstraling aan uw haar zal kiezen. De meeste mensen maken de fout om te kiezen voor een haarkleur die donkerder is dan hun normale haarkleur. Het resultaat is dat hun haar ziet er erg kunstmatig. Vandaar dat, terwijl het kiezen van een haarkleur of kleurstof kiezen voor een die vergelijkbaar is met uw natuurlijke haarkleur of een tint lichter aan. Read on haarkleuring ideeen.
Voordat u de haarkleurmiddelen of haarkleur, lees dan de instructies op de verpakking zorgvuldig en dienovereenkomstig meng de ingrediënten. Vergeet niet om handschoenen te dragen om te voorkomen dat vlekken je handen tijdens de toepassing van de kleurstof of kleur. U mag toepassen kleur of kleurstof alleen op de grijze gebieden of op het gehele haar als per uw wensen. Breng de haarkleur of kleurstof en laten voor de tijd vermeld in de handleiding. Na deze, wassen en spoelen van de kleur of kleurstof met shampoo en vergeet niet de speciale conditioner voor gekleurd haar dat is meestal beschikbaar met het product van toepassing zijn.
Home Remedies voor het afdekken van Grijs haar
Hoewel het waar is dat haarkleurmiddelen en haarkleuren zijn effectief is als dekking grijze haren thuis, kan men niet ontkennen het feit dat deze haar producten zijn chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het haar op de lange termijn. Veel mensen hebben gemeld dat ze tot een compromis over de kwaliteit van hun haar om de grijze haren te verbergen. Daarom kan ik zeggen dat de beste manier voor de dekking van grijs haar thuis wordt met behulp van een bepaalde grijze haren natuurlijke remedies die niet alleen effectief, maar ook veilig. Meer weten over natuurlijke haarverf voor grijs haar en natuurlijke haarverf recept.
Henna: Deze chemische gratis product voor de dekking van grijs haar thuis is een van de beste manieren om zich te ontdoen van grijze haren. Afgezien van die grijze haren, het is ook een product dat wordt gebruikt om het probleem van de roos te behandelen. Voor te bereiden henna mengsel, moet je drie eetlepels van henna poeder nemen in een groot formaat mengkom en eucalyptus olie toe te voegen. Mix deze twee ingrediënten en vervolgens gezeefd thee of zwarte koffie toe te voegen. Zorg ervoor dat al deze ingrediënten goed gemengd en laat het staan ​​voor ten minste twaalf uur (de meeste mensen houden 's nachts). De volgende dag, olie je haar en breng de henna mengsel gelijkmatig op het gehele haar. Laat de henna mengsel op het haar voor een uur of twee en was het af met lauw water. Zij zal niet alleen helpen bij het wegwerken van de grijze haren, maar je vindt er ook je haar te zacht en glad. Lees meer over henna haarverf.
Herbal Behandeling: Afgezien van Henna, een oplossing gemaakt van verschillende kruiden is ook een effectieve natuurlijke methode voor de dekking van grijs haar thuis. In een grote container, duurt acht kopjes water en breng het aan de kook. Neem de container van de vlam en toe te voegen 2 gram zwarte walnoot rompen, 2 theezakjes, 1 ounce salie en rozemarijn 1 ounce aan. Plaats een deksel op de container en laat de kruiden in het water gedurende 4 uur. Dan, filter het mengsel en giet 2 theelepels olijfolie van eerste aan de vloeistof en houd het in de koelkast. Voor het gebruik van deze oplossing, moet je eerst je haar wast zoals gebruikelijk met shampoo en breng 1 / 2 kopje van het kruidenpreparaat oplossing op je haar. Bewaar hem voor 5-10 minuten en spoel het af. Aangezien deze kruidenformule kan vlekken op uw handen als de gezichtshuid, Wees extra voorzichtig bij het toepassen alsmede het wassen uit. Herhaal deze procedure elke dag, gedurende ten minste twee weken de tijd om een ​​verandering in de kleur van uw haar te zien. Read op haar zorg.
Ik hoop dat deze tips voor de dekking van grijze haren thuis zijn nuttig voor u. Een ding je moet onthouden is dat kunstmatige kleur-en verfstoffen verblijf voor een lange tijd, terwijl natuurlijk haar kleurstoffen gebruikt moeten worden tussen de korte tijd om het haar kleur te behouden. Daarom is het uw beslissing nu over de vraag welke de beste manier voor u om zich te ontdoen van de ongewenste grijze haar.

No comments:

Post a Comment