Tuesday 17 January 2012

Tropische Slaapkamer Decor

Het beste deel van de tropische slaapkamer decor is dat je niet hoeft te grote hoeveelheden geld uit te geven. Het is heel betaalbaar. Slaapkamer decoreren met een tropisch thema een uitstekende manier jazzing tot de stemming van uw slaapkamer. Hiervoor hebt u de juiste kleur, juiste soort van slaapkamermeubilair, juiste kleurenschema en juiste accessoires. Het belangrijkste doel van dit decoratie is dat de look en feel van de slaapkamer moet zijn dat van een tropisch eiland in je slaapkamer.
Kleuren Regeling voor de muren, Uw slaapkamer muur kleur zal de juiste achtergrond voor de tropische thema. De gekozen kleur moet hebben een ontspannend effect, een must voor elke slaapkamer. Tinten blauw of groen op de muren zal u herinneren aan de natuurlijke schoonheid van tropische eilanden. U kunt deze colors nog verergeren door de toevoeging van knapperige witte afwerking. Zelfs tinten van geel hebben hun eigen warmte en helderheid. Andere geschikte opties die beschikbaar zijn, neutraal beige of witte kleuren, zand kleuren, of de kleuren van de zonsopgang of zonsondergang. In plaats van met verf op de muren, kunt u een tropisch tintje geven aan uw slaapkamer met de hulp van textuur wallpapers. Gras textuur wallpapers kunt een typisch tropische sfeer te geven aan uw slaapkamer. Het toevoegen van de muur muurschilderingen met foto's van stranden, palmbomen, en kokosnoot bomen kan ook helpen om een ​​onderscheidend tropische look and feel.
Vloeren en plafonds; Terwijl versieren een tropische slaapkamer, gebruik nooit gewone stof tapijten op de vloer. Hardhouten vloeren kan u de gewenste look. Een tegel vloer bedekt met een neutraal tapijten die zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals jute of zeegras is een goede optie. Plafonds van een tropische slaapkamer kunnen worden geschilderd blauw, en spons schilderen kan gebruikt worden voor witte wolken. Een andere interessante manier van het toevoegen van een natuurlijke textuur aan het plafond is natuurlijk bamboe gebruiken om aan de plafonds. Het is ook een zowel praktisch als goedkope manier om het verbergen van de scheuren en gebreken van het plafond. Je kunt ook je getextureerde behang op het plafond.
Slaapkamermeubilair; Voor tropische slaapkamer decor, de juiste keuze van het meubilair is een must. Met het oog op een authentieke uitstraling te krijgen, moet je meubels van feitelijke tropische houtsoorten zoals teak, mahonie, ebbenhout, en andere dergelijke exotische hardhout te nemen. U kunt eiken of grenen hout niet gebruiken voor dit doel. Als het bed is het belangrijkste stuk van het meubilair in de slaapkamer, zou een bed met het frame gemaakt van rijke mahonie hout ideaal zijn. Als de omvang van uw slaapkamer is groot, kunt u denken aan het houden van een hemelbed gemaakt van bamboe. Wanneer u het combineren met andere wicker meubels of rotan meubelen, zal een stijlvolle look geven aan uw slaapkamer.
Slaapkamer accessoires; accessoires kopen die consistent zijn met typisch tropische slaapkamer decoraties. Ananas en zeeschelp motieven domineren deze type decoraties. U kunt deze motieven in de kussens, stoelzittingen, raam valletjes, enz. Hawaiian prints zien er geweldig uit als tabel afdekkingen of meubelstoffen. Bedsheets kunnen worden van een kleur als je veel gebruik van decoratieve kussens rond het bed zitten. Een grote fotolijst, met foto's van pijnbomen, kan prachtig gecompenseerd neutrale gekleurde muren. Kamerplant, kan worden geplaatst in een kleine pot in een hoek van de slaapkamer. Use schelpen de spiegels en lampenkappen van de slaapkamer te versieren. Neem een ​​kleine kom, vul het met zand en doe wat schelpen in. Kunt u deze kom om kaarsen houden. Tijdens het inrichten van een kinderkamer in een tropisch thema, kunt u gebruik maken knuffels zoals apen, hagedissen en toekans en bewaar ze overal in de kamer.
Tropische slaapkamer inrichting kan echte pret zijn. U kunt uw eigen fantasie en creativiteit om dingen die nuttig zijn bij het verbeteren van de uitstraling van de slaapkamer toe te voegen. Lees meer over tropische slaapkamer ideeën.

No comments:

Post a Comment